BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 1 miesiąc temu #330279 przez chłopek
hej dzieczyny nie wszystko przeczytałam, ale co nie co:)
moja siostra tez ma tyłozgiecie i dzidziola za pierwszym razem zrobili(wpadka). ja podobno po porodzie mam ale chyba sie lekarka pomyliła bo obecny gin mi nic nie mówił.
gorla oszczedzaj sie i leżakuj :) Oliwka o mamę i rodzeństwo dba
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #330293 przez emka
Hej babolce!

Pogoda u nas cudna.... A ja w pracy, jak zwykle... No ale jeszcze 2 godziny i desant! A potem Różyczkę odwiedzam i Bianulkę śliczną :) Moze na jakiś spacerek się wybierzemy :)

Iza
To normalne, że jeszcze nie widać, bo to wcześnie jeszcze. Zastrzyki robisz sobie sama? Trzeba je robić w brzuch? Przepraszm, że tak wypytuje ale byc moze czeka mnie to samo... Trzymam kciuki i melduj się jak najczęsciej :) :kiss:

Majówka Wiesz ja nie chcę sie narazie starać, najpierw muszę ginka odwiedzić, odebrać ten wynik ze szpitala, no i zobacze co on mi powie... Juz w szpitalu mówił ze na badanka mnie pokieruje, na zakrzepice głównie, ale ja zrobie juz wszystkie mozliwe. Jeśli uda sie znaleźć przyczynę i będzi na to lek, to spróbuje jeszcze raz... jeśli nie daruję sobie... Przynajmniej na tą chwilę mam takie na to spojrzenie... Dużo przemawia u mnie za ta zakrzepicą , więc byłabym w podobnej sytuacji jak Iza i Wifi. I chyba chciałabym zeby to byłó to... tak po cichu... :blink:

Gorliczka Pogłaskaj fasolindę od sąsiadki :) Buziole :) :kiss:

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i słonecznie... Miłego weekendu!!! :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 1 miesiąc temu #330315 przez iza
Emka nie ma sprawy pytaj o co chcesz.
Zreszta im wiecej piszemy o swoich przebiegach ciazy tym lepiej dla nas bo w końcu kazda ma jakies doswiadczenie i zawsze moze cos podpowiedziec :)
Tak,robie sobie sama zastrzyki(mam juz wprawe bo po poronieniu miałam skrzep w nodze 11 cm i przez 3 miesiace musiałam sie kuc :( ).
Robie je sobie w brzuch w okolicy pepka (na zmiane raz po lewo a raz na prawo).
Na razie bedzie ok ale tak sobie mysle co bedzie pozniej bo bedzie brzuch rósł no i moga sie robic zrosty takze bedzie ciezko ale trzeba myslec WSZYSTKO DLA UPRAGNIONEGO DZIECIATKA
:blink:

Poza tym dzieki dziewczyny za wsparcie.
Ide teraz w kime bo normalnie oczy mam jak na zapałkach :) .Wpadne wieczorkiem.

Kubuś 01.10.2011r.(*)
13 lata 1 miesiąc temu #330584 przez gorla
Witam :lol:

Ja wczoraj grilla zaliczyłam :silly: a dziś Oliwa rozchorowała sie na maksa, kaszle jak pies non stop :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: za oknem wiosna pełną parą a my w domu uziemione
13 lata 1 miesiąc temu #330594 przez Asik
Hejka witajcie moje kochane staraczki :D

daaaaawno mnie tu nie było... przez te wieczne problemy z forum dalej mamy nasze sierpniówki okrojone i nasze wspomnienia czyli cała ciąża i porody poszły się ... buuu

Kurcze nie nadrobie Was bo hmmm stron natrzaskane że łohohoooo :D aleee widzę że :

Gorlaaaa serduszko widziałaś :D suuuper :D :D ;D

Kiwi ale mateuszek to już duuzy mężczyzna :D :D no i gratulacjeee :D :D :D

Iza , Joanna gratulacjee :D :D :D

Agnesssa śliczny brzuszek :D :D

Majówka ale ten czas leci... ło matkooo :D

a tutaj mój mały rozrabiaka :D

i jeszcze jeden filmik :D

:D :D taki mały ancymon mi rośnie :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 1 miesiąc temu #330618 przez ViFi
mesy napisał:

Vifi tu masz wykres

www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user=mesy&cid=5812

tak ja wiem że owu jest jak pęcherzyk pęknie ... na usg jak byłam nie stwierdził owulacji ...

iza
to super ;) bedzie wszystko dobrze :kiss: :kiss:

Lacra garaż w ogrodzie ? nie zla lipa :angry: :angry: :angry: :angry:

========== moim zdaniem temp. troche wysoka... cylkl bezowulacyjny bez widocznego skoku...

28dni.pl/charts/tour/9 pooglądaj sobie i poczytaj na tej stronie fajnie jest wytłumaczone.....

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
13 lata 1 miesiąc temu #330619 przez ViFi
Pomocy co na hemoroidy....???? boli siedzieć się nie da zna ktoś jakieś nasiadówki???

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
13 lata 1 miesiąc temu #330627 przez Asik
Vifi dobra jest kora dębu :) moja mama ją stosowała

5 łyżek kory dę bu na 5 szklanek wody , gotujesz to 5 min potem odstawiasz na 15 min , przecedzasz , wlewasz do miski i jask bedzie letnie to siadasz sobie na około 10-15 min :)

no a potem np procto glyvenol maść lub procto hemolan tez w maści , naprawdę je polecam :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 1 miesiąc temu #330654 przez Mirella
Na hemoroidach się nie znam :(

Asik, booooski Szymek, i jaki sprytny już :lol:
13 lata 1 miesiąc temu #330676 przez gosiak
spryciarz z Szymka, do lapka i do ciotek chciał napisać :kiss: :kiss: a jak super sie uśmiecha słodziak mały :woohoo: :woohoo: pozdrawiam Asiu :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 1 miesiąc temu #330759 przez Majowka
Asik, Szymek przeslodki! Juz sie sam podnosi!!! :laugh: Spryciarz!
13 lata 1 miesiąc temu #330814 przez mesy
ViFi napisał:

mesy napisał:

Vifi tu masz wykres

www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user=mesy&cid=5812

tak ja wiem że owu jest jak pęcherzyk pęknie ... na usg jak byłam nie stwierdził owulacji ...

iza
to super ;) bedzie wszystko dobrze :kiss: :kiss:

Lacra garaż w ogrodzie ? nie zla lipa :angry: :angry: :angry: :angry:

========== moim zdaniem temp. troche wysoka... cylkl bezowulacyjny bez widocznego skoku...

28dni.pl/charts/tour/9 pooglądaj sobie i poczytaj na tej stronie fajnie jest wytłumaczone.....

czyli teoria lekarza się potwierdza .. a powiedz mi jeśli jest cykl bezowulacyjny to czemu cycki bolą ?
Muszę się dokształcić haha :laugh: :laugh:

Asik Szymek słodziak :laugh: :laugh: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu #330826 przez agnesssa
Hej Hej :kiss:

Asik Szymuś kochany kombinator mały :lol: Super :lol:

Gorla Leż i odpoczywaj i się niczym nie martw, jest serduszko więc mam nadzieję, że faktycznie jesteś spokojniejsza :kiss: :kiss: I zdrówka dla Oliwki :kiss: :kiss:

Nie pamiętam co komu jeszcze miałam pisać :huh: Jestem ostatnio mega rozkojarzona :ohmy:
A od wczoraj boli mnie podbrzusze :huh: Jak leżę jest ok, jak siedzę i się nie ruszam też w miarę, ale jak tylko się ruszę, albo stoję to boli :huh: Nie jest to ból nie do wytrzymania, ale się zaczęłam martwić, chyba zrobię sobie wolnych kilka dni i poleżę, tylko dzisiaj jakoś muszę przetrwać w tej pracy :dry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 1 miesiąc temu #330918 przez Insomnia
Dzień dobry :lol:
Agnesssa bierz wolne i odpoczywaj póki jeszcze możesz :silly:
Asik Szymuś to mała błyskawica :silly:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #330975 przez gorla
Agnessa fajny brzusio :) pogłaskaj od cioci gorli :kiss: :kiss: mni czasem też brzuch boli a wczoraj kuło i se leżałam z książką cały dzień

mesy a jednak bezowulacyjny?? a któż go tam wie, okaże sie na koniec ;) ;)

Asik Szymek mały wiercipięta :kiss: spryciula mała

No i ciąg dalszy Oliwii choróbstwa, siedzimy w domu i jedziemy znów do lekarza bo antybiotyk nie pomaga :angry: :angry: :angry: :angry: kaszlała całą noc 3 razy inhalacje, normalnie padam na pysk

A jeszcze zdjecie wkleje z usg :) tylko tak ciulowo zrobił pęcherza nie widac za bardzo ale dzidziol jest

Emcia cieszę sie bardzo, ze powolutko dochodzisz do siebie :kiss: :kiss: :kiss:

Vifi na hemoroidy polecam tą maść co Asik Proctohemolan, po porodzie je miałam ale szybko przszło po maści
Załączniki:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka