BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 4 miesiąc temu #803381 przez mirka26
ale macie fajnie bo możecie stroić swoje księżniczki a ja znowu chłopca a na chłopczyków nie ma tylu fajnych ubranek co na dziewczynki, a to prawda syna mam świetnego

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #803388 przez Zanka1989
ja mieszkam w Bieszczadach, więc u nas śniegu multum :D

Widzę, że prawie wszystkie nie mogłyśmy spać, ja niestety przeziębiona. Załatwiłam się na wizycie u gin, bo w pokoju gdzie miałam KTG robione było zimno, a leżałam tam pół godziny. Ratuje się czosnkiem, herbatą z miodem i cytryną i płukankami gardła szałwią... wrrr Lubię moją lekarkę, ale mogła nagrzać ten pokój wcześniej, bo wiedziała że będę na wizycie a KTG mam od 28 tygodnia ciąży robione.

11 lata 4 miesiąc temu #803401 przez mirka26
zanka witam w gronie ale mnie od miesiąca trzyma i puszcza na przemian teraz też leżę bo po wczorajszym pogrzebie też mnie chyba przewiało

11 lata 4 miesiąc temu #803441 przez ElaM
Dzień Dobry kobietki:) ja juz po pracy i tez zatrzymałam sie w costa na kawusie z karmelem i bita śmietana :) tak zaszalalm na Mikołaja .
W Anglii sie szczepi normalnie ja miałam na grypę i koklusz dwie na raz w 28 tyg ,ale można było odmówić nie obowiązkowe ,
U nas patrzę w porównaniu do waszej pogody to piękna jesień :) ciepło i słonecznie .
Mnie moj maluszek tez dzis obudził ale o 6 takiej czkawka dostał ze sie obudziłam ale na szczęście i tak musiałam wstawać do pracy:)
Przeziębiona tez byłam ostatnio ale dwa dni z rzędu mleko z czosnkiem i miodem wybilam duzo herbat z imbirem i po 2 dniach zdrowajak ryba:)

11 lata 4 miesiąc temu #803445 przez Iciulinka
U mnie też była wczoraj burza i śnieżkiem przyprószyło :laugh:
Ja jak narazie nie mam problemów z zaparciami. Ale przez większość ciąży piję kefir codziennie, tak zapobiegawczo, bo żelazo też cały czas łykam dodatkowo. Ale nie przejmuj się Monia, to pewnie przez brak ruchu, bo przecież leżysz od dwóch tygodni. Jak wrócisz do domku to sie trochę rozruszasz i na pewno będzie lepiej zobaczysz :)
Mokka ja mam kombinezon bez rękawiczek i dodatkowo dokupiłam najmniejsze rękawiczki jakie znalazłam w sklepie, tylko po to żeby zatkać dziurę :laugh: żeby zimno nie dochodziło do rączek. Bo nie zamierzam ich ubierać na rączki tylko będą na stałe w rękawach. Są na sznurku więc nie pogubimy ich nawet jakby wypadły, ale nie powinny bo są dosyć duże.
Domi trzymam kciuki!!!
Mirka, fajnego masz synka, super że już tak się nie może doczekać braciszka :)
Pysiaczek, oby się wszystko udało!
Dzisiaj byłam na wizycie u gina.Wszystko jest dobrze naszczęście :) szyjka twarda i zamknięta, łożysko jest 3 stopnia, gin mówi że mam datę na 17 stycznia, a mała ma 2260g. A te kłucia były od tego że mała tak uciskała.

11 lata 4 miesiąc temu #803448 przez Iciulinka
I wieje u nas mocno. Jak jechaliśmy na wizytę i staliśmy na światłach to czułam jak samochód się buja od tej wichury :laugh:

11 lata 4 miesiąc temu #803449 przez Anis
elaM ja dopiero teraz bede wybierala sie na zakupki. noc mialam nieprzespana bo corka choruje i praktycznie wogole nie spalam :( do tego tak mi rece popuchly ze az takie dretwe mam :( masakra jakas.

11 lata 4 miesiąc temu #803452 przez ElaM
U mnie tez palce popuchly,nie widać tego tak ale obraczke musiałam juz jakiś czas temu zdjąć

11 lata 4 miesiąc temu #803456 przez MoNiaaa
Ja suszonych owocow nie przelkne a jogurty jrm czesto bo mi na zgage pomagaja i dalej nic do tego w szpitalu dieta raczej lekkostrawna i takie porcje...
Moja julka tez pieszczoch nawet jak sie bawi to przychodzi i mowi zeby ja przytulic a pozniej odkrywa mi brzuch i tuli dzidziusia.jal mnie w szpitalu odwiedzala to pierwsze pytanie to jak dzidzous
Ja rekawiczki mam takie bez palcow wpgole ale to po julce i nawet nie wo
iem gdzie wtedy kupowalam ale w takich malych sllepach dzoeciecych najpredzej sie wszystko kupi w rozsadnej cenie

http

]

11 lata 4 miesiąc temu #803460 przez Iciulinka
Ja już ani obrączki ani pierścionka nie noszę od 3 m-cy. A po nocy mam zawsze zdrętwiałe palce.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #803461 przez Iciulinka
Spróbuję dodać zdjęcie czapeczki jaką mam dla małej :laugh:
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #803462 przez Iciulinka
No udało się :laugh:

11 lata 4 miesiąc temu #803464 przez Iciulinka
I takie rękawiczki, o których pisałam wcześniej
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #803465 przez Zanka1989
Iciulinka - tak się cieszę, że te kłucia były spowodowane ułożeniem dzieciątka :)
Piękna czapeczka :)

11 lata 4 miesiąc temu #803466 przez Iciulinka
Dzięki Zanka :)
Lekarz mówił,że takie kłucia mogą też sygnalizować infekcję dróg moczowych, ale wyniki moczu mam dobre.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka