BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

10 lata 1 miesiąc temu #1034495 przez Ewaaa1988
Ja bylam z mezem i tesciami w Zakopanem i Krakowie. Po gorach nie chodzilismy ale po Krupowkach tyle razy ze juz po pierwszej nocy rano jak wstalismy to takie zakwasy mielismy ze ból łydek do teraz sie utrzymuje :unsure: Ogolnie z brzuchem dawalam rade i tylko czasem kregoslup mnie zabolal jak chodzilismy po Gubalowce albo jak z buta na skocznie poszlismy czy w czasie spacerow po krupowkach bo od rana do wieczora chodzilismy a w pokojach tylko spalismy :) Ale jak na ten miesiac ciazy to jeszcze nie jest tak zle, gorzej z tymi łydkami :laugh:

Magmus :evil: przez ciebie zaraz bede musiala isc na miasto po jakies ciasto!!! Jak tak mozesz kusic :evil: Ja jak tylko na zdjeciu czy reklamie czy nawet w filmie zobacze jakies ciasto batonik czy cokolwiek slodkiego to zaraz to chce :laugh:
A jakie sa nazwy tych ciast? Moze sama upieke jak znajde przepis i chęci ;) z tym drugim bedzie gorzej wiec chyba podejde do sklepu a upieke kiedys przy okazji :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #1034497 przez madzialenka
Mamusie co zrobic na jutro na 9rocznice wspolnego pozycia?:)) brak weny..

10 lata 1 miesiąc temu #1034504 przez Lustigpaula
Majówka minęła tak szybko,że nawet nie wiem kiedy. Czujemy się bardzo dobrze,czasmi brzuch nas pobolewa ale jest to znosne. Tak się przyzwyczailam do brzuszka i akrobaty w środku,że nie wyobrażam sobie jak to będzie bez niego. ;)

10 lata 1 miesiąc temu #1034509 przez Sevilla
Madzia mogłabym powiedzieć machnijcie sobie dzieciorka :laugh: :P ale ty już w ciąży. Ja bym wyskoczyła na miłą kolacyjkę, a młodego wysłała do dziadków :) Potem będzie dwójką dzieciaków i sam na są trudno będzie gdzieś wyjść.

Ja od soboty do poniedziałku korzystałam ze słoneczka w ogrodzie, młody szalał z psem i kuzynka, a ja potulnie pilnowałam dzieciorkow, wczoraj byliśmy w płockim zoo - porażka! Jedynie nogi mnie bolały od chodzenia.

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #1034513 przez madzialenka
Haha Sevi spoznilam sie o dwa miesiace z prezentem w postaci malenstwa,ale... Distanie moze akurat w dniu urodzin?!;) kupilam mu nowa wedke z osprzetem calym;))poki co.jutro chcialam kupic malego torcika i zrobic napis,ale czy on bedzie chcial wyjsc ze mna gdzies wieczorem?.. Hmm moze i by chcial,ale gorzej ze mna.jak mam publicznie sie pokazywac jakos mi przykro gdy wokol same szczypiory chodza a ja taka slonica....

No a mi zostaly zakupy do torby szpitalnej i tak mysle bo inne mamy chwala ta apteke gemini dzis troszke ja przegladalam ale czy nie lepiej na allegro upolowac cos od jednego sprzedawcy? I bujaczek-lezaczek.Wozek kupilismy uzywany firmy inplast serii ecoline.czyli jednym slowem prawie wyprawka kompletna;)

10 lata 1 miesiąc temu #1034514 przez claudii09853
Witam:) u nas pogoda taka że teraz pada i przeszła burza heh ja byłam chora katar kaszel i zapalenie krtani jest już lepiej ale mówię przez nos Andrea też chora czyli w domu szpital
Madzia też proponuję kolacje lub kino :)

10 lata 1 miesiąc temu #1034521 przez madzialenka
Aaaaa i Magmus sto lat;)))) sto lat;))) ;))

10 lata 1 miesiąc temu #1034522 przez Anna1991
Koniecznie Madzia na miasto wychodzcie!! :) Potem sama juz wiesz jak trudno gdzieś wyjść. Tak sie odstrzel by te wszystkie szczuplaki popadały z wrażenia. Nie jedna ktora bedzie cie mijać bedzie ci zazdrościć ciazowego brzuszka. :)
Magmus myśle ze to nie w porzadku pokazywać ciacho na zdjeciu.. Podam ci adres i masz mi wysłać... Bo ja od patrzenia sie nie najadłam. :P :) My wyjazd sobie w majowke odpuściliśmy i w czerwcowke moze gdzies sie wybierzemy. Mi apetyt w koncu wrócił... :) Przedemna jeszcze conajmniej 10 kg by przytyć. Takie male marzenie. :)

10 lata 1 miesiąc temu #1034527 przez madzialenka
Anno ja oddam ,ja oddam;) choc i tak jestem z siebie dumna bo od poczatku mam 7kg na plusie

10 lata 1 miesiąc temu #1034528 przez Sevilla
Madzia to co ty się przejmujesz!!! Pomyśl sobie tak, że ten nie jeden szczuplaczek stara się zajść w ciążę i nie może, więc czasami nie warto zazdrościć komuś.

10 lata 1 miesiąc temu #1034532 przez magmus88
Madzia, Madzia.... Jesteśmy najpiękniejszymi słoniątkami pod słońcem!!! Nie wiadomo ile byśmy przytyły :) To są nasze najukochańsze kilogramy :)

Inni mogą Ci zazdrościć tego, ze jesteś z kochającym mężem i spodziewacie się dzidziusia. To przecież piękne!! No i dzięki za życzenia :)

Anna - jeszcze zostało, nie ma problemu! :) hehe

Claudii - kurujcie się

Ewa - pozazdrościć majówki :) Sama bym chciała zmienić klimat chociaż na kilka dni... mam nadzieję, ze za niedługo mi się uda. 22 idziemy na komunie a, ze jest daleko to jedziemy na weekend i później na weekend z bożym ciałem też jedziemy na kilka dni na wieś :) bliżej bieszczad... mmm :) już nie umiem się doczekać.

Co do szpitalnej torby... ostatnio kupiłam sobie klapki (łał ;D) i w zależności od pogody... może jutro pojadę na pobliski targ w poszukiwaniu piżamki :)

10 lata 1 miesiąc temu #1034533 przez madzialenka
Dzieki,jestescie kochane.ale to nie zmienia faktu ze duza bylam juz przed ciaza;)) teraz w planach pozostaje po porodzie zadbac o siebie jak nalezy;) oczywiscie niezaniedbujac przy tym swoich obowiazkow zwiazanych z domem i dziecmi..;))

Tak sprawdzalam w necie u mnie w tej miescinie kino po dlugim weekendzie rusza z filmem jedynie o batmanie i supermenie w piatek ;)) niestety u nas nie ma multikina czy innych wydziwow;)) mala miescina to i o atrakcje trudbi.ja sie w ogole zastanawiam czy moj P pamieta o jutrzejszej rocznicy;)) jeszcze dzis jakis taki nie swoj bo wczoraj kilka glebszych zaliczyl u kumpla na urodzinach;)) zobaczymy,ja do wedki przymocowalam jedynie kokardke.myslalam zeby kupic mu zegarek z napisem dziekuje za kazda minute spedzona z Toba ale nie stac mnie juz na cacko za kilka stowek a na bazaru chyba niewypada kupowac czegos za 3dychy;pppp bo drozej nie znajdziesz,wedka i innym ospezetem musi sie zadowoloc

10 lata 1 miesiąc temu #1034536 przez Anna1991

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 1 miesiąc temu #1034545 przez madzialenka
Oh kurcze...nieciekawie zatem u Was... A to sprzet byl wyporzyczony?? Nosz co za ludzie musza lazic po tej ziemi...przykro mi bardzo i mam nadzieje ze sprawa pomyslnie sie zakonczy bo teraz to faktycznie nie ciekawie...

10 lata 1 miesiąc temu #1034548 przez Anna1991
To byla wlasność firmy. Ale szef chce by M. zanosil wszystko do domu... A ja na swoich 38m/kw nie chce tego w domu... Tzn. W kuchni. :/ Po drugie to juz nie pierwsza kradzież w okolicy. :/ To ktoś z okolicy kto sobie obczaił to miejsce.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka