BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 11 miesiąc temu #884166 przez gabi28
Dzień dobry. :)

Jeju ale wy piszecie dużo... wczoraj was troche nadrobiłam i teraz też musiałam. :)

Piękne brzuszki macie :)

Ja znowu mam spuchnięte nogi. Upały jak nic mi nie słuzą.
Muszę teraz chwilke odpocząć bo znowu byłam w pracy kilka godzin.
Na obiadek zrobię chyba ryż z truskawkami.U was też już truskawaki takie tanie? u mnie po 5 zł za kg,ale za to czereśnie po 25zł.

coś miałam napisać ,ale zapomniałam.

aa..już wiem,dzisiaj dostałam te rzeczy z Niemiec,kilka kosmetyków z Hippa i krople sabsimplex. no i śliczny rampersik z żyrafką,ale to później wam zrobie zdjęcie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #884170 przez rewelka1312
ja tez dzisiaj poprasowalam rozek ochraniacze przescieradla :)
Za tydzien mamy wizyte poloznej i bedzie patrzec co mamy i powie co nam jescze brakuje mam nadzieje ze wsyztsko mamy ok i nic nie bedzie trzeba przestawiac dokupywac..
Ja dzisiaj mialam isc do sklepu ale rozlozylo mnie i poszlam spac jakos tak opadlam z sil dziwnie i ciezko oddychac wiec polozylam sie na godzine i juz troche lepiej, proboje zrobic jakis sos bo nie mam zadnych warzyw, trudno jutro beda warzywa juz nie dam rady isc mam 3 km do sklepu musze isc na piechote i wyrobic soe do 16 wiec chyba sobie odpuszcze...

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 11 miesiąc temu #884172 przez MarzenaBZ
Kurcze no...nadrobiłam wszystko i się właśnie u nas burza niezła zbiera!!!! Pioruny i grzmoty już są, więc wyłączam komputer!
Jeszcze tylko napiszę jedno zdanie: Magdalen i Lyanka - ślicznie wyglądacie!!!!!

Buziaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podziękowania: Magdalen

10 lata 11 miesiąc temu #884175 przez Magdalen
Gabi co Ty juz macie po 5zl??? faaajanie. ja czekam az zejda choc do 5 zl bo mniej to watpie. narazie sa po 10zl... a chce kupic z 10 kg chociaz :D a czeresnie to nawet nie wiem :P
Czekamy na zdj :)
Ewelina No lepiej sobie odpusc! eh oszdzedzac sie muuusimy ! :D

10 lata 11 miesiąc temu #884179 przez elmirka_20
Wy albo skończyłyście albo już kończycie szkoły rodzenia a ja dopiero dzisiaj zaczynam, he he he :) Ale jazda :)

Do mnie pani położna przyjdzie jutro ;) Poproszę o pomoc w wyborze kompletów na wyjście ze szpitala. Do 11.00 zdążę poprasować, by nie pokazywać takich wymiętolonych po praniu, choć poskładanych ;)
Mam więc motywację do rozpoczęcia ostatniego etapu przygotowań na przyjście synka - > prasowania.

U mnie też coś zbiera się na burzę. Na szczęście od wczoraj nie mam upałów, których by się nie dało wytrzymać - jest owszem ciepło, ale chłodniejszy wiaterek i człowiek nie zdycha ;) Teraz nawet zaczyna robić się chłodnawo....

10 lata 11 miesiąc temu #884181 przez wiolcia1004
Hejka dziewczyny:)
Na sam poczatek Lyanka i Madzia śliczne brzuszki i wy same śliczne kobietki jestescie:) Madzia ślicznamasz corcie i teraz dojdzie druga sliczna wiec sie nie opedzicie od chlopcow hehe.
U mnie upał nogi spuchniete masakra:(
Meniado śliczne widoki i śliczny pokazny brzusio:)
Co do truskawek to u mnie juz po 4,50 juz sie objadlam musimy korzystac bo jak bedziemy karmic to truskawki sa niewskazane.

10 lata 11 miesiąc temu #884184 przez Magdalen
A burze to jaa bym chciała... a tu nici..:(
Ale nie jest az tak goraco, wiec jest ok :D
No to tatuś bd gonil chlopakow :D hue :)
Fajnie kurde macie ztymi truskawkami... ah.

10 lata 11 miesiąc temu #884185 przez Lyanka
Dziewczynki....dziękuję wam bardzo za wsparcie no i wiecie ;)
Dobrze, że mamy to forum!!! :cheer:

Ja już wróciłam z małych zakupów i spacerku, obiad zjedzony, więc teraz trzeba trochę poleżeć...bo znów mi brzuch twardnieje :blink:
Jutro mam o 10 rano wizytę u ortopedy ze swoim kręgosłupem i się okaże jaki poród mnie czeka - czy SN czy CC :dry:

Co do truskawek, to też właśnie zjadłam całą miseczkę, bo też u mnie dzisiaj po 5zł...to grzech było nie kupić :cheer:
Oj....coś u mnie też zaczyna delikatnie grzmieć i zachmurzyło się, chyba coś lunie :)

10 lata 11 miesiąc temu #884186 przez rewelka1312
i dlatego kocham lato przez te pyszne owoce ale wlasnie pozniej mzoe byc problem z cytrusami truskawkami bo maluszek po tym kolki moze miec... moja koelzanka je teraz tylko banany i owoce jak karmi piersia, ale nei ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo bo przy takiej diecie wsyztsko pieczone gotowane to sie sporo chudnie przy karmieniu piersia:)
probuje dodac zdjecie ktore sklepilam ze zdjec ktore mam:) szkoda ze nie robilam regolarnie co tydzien

Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #884188 przez kinngga87
Elmirka takie kubki sa jeszcze w netto w tej samej cenie.
Dziewczyny sliczne brzuszki, madzia corka sliczna jeszcze troche i trzy pieknosci beda chodzily na spacer :).
Ja jestem juz po wizycie jak zawsze wszystko.dobrze i oby tak pozostalo do konca ciazy. Moje malenstwo ma 2,5 kg :) a ja od ostatniej wizyty niby nic nie przytylam w domu nie mam wagi wiec tego nie kontrolowalam jeszcze czekaja mnie badania krwii w przyszlym tygodniu a za dwa wizyta w szpitalu.
Buziaki dla Was :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=68710 [/url]
Podziękowania: Magdalen

10 lata 11 miesiąc temu #884189 przez Magdalen
AAaa idzcie ! Smaka mi narobiliscie ... :)
Ewelaa czy mi sie wydaje czy miłas przed ciaza taak umiesniony brzuch ? :D Faaaajnie, kurcze ja tez nie robilam zdj co tydzien badz chociaz co miesiac a to suuper pamiatka. z Amela jak byłam w ciazy to tez za duzo zdj nie mam :D :D

10 lata 11 miesiąc temu #884190 przez kinngga87
Acha u mnie truskawki byly po 15 zl za kilogram lub 12 takie mniejsze w piatek na targu, zazdroszcze ceny 5 zl xa kilogram

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=68710 [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #884194 przez rewelka1312
Magdalenka wczesniej duzo cwiczylam studniowalam na awfie tanczylam 6 lat a jak wyjechalam to silownia od czasu do czasu:) i teraz jak urodze malutka to juz ustalalismy z moim ze ja narazie zaczne 1-2 razy w tyg chodzic a on zmniejszy do 3-4 dni w tygodniu i bedziemy na zmainy a pozniej jak mala bedzie starsza to jest specjalny kojec na silowni dla takich maluchow od 4-5 miesiecy to cala rodzinka bedziemy chodzic i takie plastikowe hantelki haha

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #884195 przez Magdalen
a Wiecie co wrzuce Wam zdj z amela w brzuszku i z porodu zdj malej :D hue ... moze byc troszke przerazajace :P
Ewelaa no to extra, po porodzie szybko do formy wrocisz:D

Załącznik nie został znaleziony

6 miesiac

Załącznik nie został znaleziony

to jakos 7

10 lata 11 miesiąc temu #884198 przez rewelka1312
to czekamy:) ja to juz sie napatrzylam na te porodówki itp hehe dzisiaj o 15 leciały polskie porody jak kobieta nie mogla urodzic miala za slabe skurcze a ja sie boje ze bede miala za mocne zanim do szpitala dojade ale u naskobiety rodza dostaja znieczulenie i wychodza tego samego dnia zadowolone, kolegi zona w piatek urodzila pierwsze i mowi ze milo wspomina :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka