BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #802982 przez Iciulinka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Bella ja zamierzam kłaść w rożku przez pierwsze tygodnie. I ubrać małą w body z długim rękawem, pajac i do kompinezonu/śpiworka zimowego, szalik i czapkę ciepłą na wyjście ze szpitala. Jeszcze koc i pielucha tetrowa.
Kłucia też mam, wczoraj było najgorzej, dziś jest ok. Jutro mam wizytę to zapytam gina od czego to. Emilka też mam problem ze zgagą, najgorzej jak się położę wtedy pomaga mi tylko syrop Gaviscon, Gin mi go polecił i rzeczywiście działa. :) Najczęściej zgagę mam jak się najem w dzień słodyczy, ale jakoś nie umiem sobie odmówić ;)
Ja mam majtki wielorazowe 38-40 Horizon.
Zamawiałam z tej apteki: www.aptekagemini.pl/
Trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło po Waszej myśli! :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #802985 przez Iciulinka
A jak zrobić żeby to co napiszę było widoczne dla zalogowanych użytkowników???

11 lata 4 miesiąc temu #802991 przez Zanka1989
Iciulinka myślałam o Tobie dzisiaj :) dobrze, że dzisiaj się lepiej czujesz :) Jeżeli chcesz dodać tekst dla zalogowanych użytkowników musisz nacisnąć taką ikonkę "ludzików" w tym rzędzie gdzie masz pogrubienie, pochylenie tekstu to 10 ikonka (nie licząc rozmiaru tekstu). Mam nadzieję, że jasno to opisałam :D

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #803004 przez Iciulinka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dzisiaj już lepiej, nie czuję takiego kłucia i parcia na pęcherz jak wczoraj. Jutro zapytam gina od czego to mogło być. Myślę że mała poprostu tak była ułożona że naciskała mega na pęcherz, przez noc zmieniła pozycję i jest już dobrze.
Przed chwilą było u mnie dwóch panów z Tesco :laugh: Mojego męża ostatnio ciągle nie ma, nie mamy kiedy zrobić jakieś większe zakupy. A jak wczoraj w końcu pojechaliśmy na zakupy to musiałam po 10 min wyjść bo tak się źle czułam i z zakupów nici. Więc wczoraj popołudniu zrobiłam zakupy w Tecso online pierwszy raz. Już nieraz coś kupowałam przez internet, ale takie spożywcze zakupy to poraz pierwszy :) Jestem mega zadowolona :laugh: Panowie wszystko mi wnieśli ładnie popakowane do kuchni, zapłaciłam i już :) Chyba będę cześciej robiła takie zakupy, szczególnie teraz jak jest mi coraz ciężej. Mogę iść do piekarni po chleb czy na targ po pomidorki, ale nie będę tachała zgrzewki wody czy kilku kilogramów warzyw i owoców z targu.

11 lata 4 miesiąc temu #803019 przez pysiaczek19918
Dziewczyny gdzie kupujecie czapki takie grube na wyjscie na dwor? Bo ja nigdzie takich niewidzialam. A musze meza wyslac bo jak Zuzia sie urodzi to nie bede miala. Chociaz mam ciagle nadzieje ze wyjde niedlugo w dwupaku jeszcze.

11 lata 4 miesiąc temu #803023 przez Bella27
Iciulinka fajnie masz z tym Tesco, u mnie nie ma online ale jest za to 24/h to czasem jeździmy w nocy albo z rana jak ludzi nie ma.Teraz to ja też sie nie nadaje do robienia zakupów mi od razu duszno, siku się chce itd
Dziewczynki jakbyście widziały gdzieś tanie Pampersy od 3kg to dajcie znac.

11 lata 4 miesiąc temu #803024 przez Bella27
pysiaczek19918 Na pewno wyjdziecie jeszcze w dwupaku:-) ale podłączam się pod pytanie bo też nie mam czapki grubej.

11 lata 4 miesiąc temu #803028 przez Iciulinka
Bella to moje Tesco też jest 24h i nieraz już jechaliśmy o 23 jak mój wracał z pracy, ale teraz już mi ciężko. Te zakupy online to super udogodnienie, fajnie że jest coś takiego :laugh:
Grubą czapkę kupiłam u mnie w takiej hurtowni Akpol, nie wiedziałam tylko jaki rozmiar, ale w końcu wzięłam 38.

11 lata 4 miesiąc temu #803029 przez motylek19
Może być w Pepco. Ja niby mam, ale wydaje mi się, ze troche za duza może byc więc też musze dokupić.

11 lata 4 miesiąc temu #803037 przez Mag
Ja bylam akurat dzis w pepco po czapke i nie bylo :(
Tylko takie cienkie a te grube to od 9 miesiąca byly. Tez nie wiem gdzie kupic.

11 lata 4 miesiąc temu #803060 przez MoNiaaa
Hej mamusie
Ale tym.dziecia sie spieszy zeby wyjsv w tym roku ja moge rodzic minute po polnocy ale zeby 2014 rok juz byl!!
Czapke liczylam ze w pepko kupie w tamtym roku mieli slodlie a jal nie to na talich targowiskach na stoisach dzieciecych sa i pewnie w wiekszosci sklepow gdzie maja ciuszki dla dzieci.u mnie maz bedzie musial szukac w takim razie
Pysiaczek tez mialam te zastrzyki ale pociesze cie ze ten 2 mniej boli zalezy tez kto robi
Na wyjacie planuje body dl.rekaw spioszki wezme bluze dresowa ale nie wiem czy befzie potrzebna i kombinezon

Z julka mialam wywolywany porod 5 dni przed terminem bo mialam zatrucie ciazowe wtedy na porodowke szlam z takim rozwarciem jakie mam teraz...
Dzis pochodzilam troche po szpitalu i zaraz mialam twardy brzuch i mi slabo..kondycja mi padla przez ten szpital.
A najleps,e jest to ze chcialam przelozyc wizyte bo mialam na jutro i olazalo sie ze w grudniu juz zaden ginekolog nie przyjmuje!!!!!!! A ja musze to rozwarcie skontrolowac no i l4 bede miala ze szpitala tylko na 2 tyg tak sie zezloscilam ze madakra!!!!

http

]

11 lata 4 miesiąc temu #803070 przez mirka26
no Monia to nie masz ciekawie. ja też mogę minutę po ale dobrze jak w 2o14 roku by było. ja dzisiaj po pogrzebie sąsiada... sąsiadka w kiepskim stanie psychicznym ale ucieszyła się jak jej zaproponowałam żeby do mnie przychodziła jak często będzie chciała no i że jak już urodzę to będę bardzo zadowolona jak będzie przy małym kiedy będzie chciała, tak mocno mnie przytuliła aż się popłakała i powiedziała że jest mi bardzo wdzięczna bo dziecko jest lepsze niż jakakolwiek terapia i że będzie najlepszą babcią hi hi cieszę się bo druga sąsiadka też już jest cała głupia za moim synkiem a o drugim ciągle gada a moja mama mieszka w Niemczech i nie będzie mogła przyjechać a tak będę miała wsparcie

11 lata 4 miesiąc temu #803085 przez kasiek21
dziewuszki ktore poszukuja cieplych czapeczek....
ja swoja kupilam jeszcze latem jak mieszkałam w warszawie. kupilam ja na hali marywilskiej. zrobie za chwile zdjecie i wam pokza... poszukajcie moze na takich halach targowych :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #803090 przez Anitulka
Nie wiem jak teraz, ale kilka tygodni temu fajne czpeczki były w h&m, tkie biale z uszkami misiowymi :)
O takie m.hm.com/pl/product/15796?article=15796-...ype=STILL_LIFE_FRONT

11 lata 4 miesiąc temu #803092 przez kasiek21
My mamy czapeczke taka :)
przepraszam za jakos zdjęcia :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka