BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #218849 przez gorla
Lacra no kutwa mać !!!!! zdjęcia zajebiaszcze, motor jak motor ;) ;) ;) :laugh: ale ty lasencja jak nic :lol: :lol:

joweg mój też oglądał wózki :laugh:

Mirella Duśka jak z obrazka, blondi z lokami ulala ty też se sztucra zakupaj na przyszłośc

ajłoncia a ja robię talarki z ziemniaków :blink:

gosiak mój to dopiero mi wczoraj gratulował i sobie :P :P :P jak fote zobaczył, bo tak to tyż już tyle razy "prawie prawie"
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #218850 przez Mirella
Joweg, ja o in vitro to wiem mało, ale coś mi się majaczy że się najsilniejsze plemniki wybiera, a te silniejsze to jednak męskie są...

Gorla, po co mi sztucer, Duśka ma ojca, wystarczy :lol:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #218855 przez gorla
a noo Mirelcia też tak słyszałam. Znajomi moi właśnie sie zakwalifikowali n zabieg i jeszcze jakieś badania genetyczne plemników mają i selekcja jak nic

joweg to ty przed in vitro daj na msze, po zabiegu to zapóźno juz - decyzja o płci będzie podjęta za ciebie :laugh:

Mirella myslisz, ze małż da rade na starość młodziakom ?? :laugh:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #218857 przez ajłona
Gorla talarki???? hhmmmmmmmm
Joweg Mirellcia rację ma :( ale poczekamy zobaczymy ;) ja to Wam powiem że taką radość czuję z tej ciąży, że wsio rybka - syn czy córa ;)
no to żeby dotrzymać słowa teraz odkurzanie ;)
ale zaraz zaraz Joweg moja kumpela jest po invitro i ma śliczniunią córcię :silly: :silly: a widzisz!!!!! :kiss:
13 lata 6 miesiąc temu #218858 przez gorla
a ja se w kulki lecę :P siedze jem i na necie surfinguje :laugh:
13 lata 6 miesiąc temu #218860 przez ajłona
Gorla ja to w ciągłym żarciu!!!! ale przytycia póki co niet;) ależ na talarki bądź fryteczki mam chęć... Gorlllllllllllaaaaaaaaaa nooooooo!
13 lata 6 miesiąc temu #218864 przez gorla
ajłona zaraz z patelni wyciągam :laugh: take noł problemos zapraszam ;)
13 lata 6 miesiąc temu #218865 przez Mirella
a ja se wczoraj murzynka zrobiłam to dzisiaj zjem :) i idę na interię w bingo popykac może na mnie jakie natchnienie spłynie ;)
13 lata 6 miesiąc temu #218868 przez monika1984lodz
Mirella buziaczki dla Twojej slicznotki :) :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #218875 przez joweg
ajlona- mi tez wsio ryba :) ale mazowi nie :) dzieki za posieszenie kochana jestes :;)
bedzie corcia wierze w to hehehe w sumie moza wybrac se plec dziecka ale 6 tys euro kosztuje plus 5 tys za icsi to mi torche za drogo :) ale jak wyjdzie ze bedzie synek to maz bierze kredyt na corcie hehehe to zalezy wlasnie jak sie sperma rozmrozi :)i oni pojedynczo wybieraja nalepszego plemnika moze i meskie szybsze ale licze ze zenskie silniejsze i ze przetwaja rozmrazanie :)

mykam na zakupki z mezem , musze se jakas kurtke kupic bo zamarzam :D wiec za duzo nie piszczcie poki ciocia Jowitka nie wroci hehehe
13 lata 6 miesiąc temu #218901 przez agnesssa
Mesy Lacrijca wariatki jesteście :lol:

Mirella Twoja córcia jest prześliczna, a tatuś nie będzie mógł przepędzić zalotników :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 6 miesiąc temu #218912 przez Lacrijka
agnesssa napisał:

Mesy Lacrijca wariatki jesteście :lol:

Mirella Twoja córcia jest prześliczna, a tatuś nie będzie mógł przepędzić zalotników :lol:

Oj tam..oj tam :P :P :P :P :P :P
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #218938 przez joweg
ale tutaj cisza :D ja juz jestem spwrotem :)
13 lata 6 miesiąc temu #218952 przez bidol
Mirella napisał:

ja i drugie i trzecie robię złe, straszna zołza ze mnie, ale nie mówcie nikomu ;)

oooo Mirella to ja się o Tobie takich rzeczy dowiaduje???
no fakt Klaudusie prześliczna, ale czy nie odziedziczyła po mamie charakteru???
a jeśli nawet nie przydała się do mamy, to będziesz uprzykszać zycie mojemu dziecku jako teściowa.
nooo to My musimy się z Sebą zastanowić :blink: :blink:
ja i goral wiemy coś na temat wrednej teściowej :S :S :S

Insomnia napisał:

Agnesssa ja nie zapomniałam o Tobie :lol: o bidolku też nie :lol: Bo tam ustaliłam z kim trzeba że na lipcówki we cztery wskoczymy :lol: A joweg nie wiem kiedy dokładnie ma ten zabieg więc nie mogę jednoznacznie wnioskować :woohoo: :woohoo: a jeśli o kimś zapomniałam to się upominać kobietki :lol: :lol:

Idę się depilować bo się z Małżonem na tiki tiki umówiłam :lol: :lol: wczoraj taki zawiedziony i mówi to się umawiamy na jutro ok? i się nie wymigasz :silly: :silly:
No to ma randez vous dziś ha ha ha :lol: :lol:

[/i]

Insomnia dzięki za pamięć - niech Ci bozia w dzieciach wynagrodzi :blink: :blink:

Asik napisał:

hehe :) ja też bardziej z kolegami niż z koleżankami :) a to na meczyk sie szło..grało na osiedlu :) ehhh...a teraz znowu w męskim towarzystwie 24h jestem :) mój mężczyzna pojadł i spi..bylismy wczoraj u lekarza i następne swiństwo się przyplątało..teraz Atopowe Zapalenie Skóry i dodatkowo alergia na mleko.pije takie swiństwo że jak moja mama powąchała to do kibla poleciala bo ją zemdliło. fujjj... no ale ważne że już pije :D bo wczesniej to zaciskał dziąsła że mało smoka nie przepołowił :D

[/i]

Asik nie łam się. Mój Seba też alergik ;) a co pije Twój mały?? Bebilon Pepti, czy Nutramigen - bo My Nutramigen mieliśmy - alergia na białko i nietolerancja laktozy :(
i faktycznie na buzi się strasznie działo. Takie coś jak cieminiucha w okolicach brwi na nosku i za uszkami. - ale po wykluczeniu alergenów było już dobrze. Inna sprawa to częste chorowanie :( :(
Ale głowa do góry - będzie dobrze :) :)

gorla napisał:

ale z was wariatki buhahaha leję z was, sikam po nogach :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

[/i]

goral nie zawcześnie na nietrzymanie moczu? :P :P :P :P

dziewczyny na owulacje to jak Was te brzuchy bolą??
13 lata 6 miesiąc temu #218971 przez Asik
BidolSzymek pije bebilon pepti zobaczymy czy poschodzi wsio :)mam nadzieje że to tylko tyle będzie :) swoją drogą to moja Martula miała placki wokół ust , jak liszaje, ciemieniuche i łuszczyła sie cała a na brwiach też cos jak ciemieniucha i nikt mnie nigdzie z nią nie wysylał tylko mówili żże wyrosnie z tego . a na bebiko jechała.faktycznie wyrosła i do dzisiaj nie wiem co by to było.

Na owulke mnie zawsze rąbały bóle krzyżowe takie ćmienie, nie wiem jak to nazwać dokładnie od nerek i kregosłupa do jajników przechodziło.

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka