BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

10 lata 1 miesiąc temu #1030687 przez magmus88
Dziewczyny, nawet nie wiecie jak się cieszę, ze tu dzisiaj taki ruch :D

Claudi - to wszystkiego najlepszego dla Andrei :) Jak się czujesz? Jak tam Twoja waga? Bo z tego co pamiętam to dużo bbyłaś na minusie (zazdroszczę) ehhehe

Sewi - widzę, ze u Ciebie też aktywny weekend :) Kurcze basen.... muszę zainwestować w jakiś dobry strój :) Miałam jeden ale jakiś czas temu sprzedałam, bo był za mały w biuście. A ja muszę mieć taki gdzie miseczki na biust będą stabilne jak stanik :) A jak tam w pracy? Mam nadzieje, ze się nie przemęczasz :)

zoi - hm.... chyba Cie nie pamietam ahhaha żartuje oczywiście. Szykuj 4 litery na klapsa! Gdzie to się urlopowaliście? Chwal się! Ale Cie meczą te wymioty... Ty boroku :kiss: O proszę! Chłopak :D jakie do niespotykane na tym wątku hehehe. Ja jeszcze nic nie wiem :P więc ciekawe do którego grona się zaliczę :)No i dzięki za rady :) cod o fotelika ;)

Kame - my prawie 3 m. Więc trochę mniejsza. Ale na szczęście mam w domu fachowca :P no i teścia fachowca więc zapłącę tylko za materiały. Już jedną szafę ich produkcji mam ijestem bardzo zadowolona :) Teraz tylko muszę sobie wymyśleć jakieś drzwi ładne :) Podobają mi się te szkła z grafikami... ale ceny są KOSMICZNE!
No i trzymam mocno ksiuki za jutrzejsze USG. Ja muszę czekać do poniedziałku....

Madzia - współczuję senności. Ja już nei mam takich problemów w ciągu dnia... ale zaraz po 22 muszę się już ukłądać do łóżeczka hehehe

Sewi - a to ciekawe co piszesz o fotelikach. Przydatne wiaodmości. Ale powiem Ci, ze tyle co fotelików oglądałam na tych portalach to jeszcze mi się nie trafił żaden okaz bez pasów eheh

Lusti - mieszkasz na 3 piętrze czy gdzieś szłaś po prostu?? Bo ja mieszkam i póki co - odpukać - daję radę.... ale moi teściowie mieszkają na 4... i nawet jak nie byłam w ciąży to zanim doszłam to padałam.... mają te schody pod jakimś innym kątem chyba. Bo to nie możliwe. Różnica 1 piętra a ja ledwo co tam wchodzę...

Madzia - nic straconego :) teraz już wiesz ehhehe.

Ja przygotowałam włąśnie obiad na jutro. Żeby przychodząc z pracy od razu go stawiać na gaz.... Bo będą obydwaj tatowie u nas eheh. Mąż w pracy od południa do 22.... I od jutra się zacznie :(
Pościągałam też firanki z okna, poprzenosiłam kwiatki.... Ech. Trochę mi szkoda tego mojego pokoiku. Dobrze się w nim czułam. Lubiłam go bardzo ehhe :) A teraz nie mam na niego zbyt konkretnych planów :D i to mnie martwi...

Miłęgo wieczoru dziewczyny :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #1030688 przez madzialenka
magmus a zes sie kobito rozpisala:))))

ciekawe czy moje chlopaki cos na jutro wymysla...a moze zapomna jak ja?:)))

maly mega zadowolony po tyg przerwie w zerowce..zaraz kapiel jego i spac.

10 lata 1 miesiąc temu #1030689 przez magmus88
No starałam się każdemu coś odpisac... że nasze forum jakoś funkcjonowało ehhehe :)

Aż sama się zdziwiłam że tyle tego wyszło hehehe.

10 lata 1 miesiąc temu #1030698 przez Lustigpaula
Hoho, szalona,tyle pisać :cheer:.
Bylam w urzędzie,stąd to 3piętro. Uwielbiam cały czas spacery etc, nie byłam nigdy kanapowcem, ale teraz mega szybko się męczę i coś mi się wydaje,że lepiej nie będzie.

Mój pamięta o jutrzejszym dniu,ale coś mi się wydaje,że nic nie wymyśli jak go znam.

10 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1030708 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #1030709 przez madzialenka
dzien dobry kochane memusie:)))

oooooo Zoi wrocila wkoncu.....ladnie tak nas opuszczac?

Cornick piateczke mozemy przybic z sennoscia ale to nie powod nie udzielac sie z nami:)))):PPP p.s a na froncie co słychac tym "lekarzowym"?kiedy wizyty?wiem,wiem starasz sie nie myslec o nich ale ja bede za Ciebie :)))wiec?:)

az tym tyciem...hmmmm nie przejmuj sie,po porodzie bedziemy wszystkie sie wspierac i wspolnie motywaowac do zgubienia nadprogramowych kilogramow...ja to nawet je mialam przed ciaza wiec zobacz-inni maja gorzej;/ i choc tez czasem plakac mmi sie chce,zaciskam zeby....bedzie dobrze.Zobaczysz:)

mnie chyba zaczynaja wszyscy przygotowywac do nocnego wstawania..zasnelam po 24..potem po 1 wizyta na siku,przed 3 jeden kot chcial wyjsc-musialam wypuscic,przy okazji poszlam siku,przed 4 mlody jak nigdy musial skorzystac z toalet(grubsza sprawa)mowie sobie swietnie-bedzie jelitowa...,po 4 mlody nie spi -wola piiiiiiiic...trzeba wstac:)przy okazji znow siku...po5 drugi kot chce wyjsc.....i o 7 wstac na dobre i ooooo taka nocke mialam.

AAAAA i Wszystkiego najlepszego kobitki:)chwalic sie pozniej niespodziankami:)od Waszych Panow:)

10 lata 1 miesiąc temu #1030710 przez Karington
Dzień dobry kobitki:) Oczywiście Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta:) Ja od rana aktywnie, byłam już na spacerku z pieskiem, później szybkie sprzątanie i teraz herbatka z miodzikiem:) mojemu zawsze się uda jak jest dzień kobiet bo wtedy akurat jest w trasie:) ile zaoszczędzi:)

Mnie od 3 dni co jakiś czas ciągnie w pachwinach:/ nieprzyjemne uczucie..:)
ja mam za to problem ze wczesnym wstawaniem, jak dośpię do 6-7 to jest cud:) hehe

W sobote mam wizyte u ginekologa ( badanie połówkowe) tak się to chyba nazywa:) Już nie mogę się doczekać, aż znowu zobaczę malutką:)

Chciałam sobie ustawić też w którym jestem tygodniu ciązy ale niestety nie wiem gdzie się to robi:P huhuh
BUZIACZKI:******

10 lata 1 miesiąc temu #1030711 przez claudii09853
Witam wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet :) dziewczyny :)
Magmus88 no jak narazie tylko 1kg do przodu ale lekarz powiedział że to 500g dziecko łożysko macica więc ja nic nie przytyłam i mam teraz 6kg na minusie a miałam 7kg na minusie:)
Ja wróciłam z przychodni byłam na pobraniu krwi bo muszę zrobić tsh i ft4 bo za tydzień endokrynolog

10 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1030713 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 1 miesiąc temu #1030716 przez madzialenka
no to Cornik kciukasy zaciskam,Bozie prosze o wasze zdrówko od poczatku...beeedzie dobrze! slyszysz? co by nie bylo bedzie dobrze. A to Twoja pierwsza ciaza,prawda? ja w pierwszej tez duuuuzo przytylam,no coz taka uroda-tlumaczylam:)i nawet tygrysowe paski pi na brzuchu nie przeszkadzaly i nie przeszkadzaja:))
Zrzucimy!razem:)

10 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1030717 przez Cornick

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #1030734 przez Anna1991
+12kg Cornik... to z Ciebie niedługo bedzie kawał kobity! :)
No to my z Karingtonem czekamy na wizyte połówkową w sobote. :)
Zoi... to jak juz dobrze liczę to nasz 3ci chłopak forumowy. :)
Ja dzis kolejny dzień sprzątam... "naćpałam" się domestosu :/ Dziś łazienke dorwałam. :)
Obiad musze zrobić... no i coś słodkiego zmajstrować bo jutro gości mam. :)
Ja czuje sie rewelacyjnie... młody daje o sobie znać juz dośc mocnymi kopniakami. Jedynie ta rwa nie odpuszcza. ;/

10 lata 1 miesiąc temu #1030743 przez Sevilla
Cornick trzymam cały czas kciuki i nie puszczam.

Ja mam połówkowe 16.03 (w środę) w poradni prenatalnej, a 5.04 wizytę u ginekologa. Wg kalendarza miałabym 31.03, ale mam dyżur w pracy, poza tym dwa razy w jednym miesiącu bulić za wizytę mi się nie chce, po drugie połówkowe mam po drodze, więc 3 wizyty w jednym miesiącu to przesada.

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #1030744 przez zoi
magmus madzialenka Nigdy Was nie opuściłam, po prostu komputer to nie jest to co ciężarna zoi lubi najbardziej :blush:

Nie byłam niestety w żadnym ciekawym miejscu, tylko u teściów na wiosce, ale za to odpoczęłam, Ania pobiegała po dużym domu. U nas ledwo 2 kroki zrobi już odbija się od ściany :P

Poza tym nic ciekawego u nas, to co będę pisać, ale jak urodzę to na bank dam znać ;)
Wolałabym być w większości z laską w środku, ale nie było mi dane... głupio marudzić, oby był zdrowy B)

10 lata 1 miesiąc temu #1030748 przez madzialenka
Zoi Ty wez mi nie mow ze dopiero przy akcji porodowej dasz znac nastepnym razem...???oj oj grabi Ci sie:))
zazdroszcze Ci wypoczynku na wsi....ja jak jade na wies wracam jeszcze bardziej zmeczona :o

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka