BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #223652 przez mesy
joweg jeszcze nie przyszła :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: a ty jak tam dzisiaj ? jak z tym twoim ?
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #223654 przez Insomnia
Jak mi dziś strasznie zimnoooooooo :angry: :angry: :angry: :angry:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 6 miesiąc temu #223657 przez mesy
Insomnia coś słabo Cię ten twój rozgrzał :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: zrób kilka przysiadów to zaraz Ci się cieplej zrobi :lol: :lol: :lol: :lol: a mi dziś za ciepło hahah
13 lata 6 miesiąc temu #223660 przez joweg
gadamy ale wiesz bez czulosci zadnych , ma to zalatwic wogole wczytalam ze nie musilismy tego placic tylko mniejsza kare jak jestesmy nie wyplacalni a on juz zaplacili wiec nic nieda sie zrobic , wyszalm za maz za kompetnego glupka tyle podsumuje , no i teraz juz bedzie tak jak ja chce niby. i pojdzie na studia- laski nie robi nie bedzie siedzila w domu i tylko pierdzial w stolek a wszytsko na mojej glowie i ma sie wziasc za siebie inaczej odchodze od niego :) taki mily juz dawno dla mnie nie byl :P
13 lata 6 miesiąc temu #223663 przez Insomnia
Mesy :lol: :lol: może rozgrzał za bardzo i mnie przewiało :lol: :lol:

13 lata 6 miesiąc temu #223664 przez agnesssa
Ja tam też nie odpuszczę, tylko nie będę robić awantury, po prostu się nie odzywam do niego, od rana mi smsy pisze jak bardzo mnie przeprasza, ale swoje musi odcierpieć, tak więc się nie odzywam, a właśnie do mnie koleżanka dzwoniła że mam do niej wpaść po południu, to się zdziwi jak nie będzie mnie w domu :ohmy:
Wiecie ja nie rozumiem tego, że jest dorosły facet, chce mieć dziecko a zachowuje się jak jakiś napalony nastolatek, tak być nie może :ohmy:

Insomnia mi też jest zimno dzisiaj straszliwie :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 6 miesiąc temu #223668 przez mesy
Insomnia haha no też tak może być :silly: :silly:

agnesssa moim zdaniem najlepszą kara dla twojego będzie to że po prostu powiesz co masz do powiedzenia i nie będzie drążyła tematu - dopiero to da mu do myślenia :silly: :silly: :silly:

joweg będzie dobrze chłopowi czasem jest potrzebna taka terapia wstrząsowa :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #223673 przez Insomnia
Agnesssa nie wiem co Ci zaraz zrobie no!! Czemu kolejna zmiana? Kiedy ja mam sie przyzwyczaić co? :silly:

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #223674 przez gorla
agnessa spoko faceci oglądaja, mój tez, nawet ja sama kiedys, le potem trza dobrze zatrzec slady za sobą :laugh: :laugh: ja jestem mistrzem w tym, mój małż mniej. Zawsze coś wyczaję, a potem mu gadam kilka dni, a i czasem mi sie po czasie przypomni. Nieraz tez sie tłumaczył, ze ogladał, bo my sie nie kochamy i ciągle kłótnie :P :P taaa ale e nie dałam powiedzieć..

Dziołchy a jest kiedys odpowiedni czas na dziecko, jesi chodzi o finanse?? dla mnie nigdy nie ma, teraz starcilam pracę, a jak byłam w ciąży z Oliwka to na garnuszku meża siedziałam , bo zostawiłam swoją prace i przeprowadziłam sie na wieś. Nooo jesli chodzi i stronę emocjonalna, to racje przyznaje

mesy gdzie twoja nowa fota w awatarze!!! ja chcę tamtą!!!!!!

Insomnia to wieczorzysko udane???? az łuna szła z tej szopy, że u mnie było widać :laugh:
13 lata 6 miesiąc temu #223678 przez joweg
agnesssa- bardzo dobrze cie rozumie :) moj ma to samo jakis kurwa kryzys psychiczny.... tze z nim nie gadam co probojemy pogadac to klutnia wiec niema sensu na razie
13 lata 6 miesiąc temu #223684 przez mesy
gorla zostaje różowe szaleństwo :lol: :lol: :lol: :lol: znudzi mi się to dam to co miałam :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #223687 przez gorla
mesy noo i teraz gitara!! :laugh: :laugh:

joweg musisz odczekać aż emocje opadna, rozmowa nie ma teraz sensu. My nieraz tydzień nie gadalismy
13 lata 6 miesiąc temu #223689 przez Insomnia
Gorla no udany udany :lol: a jaki zaskoczony był! myślałam że mu oczy z orbit wyjdą :lol: :lol:

13 lata 6 miesiąc temu #223691 przez joweg
gorla- wszytscy faceci sa tacy sami , a moj uparty zaplcil a nie musial to najgorsze a teraz ani kasy na dziecko ani nic , no coz zobaczymy :(
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #223697 przez mesy
gorla a jak u Ciebie ? kibelek już zaliczony ? :lol:

Ale mam kurde bóle .... :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby