BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #904713 przez malvi
Aneta ja mogę Ci przesłać gołąbka :D
Masz rację - żółty to na pewno nie jest, ale moim zdaniem wyszło bardzo ładnie i pasuje jak najbardziej do tej wykładziny, nie wiem czemu Ci to tak bardzo nie pasuje :P

nelka a mam takie może trochę głupie pytanie - kiedy się decyduje o tych szczepionkach na nfz?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #904718 przez Aneta_78
.

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

10 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #904726 przez Aneta_78
..

10 lata 9 miesiąc temu #904728 przez Caroina
Aneta Bardzo ładnie to wszystko wyglada i gra :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu #904730 przez jagodzianka44
Anetko Kochanie! ciesz się,że sraczkowaty nie wyszedł hahaha :) Powiem Ci,że po połączeniu kolorów- ten szary na 2 ścianach, lawenda na 2 wyszedł taki typowo pokoik dziecięcy, a że Majka będzie u nas w pokoju to w sam raz;) byliśmy popatrzeć na meble jeszcze, dla nas duuuża rozsuwana szafa się chyba szykuje, a dla Majki taka ładna komoda, niestety będzie stał na niej telewizor ale dla mnie to nie robi różnicy, a nie chce mieć dużo mebli bo pokój się zmniejszy :). Ślub planujemy na czerwiec;)

Munki wiesz, ja mierzę tylko jedną ręką, nie wiem czy można mierzyć na drugiej;) haha, widzę,że podobny gust z Moim Marcinem macie haha :) bo on kolory wybierał, ja zamiast lawendy taki perłowy róż bardziej chciałam :P

Dotkawy no mogłam walnąć jej lewego podpiersiowego haha ;)

Malvi jak tam Krzyś, wierci się? Marcin wczoraj tak dostał,że aż mu sie palce zgięły hahaha :)

10 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #904733 przez Aneta_78
..

10 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #904736 przez Aneta_78
..

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #904739 przez Caroina

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #904740 przez malvi
Jagodzianka wierci się wierci, aż brzuch lata :P Szczególnie upodobał sobie porę jak się przebudzam nad ranem i jak leżę wieczorem w łóżku na boku ;) I przed chwilą w wannie też dał ładny popis :woohoo:

Ja przy kolejnej wypłacie planuję już większość rzeczy kupić z mojej magicznej listy pt. "co zostało do kupienia" i w drugiej połowie sierpnia mieć już torbę spakowaną, żeby ewentualnie tylko jakieś drobiazgi dokupić na sam koniec ;)

A jeszcze przypomniało mi się, że kuzynka powiedziała, że ma dla mnie jakieś 4-5 kombinezonów na zimę dla Krzysia, bo jej mały też urodził się na jesieni i nie mogła zdecydować się który jej najbardziej pasuje, więc tyle nakupowała :woohoo: :woohoo: :woohoo:

10 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #904743 przez Aneta_78
..

10 lata 9 miesiąc temu #904746 przez nelka
Malvi pierwsze szczepienie jest o ile dobrze pamiętam w 6tyg.

Aneta fajnie wyszło. Ja akurat za żółtym nie przepadam a do tego beżu możesz dobrać dodatki we wszystkich kolorach tęczy więc kombinuj kobieto :laugh:

Ja zaczełam 28tydz czyli ostatni trymestr. Pierwszy trymestr idzie powoli i ciągle się martwisz się żeby wszystko było ok i żeby minął kolejny tydzień. W drugim wrzucasz na luz i czas ucieka przez palce a w trzecim pozostaje ci już tylko czekanie. Robisz się coraz większa, cięższa a czas wlecze się... Już nie jestem zdania że zostały tylko 3miesiącw zostały AŻ 3 miesiące! i co tu z sobą zrobić?

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #904747 przez Caroina
Malvi To masz juz koncówke z wyprawką. Ale Ci się trafiło z tymi kombinezonami :) super prezent.

10 lata 9 miesiąc temu #904748 przez dotkawy
Wlasnie wrocilam od ginekologa, nie powiem ze myslalam dzis ze ich tam rozniose i pozabijam !!! Upal jak cholera .... mialam byc na 13, bylam za 10... lekarka przyjmuje od 13..... przyszla 5po ale to pominmy moze sie zdarzyc, ale do 13.25 nie wyszla z gabinetu tylko urzadzala sobie pogaduszki z rejestratorka, naprawde juz myslalam ze ich pozabijam tam...........jeszce na domiar zlego oczywiscie mi brzuch pomierzyla posluchala puls dziecka i powiedziala ze moge isc, to nic ze wspomnialam ze ostatnio mam skurcze iu ze moze by zobaczyla czy cos sie nie dzieje......no nic tak to juz jest jak sie chodzi na kase chorych.....dobrze ze choc wypinala mi l4. Takze bede musiaal sie przejechac do Bielska do mojej lekarki glownej, bo od tej szamanki to nic sie nie dowiem, aaaaaaaaaaaaaaa

Aneta78 sliczny ten pokoik, i widze ze slonik na szczescie ;) i co obiad w koncu skombinowalas ? :-)

malvi a robilas sobie wyniki elektrolitow jakie masz? bo ja pomimo ze mg bralam to mialam na dolnej granicy dalej i mi zwiekszyli dawke, a co do potasu to tez biore 1tabletke dziennie kalipos

Karolina o to widze ze na temat Ewki masz wiadomosci dosc skape, przypuszczam ze nie wiesz ze rodzice Ewie kupili mieszkanie 3 pokojowe wyposazone w nowy sam sprzet, kolo galerii kolorowa....wszystko robili zeby ja sciagnac z Cypru tutaj spowrotem.......takze uwierz mi mieszkanie z rodzicami jej nie grozi....... A co do szamanki to poczytaj sobie z gory opis, wrrrrrrrrrrrrr

Karolina, munkki na temat mezow sie nie wypowiadam, co Karolina doskonale wie.....moj maz jest w domu, a jakby go nie bylo, od poczatku ciazy nawet sie mnie nie zapytal raz jak sie czuje, a niekiedy naprawde roznie bywalo, ani raz mi glupiej kanapki nie zrobil, a o tym co teraz wyprawia jak jestem w 7m-cu ciazy i nie powinnam sie denerwowac to nie wspomne..... :( tylko tyle Ci munkki powiem, bo Karolina wszystko wie, ze moj maz oprocz stalej pracy jest ochroniarzem w dyskotekach......reszta sobie dopowiedz.........a bije mu teraz totalnie.............. :( :angry: :huh:

10 lata 9 miesiąc temu #904749 przez Caroina
Nelka, Aneta Oj chciało by się, żeby te 3 ostatnie miesiące smigły błyskawicznie. Niestety jest odwrotnie :huh:

10 lata 9 miesiąc temu #904752 przez dotkawy
Aneta78 ale bym tez tak chciala moc planowac i przygotowywac pokoj dla dzidziusia, a tu nie ma gdzie i bedzie musial byc z nami w sypialni...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka