- Otrzymane podziękowania: 161
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
...nieustająca awaria suwaczka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Caroina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 114

O kolejnym mieszkaniu nie słyszałam. Wiem, że kiedys kupili jej jakieś małe i później sprzedali. Kurcze, czemu moi rodzice nie są tacy hojni, żeby się nas pozbyć z domu

- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- yoozia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 92
Munkki to do ilu masz norme po godzinie od zjedzenia glownego posilku? bo 120 to chyba nie jest zle. u mnie norma jest do 144 i sie tak zastanawiam. u mnie cukry w normie, duzo ponizej gornej granicy, z wyjatkiem wczorajszego pomiaru po obiedzie. wyszedl mi 164, ale jestem przekonana, ze to przez nerwy, bo ktos mnie mocno wkur... akurat w trakcie jedzenia obiadu

- dotkawy
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 34

- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 126

yoozia - u nas norma do 120; wiec 120 jeszcze jest ok, ale granica to granica.. wiadomo...
lekarz mnie dzis opieprzyszl ze nie rzybralam na masie, bo ponoc nie moge chudnac... ale to tak tylko mowie, twoj lekarz na pewno wie co robi i kazdy ma inna sytuacje. a o tych normach ze w kazdym kraju inne to ja juz czytalam... dziwne to jest.. u nas przy 140 to juz insuline podaja (jak ma sie ponad 120 np po sniadaniu to rano,, tym mnie strasza ale jeszcze mam popatrzec 10 dni jaki trend bedzie;)).
i nie stresuj sie! i to jeszcze przy jedzeniu

- pauletta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 77
Tylko czuje wiązadla...
Na obiad pieczarkowa, zapraszam
Czy Wasi lekarze sluchaja/serduszka na/wizytavch ?
- yoozia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 92

pauletta moj na kazdej wizycie slucha serca swoim mocno przedwojennym dopplerem

- Ania86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 71

Pauletta, dobrze że Ci przeszło, uważaj na siebie. Mój lekarz nie słucha na każdej wizycie serduszka :/ nawet nie na każdej mam usg, a jak już zrobi usg to nie bada na fotelu, teraz żałuję że do niego chodzę ale to już za późno.
Anetka, pokoik bardzo ładny. A wykładzina pasuje, przynajmniej mi się tak wydaje

Oj Kochane, mój M jest taki sam. Z jednej strony go tłumaczę bo ciężko pracuje fizycznie i to codziennie, ostatnio nawet w niedzielę żeby trochę dorobić dodatkowych godzin. Ale żeby sam coś kupił Juleczce to NIC, nawet jak ja coś zamawiam to nie popatrzy, nie doradzi, wkurza mnie to. A najbardziej denerwujące są pytania "A po co to?", albo "to aż takie drogie?". Jak by nie to że kompletuję wyprawkę sama jestem pewna że idealnym czasem był by dla niego październik lub koniec września na zakupy jak ja toczyła bym się jak wieloryb. A już tak powoli się czuję

- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
juz sie nie moge doczekac wizyty a to dopiero 05.08, jeszcze tyyyle czasu....
- pauletta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 77
- jagodzianka44
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
Anetka u nas meble zamówione, w czwartek będą, to jak je złożą to zrobię foto, ale to jeszcze nie bedzie do konca tak jak ma byc;). Np. Dla mojego Marcina brzoskwiniowy to pomarańczowy także rozumiem Cie doskonale;).
Yozia no na czczo masz ładny cukier, ja zawsze mam 90+ drażni mnie to ;/. Po śniadaniu ma być do 120, na czczo od 60-90.
Munki ponoć w 3trymestrze już się tak nie tyje, ja jak chodzę do lekarza to słyszę,że ta tyle schudła ta tyle ale to ponoć normalne. Zobaczę swoją wagę jutro, a właśnie. Książeczkę samokontroli pokazuje się ginekologowi?
Nelka TY masz skończony 28tydz, a zaczęty 29:)
- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
wez do gina ksiazeczke samokontroli, moze bedzie chcial zobaczyc... ja moja prowadze dopiero drugi tydzien teraz wiec jeszcze nie pokazywalam ginowi bo ide dopiero 05.08... no moze i racja ze sie tak nie tyje, ale mi nie pozwolili tracic na wadze... mysle ze to zalezy od rozmaru dzidzi i od tego ile do tej pory przytylysmy etc, pewnie to indywidualna sprawa;)
mi pielegniara powiedziala ze im dalej tym bedziemy bardziej glodne i bedzie nam trudniej bez insuliny... zobaczymy:) ty kiedy masz kontrole?
pauletta jak patrzy na usg to moze tam widzi serduszko ze pika i dlatego nie slucha?
- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149

Rakieta super

Nelka dzięki za info, bo myślałam, że od razu na porodówce trzeba zdecydować haha

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dotkawy nie, nie robiłam elektrolitów, ale wspomnę o tym mojej Gin na kolejnej wizycie (tylko, że ona dopiero w sierpniu

Współczuję ciotki....