- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*

laski, wiecie, ze lekarz dzis moja siostre opierdzielil, ze dzieci na ospe nie zaszczepila? szkoda, ze nie pomyslal, ze jakby chciala blizniaki szczepic na wszystko to by musiala wydac 6 tys...a Wy zastanawialyscie sie nad tym tematem? skoro tak każą szczepic, niech dadza za darmo te szczepionki, a nie za takie pieniadze. lekarze madrzy.
a orientujecie sie, czy te krople sabsimplex w nniemczech to na recepte sa??
z tego co wiem, to tylko u mnie ma dzis nie padac. wieje, wiec choc tyle dobrze

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 23
A co do szczepionek to rozne opinie sie slyszy, ja mam chyba tutaj o 2-3 wiecej darmowe takie obowiazkowe ale nie wiem dokladnie na co, a z tymi szczepionkami to roznie bywa, jak byli u nas osttanio znajomi to kolezanka swojemu synkowi przed kazda szczepionka robi badania krwi bo u niej z rodziny zrobili szcepionke dziecku nie przebadali krwi okazalo sie ze juz byl na cos chory i dziecko dostalo autyzmu....;/ to dopiero sie rodzic mzoe zalamac, a te dodatkowe platene jak juz sie ktos podejmie to do 18roku trzeba robic i placic tak jak sie oni podjeli i teraz zaluja ale jak narazie maly na nic nie choruje..
Ja pamietam mialam ospe rozyczke swinke itp i przeszlam jak kazde dziecko i jest wsyztsko ok, kiedys nie bylo takich platnych szczepionek i dzieci mniej chorowaly... Teraz to stach cokolwiek robic , szczepic,leczyc jesc itp
- Magdalen
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20
Załącznik nie został znaleziony
to dwa tyg przed porodem

to mala jak widac zaraz po wyjsciu na swiat

a to na mamusi brzuszku

- staślubania
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 21
- Magdalen
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

i ostatnie

- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 23
- meniado
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53

u mnie niestety truskawki po 9zł - zazdroszczę że macie takie tanie! Dziś cały czas u mnie wyłączają i włączają prąd - chyba coś reperują, więc różnie mam z internetem. Wzięłam się za wklejanie zdjęć ślubnych do albumu - bo niedługo minie rok a one dalej leżą nieuporządkowane.
Co do szczepionek to ja mam zamiar szczepić te podstawowe w ramach nfz raczej nie bede dokupywac innych - chyba że te co są 3 w 1 żeby nie kłuć nie wiadomo ile malutkiej.
No nic idę robić obiadek, bo mój M przyjeżdża - dzisiaj będzie spaghetti.
- malgorzatawalak
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 25

Magda jakie foty ze cud...chyba zaczne sobie tez pstrykac bo zadnej pamiatki nie bedzie

Mamuski sliczne brzuszki ...musze mojego namowic zeby mi jakies cyknal to wkleje

Ja dzis troche odpoczywam bo przez weeknd duzo pracy...wspominalam ze sie przeprowadzamy i niestety duzo jest pracy choc ja staram sie oszczedzac...ale te upaly mnie wykoncza...wczoraj czulam sie fatalnie...dwa razy zlapal mnie taki bol brzucha ze szoook...ani usiasc ani stanac ani kucnac po prostu nic...trwalo to moze ze 3 min i przeszlo jak reka odjac...dziwne

Oprocz tego upalu to uwielbiam lato...u mnie truskawy tez po 5 zl wiec nie kupic to grzech

Mnie tez hormony i moje humorki juz kazdego dobijaja...rowniez placze nawet jak nie chce ...masakra

Milego dnia mamuski

- Magdalen
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Siedze caly dzien na tym laptopie i wymyslam sobie tylko co bym zjadła aaah

Juuz tyle mam pomysłow tylko ciekawa jestem kiedy zrealizuje je

Kuuurczee leeeen totalny

- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Magdalen no zdjęciem z kupą to pojechałaś

Ja dzisiaj byłam na badaniu zrobić wymaz na te paciorkowce, jeszcze powtórzę jednak to WR raz a HBs pewnie też zrobię dla świętego spokoju, a za 3 tyg, 12 czerwca mam ostatnią wizytę i ktg i moja gin idzie na urlop super sobie moment wybrała zostawi mnie przed samym porodem

A i jeszcze mam pytanie jakie ciuszki macie przygotowane dla maluszka na wyjście ? Body i śpiochy, czy raczej pajac ?
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 33
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 33
- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39

Moja koleżanka jak rodziła w ubiegłym roku w sierpniu, to mówiła, że synek w samym bodziaku leżakował sobie, tak gorąco było. A i tak potówek dostał...
Magda śliczna ta twoja Amelka

- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
Ja tez mam jeszcze normalny pepek, tzn nie wyszedl mi na wierzch:)
Te krople mozna kupic w aptece internetowej bodajze po 16 zł.
Kinga w ktorym tyg jestes ze dzieciatko takie duze?
- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

Mamusie.... Byłam na pierwszych zajęciach ze szkoły rodzenia... Nie uwierzycie... Byłam na doczepkę wpisana na listę......... SIERPNIÓWEK !!! Dwa razy już zniknęłam im z listy a teraz się dowiaduję, że znowu mnie olali !!! Nie dość, że przez przypadek dowiedziałam się, że dzisiaj zaczynają zajęcia, to jeszcze kolejnej grupy !!! A co z moją??? Będę jutro im wisieć na telefonie - ja chce wyjaśnień. Co innego gdybym sobie tematu nie pilnowała, ale zapisałam się najszybciej jak było można, potem dzwoniłam, to dopisali mnie na listę raz jeszcze, bo mnie zgubili, potem niby już mieli się odezwać, ale minęły trzy tyogdnie i .... nic.... Teraz się okazuje, że znowu mnie zgubili a jeszcze na koniec, że dowalili mnie na "odwal się" do mniej zaawansowanej ciążowo grupy .....
Nawet nie wiecie jak mi przykro.... Babka powiedziała, że jeśli lekarz potwierdzi mi 6 czerwca (na następnej wizycie), że mogę rodzić wcześniej czyli w czerwcu, to nie mam po co chodzić na ta szkołę rodzenia, bo nie zdążę dobrnąć nawet do tematu porodu....
Dobrze, że jutro przyjdzie moja pani położna... Może ona mi coś poopowiada chociaż.... Ostatnia deska ratunku....
Łyknęłam antybiotyk, czuję się paskudnie, po dwóch fatalnych od choroby nocach idę spać.
Do jutra wisielczy humor mi przejdzie i nie będę Wam tu już więcej smęcić!

Dobranoc Drogie Mamusie!