BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #214909 przez mesy
agnesssa to tanio udało Ci się kupić testa :lol: :lol: ja zaraz idę walne tego owulacyjnego i zobaczę co mi pokaże ;) ;) ;) ;)

No i wyszedł pozytywny :dry: :dry: ja już kurde nie wiem kiedy miałam tą owulację :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: pierdziele już ich nie robię czekam na @ bo i tak przyjdzie ;) ;) ;)
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #214940 przez chłopek
no agenesa tani ten test mi mąż kupił :) za 6,50 wiec bede testować ale jutro bo dzisiaj mi sie nie chce
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #214956 przez ajłona
no Kobitki!!!! Wreszcie się ruszyło!!!! Chłopek gratulacje i buziaki!!!!!ależ się cieszę!!!!!!Gorla Tobie jesxzcze raz cmoki z powodu Fasolindy!!!!no to zdążysz ze szpikiem w razie niemca ;)
Kochane za resztę mocno trzymam kciuki wciąż. A u mnie...hmmmm ostatnio Maluch mnie przestraszył, tzn dokładniej nieco zabrązowiony śluz na wkładce i pobiegłam do szpitala. dzidek ma 5 cm i serducho bije ale nadal nie wiem skad ten sluz kawowy no i martwię się!!!!dzis wizyta u gina mojego to go przycisnę ;)i wiecie co zauważyłam (nie wiem jaki to moze miec związek ale naprawde tak jest)ze ten sluz z pochwy pojawia się po tzw. dwójce ;) (wypróżnieniu w sensie)kurka zeby tylko z maluchem wszystko cacy było no!
i uwierzcie mi proszę(bo co niektórzy moi bliscy żeby mnie odstresować głupoty gadali)że doopkę myję dokładnie no i na bank to pochwowy śluz :silly: ! buahahahahah. to nerwowy śmiech, wiecie. naprawdę się martwię
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #214960 przez chłopek
ajłonka będzie dobrze ja też miałam taki śluz i sie okazało ze jakies zapalenie było dostałam tabletki i ok

test potwierdzony II kreski dzisiaj mocniejsza :)
13 lata 7 miesiąc temu #214963 przez ajłona
no Chłopku dziękuje Ci Kochana. wierzę ze bedzie dobrze ale martwie sie okrutnie i czas do 18.30 dłuży mi się cholernie. w szpitalu na usg bylam we wtorek i maluch szalał jak dziki.ufffff a Ty teścik wrxuvcałaś juz? a Gorla? chcem zdjęcia teścików ;)
13 lata 7 miesiąc temu #214968 przez ann-sunshine
Majówka to forumowiczka która z wielkim zapałem piekła przecudne słodkości i jeszcze nam tu fotosy wklejała, co by każda ochoty nabrała, obiecywała też że założy bloga z tymi właśnie przepisami, a że też lubię piec (czytajcie jeść ciasta) to myślałam że któraś coś wie co z tym blogiem

Przepisy - proszę bardzo, a jazdę na muffinki to też mam, potrafię późno w nocy sobie upiec i przed snem je spałaszować.

Tylko że teraz to biedna jestem, oj biedna, bo wiecie jaki mam piekarnik w tym moim nowym mieszkanku??? Nie ja wybierałam kuchenkę, tylko po poprzednich właścicielach się ostała i póki co muszę się z nią męczyć. Otórz nie ma ona termometra, a gazówka jest i w instrukcji pisze, że temperaturę pieczenia mam na wyczucie ustawiać (że niby jak bo nie wiem) i wielkość płomienia też na wyczucie. Płakać mi się chce z tego powodu bo bez ciast to długo nie wytrzymam

Mesy - ale małe przytulanko w oczekiwaniu na @ nie zaszkodzi

Ajłona to pewnie infekcyja jakaś, dostaniesz leki i będzie dobrze
13 lata 6 miesiąc temu #214974 przez ajłona
oj oby to nic poważnego An Sunshine oby!!!!! pozdrawiam i dla Dzidzi buziaki od ciotki Ajłony ;)
13 lata 6 miesiąc temu #214977 przez chłopek
ajłona mój tescik był z taka słabą kreska, ale robiłam dla potwierdzenia i kreska mocniejsza dzisiaj:)
13 lata 6 miesiąc temu #214985 przez monika1984lodz
Chłopek dawaj foto :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 6 miesiąc temu #214987 przez ann-sunshine
Brzuszek pogłaskany od cioci Ajłony, aż się poruszyła z wrażenia :)

Chłopek a zdjęcie teścika dzisiejszego dasz?
13 lata 6 miesiąc temu #214996 przez chłopek
dzisiejszy teścik
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #214997 przez sylwira1721
gratulacje :kiss:
kreche widac jak byk :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #215000 przez chłopek
dziekuje no teraz to już pewna jestem:) w poniedz dzwonie do lekarza żeby sie umówić, dowiedzialam sie dzisiaj że ten lekarz co do niego chodziłam kiedyś prywatnie to przyjmuje na NFZ
13 lata 6 miesiąc temu #215004 przez sylwira1721
a obliczyłas już sobie termin?? :)
13 lata 6 miesiąc temu #215005 przez monika1984lodz
:)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama