- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

- ajłona
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Gorliczku będzie dobrze! Zobaczysz! a teściówkę to trza mieć teraz w zadku głęboko, coby stresów nie przeżywać zbędnych

Gorla a te włoski pyszne z lukieru zapewne

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202

Agnessa przykro mi

- joweg
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Staramy sie :)
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Dave co do twojej wróżby, to Mirella nam tu odwrotnie wróżyła, ale zobaczymy
![]()
Ann z tego co pamiętam o blogu Majówki to mówiła, ze moze pod koniec pazdziernika, bo już prawie skończona oprawa
mesy ty tu nie zazdraszczaj, bo i ty się doczekasz
wyobraźcie, ze stara (czyt, teściowa) zadzwoniła dziś do moich rodziców i zapraszała ich usilnie na swoje imieniny jutrzejsze, a dobrze wie że ja mam urodziny. Marek już 4 razy jej mówił, ze nie przyjdziemy, bo ja mam gości i rodzic bedą. A ona dalej, ze dobrze przynajmniej wszyscy zejdą![]()
![]()
co za głupi babsztyl, upierdliwa krowa nooo
![]()
ona jest tak bezczelna,że sie nie zdziwię jak wlezie na góre jak goście będą i zaprosi do siebie na imieniny
![]()
![]()
ale już mam mowę jakby co i suchej niteczki na niej nie zostawie a potem drzwi wskażę
ajłocia jk już testa wklejałam, ale jak chcesz to mogę innego
Goral - moja teściowa to też sucz !!!!

mój mały ma teraz gorączkę, to przyjechała specjalnie jak szłam do pracy, żeby mnie przy tym nie było i odprawiała jakieś czary - synek zawsze często chorował, więc temp. 38 to dla mnie nie nowość i za przeproszeniem nie sram się z tym tak jak ona.

Kazała Andrzejowi (mężowi) do szpitala z tym jechać i stwierdziła że jak się tym pożądnie nie zajmiemy i do szpitala nie pojedziemy to zabieże nam małego i sama zawiezie do szpitala - no prawie patologia

jak ja jej nienawidze

goral - wszystkiego dobrego
agnesssa napisał:
Gorla jeszcze raz wszystkieo naj naj
Msakrycznie boli mnie głowa od wczoraj, nie mogę sobie z nią poradzić no i dostałam @ i z tym też jakoś nie mogę sobie poradzić może dlatego, że ogólnie czuję się okropnie, i może dlatego, że jakoś nie umiem się już nie nastawiać. Pomimo, że tak długo już się staramy, za każdym razem przeżywam to za mocno
agnesssa będzie dobrze nie myśl o tym - nic nie mierz, nie sprawdzaj - idź na żywioł, - choć z drugiej strony słyszałam że z nogami w górze częściej się fasolkuje - może spróbować - któraś laska już pisała na forum, ale o pupie w górze
będzie dobrze, ja też pierwszego dnia @ mam doła
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...

miłego weekendu dziewczynki

- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
- Otrzymane podziękowania: 13
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
- Otrzymane podziękowania: 13
- ajłona
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- joweg
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

No jeśli patrząc na cykle to jest mój 13 cykl, ale tylko dlatego, że w międzyczasie dwa miesiąc byłam w ciąży, a po poronieniu trzy miechy miałam zakaz starania, więc minęło już 18 miesięcy odkąd zaczęliśmy starania

Jeżeli chodzi o pozycje to my różnych próbujemy, ale to raczej dlatego, że lubimy kombinować. A o owulacji nie da się tak do końca zapomnieć

Z tym, że ja już nie mam siły na siebie, za bardzo się przejmuje i nie umiem tego zwalczyć

Asik śliczny ten Twój bobo

Całe szczęście za chwilę schodzi się moja kochana rodzinka i robim sobie wieczór filmowo drinkowy i na pewno poprawi mi się humor, tak więc życzę miłego wieczorka kochane

Fajnie, że jesteście

- joweg
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-