BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #223700 przez joweg
u mnie cisza , nic sie nie dzieje :( zadnego bolu brzusia ani nic :(
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #223702 przez gorla
u mnie żadnego kibelka nie było :) wogóle nie mam mdłości dzisiaj

joweg macie po prostu mały kryzys jaich setki jeszcze was czekają :unsure: :unsure:
13 lata 6 miesiąc temu #223704 przez mesy
gorla to w sumie dobrze że nie masz ;) ;) ;) ;)

joweg ty bóli nie masz bo anty brałaś a chyba przy anty jak się bierze to się bóli nie ma :silly: chyba :silly: :silly:

Ja zaraz powieszę sobie firanki po południu pojadę na zakupy i musi przyjść hehe tyle ruchu więc nie ma że nie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #223710 przez Insomnia
Mesy ale do apteki tez zajrzysz co?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 6 miesiąc temu #223715 przez agnesssa
Insomnia Mesy nie zajrzy do apteki bo jest uparciuch :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 6 miesiąc temu #223716 przez eash
gorla, za to mnie wczoraj mdliło, że matko kochana... :( niby w tej ciąży wielkich mdłości nie mialam, z Hanką było gorzej, ale odkąd jestem w ciąży, zjedzenie co drugiej potrawy skutkuje uczuciem ciężkości, niestrawności i ogólnym złym samopoczuciem. wczoraj padło na ogórkową - na głupie porcji rosołowej, naprawdę nie była mocno tłusta, kwaśna czy nad wyraz doprawiona, a jednak... myślałam, że oddam całą z nawiązką :( dla mojego ciężarnego brzucha to najlepiej by było, żebym jechała na płatkach z chudym mlekiem lub kanapkach z twarogiem, bo po zupach, sosach, gulaszach, kotletach i w ogóle - po wszystkim - czuję się źle :dry:
13 lata 6 miesiąc temu #223717 przez mesy
Insomnia ale ty mnie męczysz :lol: :lol: :lol: :lol: nie nie nie nie zajrzę hehehe nie kupuję testa bo mam bóle @ i w krzyżu więc po cholerę mam tam iść haha chyba że po jakieś przeciwbólowe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #223722 przez gorla
eash dobrze że masz mdłości, przynajmneij wiesz ze masz wysokie stężenie hormonów, a to dobrze rokuje dla fasolindy :laugh: ja sie pocieszam, ze 5 tc dopiero i wszystko przede mną

mesy sie uparła i nie pójdzie po testa ..ale niech jej bedzie ;) jeszcze przyjdzie koza do woza jak do piatku @ nie ptzyjdzie :laugh: co bym sobie bardzo życzyła :P :P :P :P
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #223723 przez Insomnia
Dobra... juz Cie nie namawiam... Ale zapamiętaj sobie tę stronę bo jak mnie będziesz namawiać to Cię tu będę odsyłać :lol: a 2 tygodnie to szybko miną, wiec lepiej zapamiętaj ha ha :woohoo: :woohoo:

Zmykam do pracy,
Miłego dnia dziewczynki :blink:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 6 miesiąc temu #223744 przez joweg
niemam pojecia wogole urzadzi nas z renta meza i teraz nawet do rachunkow nam brakuje a co dopiero na zycie :( i zas do akwokata dzis .... mam dosc
13 lata 6 miesiąc temu #223746 przez agnesssa
Miłego dzionka Insomnia :kiss:

Nic mi się nie chce :ohmy: :ohmy: :ohmy:

13 lata 6 miesiąc temu #223766 przez mesy
Insomnia hehe nie zapamiętam tej strony :lol: :lol: :lol: :lol: wiesz przecież nieee :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

gorla jak nie przyjdzie do wieczora to pojadę do apteki i kupię testa choć nie widzę sensu no ale niech będzie hahaha
13 lata 6 miesiąc temu #223780 przez agnesssa
Gorla :cheer: udało Ci się namówić Mesy brawo :lol:

Mesy a Ty tak trzymaj nie nastawiaj się na nic :woohoo: CO MA BYĆ TO BĘDZIE :ohmy:

A ja chciałam się wziąć za siebie i jak na razie nic mi z tego nie wychodzi :dry: W ogóle jak wracam do domu to jestem tak zmęczona, że od razu bym się położyła :huh: To pewnie przez tą pogodę. A tak mnie ostatnio w krzyżu łamie że się ułożyć do snu nie mogę :silly:

No to sobie ponarzekałam i od razu mi lepiej :lol: :lol: :lol:

13 lata 6 miesiąc temu #223786 przez mesy
agnesssa cichooo ;) ;) ;) ;) może jakoś się obejdzie bez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hehe wiem co to za ból w krzyżu mnie dzisiaj łupie ale to na @ :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:
13 lata 6 miesiąc temu #223819 przez eash
joweq, coś nie w temacie jestem chyba... co za problemy z tą rentą męża, pisz szybciutko, coś spróbujemy zaradzić...
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia