BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #219349 przez Lacrijka
A czy któras sobie zaklepała miejsce po Angelice ???? klepac, klepac..nie chce isc sama na sierpniówki :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #219351 przez mesy
Lacrijka ja sobie zaklepałam ale nie wiem jeszcze na jaki miesiąc :lol: :lol: :lol: :lol: ale zaklepałam :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #219352 przez bidol
goral i se uplanowałaś :) :)

ja już nie planuję - ale powiem szczerze że fajnie byłoby zimę w domku przesiedzieć :)
13 lata 6 miesiąc temu #219353 przez gorla
kurcze a my dziś zaspalismy, wyleciałyśmy bez sniadania, Oliwka ma w przedszkolu . Ale kluczyków nie wzięłam i wróciłam. Przez ten czas pies wskoczył na Oliwię i upierd***lił ją z góry na dół. Więc z powrotem sie przebrać :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: biegiem przebralismy, nooo ale sniadanie było wczesniej bo szli na zajecia i została bez jedzenia :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: ale pani zapewne jej przyniesie z kuchni, a i na odchodne pani dała mi kartę badań wad postawy...i mi oko zbielało :unsure: :unsure: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: w kazdym punkcie coś nie tak, w zeszłym roku było super
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #219357 przez Lacrijka
śmieszy mnie jak bidolek pisze goral zamiast gorla hihihi..Słodko :laugh: :laugh: :laugh:

Dawac dzidki na sierpien 2012..Paplanina musimy przebic obecne sierpniówy..Taki mam plan :silly: :silly: :silly:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #219362 przez agnesssa
Lacrijka Ja się tez piszę na sierpnióweczki, bo szybciej to na bank nie ma szans :lol:

Gorla to faktycznie nie za ciekawie zaczął Ci się dzień, tylko się nie denerwuj :kiss: :kiss: :kiss:

Mesy
a ty już zapisana na czerwiec jesteś :silly: tylko jeszcze o tym nie wiesz :blink:

Bibol ja też miała różne plany związane z praca i ciążą, ale jak widać te nasze plany to jakaś fikcja :ohmy:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 6 miesiąc temu #219363 przez mesy
agnesssa noooo :lol: :lol: :lol: ta ja na sierpień wrzesień albo październik :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #219367 przez bidol
Goral tak to już jest jak sięczłowiek spieszy...
a wady postawy to dość powarzna sprawa
ja mam lordozę lędźwiową - to wygięćie w części lędźwiowej przez co zawsze brzuch mi wystaje. :dry:
gorzej było w ciąży bo brzuch jeszcze bardziej ciągnie do przodu. W dodatku na plecach się nie dało spać bo przy takiej wadzie i obciążenu (brzuch) plecy strasznie bolą - na początku poduszka pod plecy wystarczała, ale nie a długo - później jeszcze rwa kulszowa na oba biodra i spanie na siedząco.
było minęło :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #219373 przez Insomnia
Z mojego planowania też nic nie wyszło:) a miało byc tak pięknie :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 6 miesiąc temu #219374 przez gorla
bidol ja se kiedyś kość ogoniastą stłukłam za młodziaka i też mam tak plery wygięte. W podstawówce to było , na sankach :laugh: kumpela jechała z przodu i wpadła twarzą w zaspę , a ja z tyłu i dupsliem na glębe...mówie ci co za ból, se okłady robiłam na dupsko i mamie nie powiedziałam :laugh: potem przeszło, ale wróciło jak sie do matury uczyłam z kumpela, siedzielismy po kilka godzin and książkami i rano ( a spałam u niej) nie mogłam z wyra wstać, 2 godz. próbowałam..masakra mówie ci :laugh: :laugh:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #219375 przez bidol
hii hii hi ;)
Lacrijka oj bo ja taka troche zakręcona. jak z pracy wracałam i musiałam 50 stron nadrobić i jeszcze się przy tym wysłowić to nie bardzo zwracałam uwagę na zakręcone nicki :silly:
a później się przyzwyczaiłam i tak mi zostało.
Twój to robię kopiuj/wklej bo on już całkiem zakręcony :woohoo:

Insomnia - "Jeszcze będzie przepięknie jeszcze będzie normalnie"
13 lata 6 miesiąc temu #219379 przez Lacrijka
Powaznie??? moj to najprostszy tu jest..Pisz jak reszta - Lacra haha juz przywyklam :P :P :P A najladniej pisze mi Gosiak - Lacruś :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 6 miesiąc temu #219385 przez bidol
Lacra a u Ciebie kto pierwszy przekręcił?? :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #219393 przez Lacrijka
O ile sie nie myle to @nulka zaczeła skracac..pisała do mnie Laycra haha Az Ajłona mi sie kiedys zapytała czy mój nick to stad, ze lubie rajstopy a lajkrą hahaha.. A teraz została Lacra hihi
13 lata 6 miesiąc temu #219395 przez ajłona
Cześć Kobitki!!!!
Lacrijka oprócz Goral jest jeszcze Bibol, chyba Agnessa tak pisze...słodziutko i fajosko buhahahahahaha
Gorla wczoraj zjadłam fryty z makusia przez Cię no!!!!!!!!!
Suari gratulejszyn, MAdziuM raz jeszcze huraaaa! Buziole dla Igorka i Emilci :*
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka