BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #215149 przez chłopek
zdjęcia przegięcie do czego to dochodzi .

idę się kąpać :) jak się wyciaplam to będę :P
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #215160 przez gorla
to szoruj się :laugh: :laugh: podesłać ci drucianą?

ja już się zimy nie moge doczekać :) takiego se walne w ogródku, teściowej oko zbieleje buhaha
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #215170 przez chłopek
no ja już :P

ter ide sobie coś zjeść, bo jakoś mam na coś smaka ale nie wiem na co.

gorla też sobie takiego zrobię.
13 lata 6 miesiąc temu #215354 przez madziaska
chłopek napisał:

dzisiejszy teścik

GRATULUJĘ :):):)
13 lata 6 miesiąc temu #215364 przez mesy
Wszystkiego najlepszego gorla dużo mamony , fasolek , szczęścia , 200-stu lat , i wszystkiego co tam sobie życzysz :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #215368 przez Lacrijka
HAPI BERZDEJ TU JU..HAPI BERZDEJ TU JU..HAPI BERZDEJ DIR GORLA..HAPI BERZDEJ TU JU !!!!!!!!!!

@nulka sie podzieliła z nami tym tortem...a Ty ??????? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #215381 przez ajłona
Gorla, z tego co pamiętam, lubi też takie:

Najlepszego Gorliczku dla Ciebie i Fasolinki!!! Buziole! Od czego zaczniesz tego torcika ciekawe :silly: :silly: :silly:

Dziewczynki po wczorajszym badaniu jestem spokojna. Nie ma powodów do obaw.Pimpiliszek ma się świetnie - mierzy 5,6cm, serduszko bije jak szalone, a gin nazwał mojego Szkraba wariatem, bo za cholerkę nie dał sobie zrobić szczegółowych pomiarów. a właśnie Kobitki zapytać chciałam czy któraś myślała o tych badaniach genetycznych szczegółowych. Gin mi proponuje, ale ja nie jestem przekonana...koszt jakieś 500 zł - masakra co? to badanie z krwi i usg.chociaż w moim wieku to może powinnam...ale muszę się wyedukować na ten temat. co o tym myślicie Mądre Główki. ależ się ciesze, że mój Szkrab ma się dobrze. Widać było żołądek , układ moczowy, 4 kończynki...supcio pozdrówka
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #215382 przez chłopek
gorla wszystkiego najlepszeggo
13 lata 6 miesiąc temu #215444 przez vestusia
Nio moje gratulacje!!

Gorla, Chłopek!! Super, że fasolinki się wyhodowały!! Ściskam bardzo mocno :D :D :D To cudowna wiadomość :D

Gorla, wszystkiego Najlepszego z okazji urodzinek - rzeczywiście prezencik urodzinowy sobie strzeliłaś :) Superowo!!
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #215473 przez agnesssa
Gorla jeszcze raz wszystkieo naj naj :kiss:

Msakrycznie boli mnie głowa od wczoraj, nie mogę sobie z nią poradzić no i dostałam @ :( i z tym też jakoś nie mogę sobie poradzić :dry: może dlatego, że ogólnie czuję się okropnie, i może dlatego, że jakoś nie umiem się już nie nastawiać. Pomimo, że tak długo już się staramy, za każdym razem przeżywam to za mocno :(

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #215485 przez mesy
agnesssa głowa do góry ! następny cykl jest twój ja Ci to mówię :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: przynajmniej bez zastanowienia się możesz się napić a cooo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ściskam Cię mocno i mi się tu nie dołuj :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Gorla bałwan bajera haha też sobie takiego ulepię jak będzie zima a cooooo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #215490 przez gorla
Dzięki wielkie za życzonka i Lacra podziele się tortem i jeszcze szampanka stawiam

ajłoncia buhaha , ale chociaż mogłaś mu włosy ogolić, bo wolę łyse :laugh: :laugh: super że na usg wszystko ok :laugh: :laugh: :laugh: ja sie tez martwie, a dopiero we wtorek moe coś zobaczę

vestusia nooo prezent se zrobiłam, tylko sie martwię, zeby ok było ;) ;)

mesy ja już zaklepałam takiego bałwana wcześniej :P :P :P

Wyobraźcie sobie, ze małż dziś ostatecznie powiedział starej że nie przyjdziemy, bo ja mam urodziny. I żeby jej do głowy nie przyszło wołać moich gości. A ona na to, że " Nie zamierza wołać, zresztą mnie nie zapraszała, tylko małża, bo ja jej nie zaprosiłam na Oliwii urodiny tylko małż" :angry: :angry: :angry: , a i jeszcze szwagierka się wpierdzielała, ze ona też nie dostała zaproszenia osobiście, bo Marek tylko starej przekazał o urodzinach kiedy są. A ona jst chrzestną. Oczywiście nie przyszła. Gdzie ja sie kurde wpierdzieliłam, normalnie patologia . Co za pojebce
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #215493 przez agnesssa
Mesy mnie tak boli głowa, że nawet picie mi nie w głowie :dry: Ja już straciłam nadzieję, że się uda, nie wiem co jest ze mną nie tak, mam popieprzone hormony, przyjmuję na to mnóstwo leków i powinno już być dobrze, a ja ciągle nic. Czuję się ze sobą tak okropnie, że nie mam ochoty z ludźmi się widzieć. To pewnie przez @ hormony mi buzują, ale dzisiaj jest tragedia, siedzę i ryczę ;(

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 6 miesiąc temu #215499 przez gorla
agnessa nie łam sie, wiem że hormony to diabelstwo, ureguluja sie i będzie git!!!!!! ja miewam migreny i za nie mocno ściskam!!!!!!!!!!!!!!!!!
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #215502 przez mesy
gorla ty się nie denerwuj nie wolno ciiiii ;p poza tym dzisiaj jest twój dzień !! :lol: :lol: :lol: :lol:
A co do bałwana to ale jesteś wieszzzz haha ulepię damksą wersje taką co by było do kompletu haha

agnesssa chyba muszę z tobą porządek zrobić noooo :silly: :silly: :silly: nie smutaj się bo mi też jakoś smutno przez Ciebie noo;p chyba się za bardzo z wami zżyłam :silly: :silly: :silly: :silly:
mówię Ci wyluzuj wiem łatwo to się mówi mnie też to wkurzało jak ktoś mi tak mówił ;) ale to jest najlepsze lekarstwo - nie myśl tyle a zobaczysz zgubisz owulację tak jak ja hahaha głowa do góry kochana :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia