BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #215089 przez mesy
chłopek oj tam oj tam uwierzy na pewno hehe tylko wiesz jak to chłopy hehe zanim do nich dotrze to z brzuchem będziesz chodzić :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #215092 przez chłopek
nie no mój uwierzy jak zobaczy fasolkę na usg:)

wkońcu dodzwoniłam sie do koleżanki i mi w przyszłym tygodniu zrobi kolor
13 lata 6 miesiąc temu #215100 przez gorla
chłopek chłopki to takie niedowiarki, dla nich to abstrakcja jak im mówisz, sam musi zobaczyć. Ja byłam z małżem na usg 3D w 16 tyg. to po tym oszołomiony wylazł"O kurcze, widziałem córę " :laugh: :laugh: lałam z niego
13 lata 6 miesiąc temu #215104 przez chłopek
gorla mój jak był ze mna na samym początku to od razu widział siuiaka :) a nic wogóle nie było widać :) jak już było widać siusiaka to męza ze mna nie było niestety :(
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #215108 przez gorla
chłopek mój odbierał Oliwkę od położnej zaraz po urodzeniu, teraz też bym chciała poród rodzinny, nie wiem jak małż sie na to upatruje ;) ;) powiem ci, ze mój też powiedział, ze mi nawet kwiaty kupi ;) jak przyniosę kartę ciąży od gina, nooo a teraz czeka jeszcze z euforią, chodz już kilka razy mówił, ze się cieszy. Na razie nie kazałam mu nikomu mówić, wiemy tylko my i moja mama
13 lata 6 miesiąc temu #215110 przez mesy
no i dobrze gorla po co mają wszyscy dookoła wiedzieć :silly: :silly: będziesz miała zdjęcie fasolki to wtedy możecie powiedzieć albo nawet później ;) ;) ;) ;) ;)
13 lata 6 miesiąc temu #215112 przez chłopek
moja mama też wie myślałam że sie nie bedzie cieszyć, bo kiedyś mówiła że za wcześnie i wogóle, ale jak z nią rozmawiałam to słyszałam że zadowolona.
gorla mój też był przy porodzie ale teraz powiedział że nie pójdzie
13 lata 6 miesiąc temu #215116 przez gorla
każdy ma prawo decydować :P :P mój małż to nie wiem czy będzie chciał, jego wola
13 lata 6 miesiąc temu #215122 przez chłopek
gorla ja bym chciala żeby mój poszedł ze mną, z Ksawciem jak by go nie było to niebyło to nie wiem czy bym sobie radę dała,
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #215124 przez gorla
chłopek nooo nie mów, dałabyś radę jak nic!!!! od wieków babki same rodzą , a moda na chłopy to od niedawna. Co jedynie to masz poczucie, ze ktoś blisko przy tobie jakby co

kurde chciałam se filma zapodać, ale moja mała ogląda gadającego psa na mini mini :ohmy: :ohmy:
13 lata 6 miesiąc temu #215127 przez chłopek
mój mąż ogląda brygadę RR :P aleo 20.00 jest noc w muzeum to sobie ogladne
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #215132 przez gorla
Brygada RR moja bajka z dzieciństwa !!!!! na jakim, dawaj kanał chłopek szybko!!! przekupię czymś małą może ...:)

Ptrzcie co wymyśli chłopaki z mojego miasta, ocipieli do reszty, ale kasę zbili jak nic, mój szef ma ich kalendarz w biurze :ohmy: :ohmy:

www.tcz.pl/index.php?p=1,47,0,wiadomosci...ersyjnego-kalendarza
13 lata 6 miesiąc temu #215134 przez chłopek
tv puls na 85 jeśłi masz polsat cyfrowy
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #215136 przez mesy
Kurde a ja chyba nie mam tego programu :dry: to sobie nie zobaczę hehe a szkoda bo też lubię :lol: :lol: :lol:

nie chce mi się gorla czytać tego artykułu :silly: :silly: :silly: ale zdjęcia przegięcie :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #215141 przez gorla
no właśnie o te zdjęcia chodzi
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży