BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 4 miesiąc temu #802889 przez krecia88
Dagnes sądząc po zdjęciu to moze byc material z któych robi się jednorazowe pizamki do zabiegów (ale to tylko przypuszczenia)- masakra.. pameitam jak nam sie pacjencie w szpitalu pocili w tym i strasznie narzekali.. ale to tylko przypuszczenia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #802890 przez mokka
ja zamawiałam rozmiar M i też są dobre

Fasolek [*] 10tc (2016)

11 lata 4 miesiąc temu #802895 przez Bella27
Kolezanka nie dawno rodziła i mówiła mi, że sa nie wygodne dlatego kupiłam jeszcze wielorazowe i wezmę też bawełniane zwykłe majtki.
pysiaczek19918 no to się porobiło. Musicie wytrzymać jeszcze trochę!Wydaje mi się, że przepustek nie dają ale jak pogadasz z lekarzem i mu powiesz jaka jest sprawa to myślę, że na parę godzin cię wypuszczą.

11 lata 4 miesiąc temu #802907 przez Zanka1989
pysiaczek Bidulko :*
Też myślę, że przepustek nie ma, ale wszystko zależy od oddziału - a raczej od ordynatora. Pogadasz i powiesz jaka sprawa to może rzeczywiście chociaż na kilka godzin Cie puszczą - tak jak napisała Bella.

11 lata 4 miesiąc temu #802925 przez pysiaczek19918
Kurcze to sie porobilo. Moze jak bedzie wszystko ok to mnie wypuszcza wczesniej. Oby. Dostalam zastrzyk tak cholernie bolal ze masakra. Jeszcze jeden jutro mnie czeka:(

11 lata 4 miesiąc temu #802926 przez gosiacek
Hej dziewczyny.

U nas już trochę lepiej, powoli zaczynamy do siebie dochodzić.

Pysiaczek szczerze mówiąc wątpię, żeby chcieli Cię wypuścić, ewentualnie możesz się wypisać na własne żądanie i wrócić później. Przepustek raczej nie ma, bo to byłoby za duże ryzyko dla nich, tak mi się wydaje, ale możesz popytać.

Gaguka wow już zaraz będziesz mieć maleństwo przy sobie. Ale świetnie! Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki.

Dziewczyny nie wiecie co z DoMi? Przyznaję, że nie ogarnęłam wszystkich zaległych postów i nie jestem w temacie. Dawała znać co z nią i maleństwem?

Ja mam wizytę w sobotę. Mam nadzieję, że wszystko ok. Badania robiłam dziś rano, jutro skoczę po wyniki, ale coś mnie nerki zaczynają boleć i martwię się, że coś jest nie tak :/

11 lata 4 miesiąc temu #802928 przez pysiaczek19918
Gosiacek a przyjma mnie z powrote jak sie wypisze na wlasne zyczenie?

11 lata 4 miesiąc temu #802929 przez Zanka1989
Gaguka też miałam ten zastrzyk - uczucie jakby cały bok rozrywało. Ale pomyśl, że to dla zdrowia Maluszka w przypadku wcześniejszego porodu.
Gosiaczek - cieszę się, że u Ciebie lepiej :*

11 lata 4 miesiąc temu #802931 przez pysiaczek19918
Na wlasne zadanie

11 lata 4 miesiąc temu #802940 przez Dorciaition
Pysiaczek podpytaj może jakiejś miłej położnej. Trzymam kciuki żeby wszystko wyszło po Twojej myśli.

Gosiacek super, że już lepiej.
Do wizyty już nie długo wiec się nie martw.

Alanek[*] :(

11 lata 4 miesiąc temu #802942 przez Dagnes
Krecia ja rozpakowalam jedna sztuke zeby sprawdzic czy beda dobre na mnie i one sa zrobione z takiej delikatnej siateczki.

Wiktoria

11 lata 4 miesiąc temu #802946 przez gosiacek
Pysiaczek ciężko mi powiedzieć jak to u Was jest z przyjmowaniem do szpitala. W razie W możesz zawsze iść do internisty i powiedzieć, że bardzo Cię boli i żeby on Ci skierowanie wypisał.
Ja w poprzedniej ciąży jak bardzo źle się czułam a mój gin był na urlopie to poszłam właśnie do internisty i wypisał mi skierowanie i bez problemu mnie przyjęli, ale nie wiem czy tak jest w każdym szpitalu.

Popytaj jakieś pielęgniarki albo położne, tak jak pisze Dorcia, może one Ci coś doradzą.

11 lata 4 miesiąc temu #802962 przez niteczka
Czesc dziewczynki. Ja jestem wlasnie po wizycie u poloznej. Stwiedzila, ze wszystko jest wporzadku. Sprawdzala bicie malego i podczas sprawdzania maly kopnal. Nastepna wizyte mam na 19 grudnia. ElaM- ja wlasnie dzisiaj dostalam dwie szcepionki.A co do spania to sie ciesz bo ja chodze o 12 w nocy spac i budze i przed 5 rano bo moj wraca z pracy i potem ciezko mi zasnac.

11 lata 4 miesiąc temu #802963 przez motylek19
Domi jest już w krakowie w szpitalu.

Pysiaczek jakoś to będzie :* coś wymyślicie na pewno.

Dziewczyny podawala któras ostatnio link do jakiejś apteki taniej, nie.mogę się doszukać a chciałam zamówić ostatnie rzeczy. Moglabys (nie pamiętam która) jeszcze raz dac linka ? Z góry dziekuje :*

11 lata 4 miesiąc temu #802977 przez mirka26
hej dziewczyny nadrbić wasze posty graniczy z cudem. gaguka już nam prawie rodzi no no ja się męczę z bólem kręgosłupa i mały ciśnie mi na pipe i rozchodzą mi się te kości i boli jak diabli. ale też bym chciała na styczeń choćby 1 ale już w styczniu, ale wątpę bo już ledwo zipię

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka