- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Nati
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- [*] Na zawsze w mej pamięci Dziadku [*] :(
Mniej Więcej
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 4 miesiąc temu #46278 przez sylka
magduska napisał:
A ne myslałaś o eparacji. Mniej radykalny środek a tak samo jak rozwód orzekany jest rozpad małżeństwa z tą różnicą że za jakiś czas jakby udało się wyjaśnić całą sytuację możecie do siebie wrócić i sąd znosi separację. Jak przy rozwodzie w separacji istnieje rozdzielność majątkowa jak i możliwość otrzymywania alimentów. W każdej chwili można także orzec rozwód. Separacja może trwać nawet x-lat. Rozwód to ostateczne cięcie. Koszt złożenia pozwu o separację to 100 zł, pozew rozwodowy 600 zł. Jeżeli dobrze pamiętam orzeka Sąd Okręgowy.a ja dziewczyny,zagladam tu do was,bo zawsze mnien ciekawi co slychac
powiem wam szczerze,ze moze udaje,ze nie mysle o rozstaniu z moim,ale zajmuje sie wszystkim,zeby nie myslec,nie ma juz odwrotu w przyszlym tygodniu przed swietami skladam pozew o rozwod i przeciez swiat sie nie konczy,jestem jeszcze mloda,moze kogos sobie znajde,nie za rok to pozniej
zycze wam zdrowych swiat i spelnienia marzen,ja zrobilam sobie chyba najoryginalniejszy prezent na swieta,chyba zadna z was takiego by nie chciala,pozdrawiam
Temat został zablokowany.
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
14 lata 4 miesiąc temu #46282 przez magduska
niestety podjelam juz decyzjie,nie trzeba patrzec wstecz tylko do przodu,poradze sobie,swoje juz przeplakalam,powiem wam jedno kiedys jedna cyganka powiedzial mi,ze bede przez niego bardzo cierpiec i okazalo sie prawda,jakos ostatnio mi sie to przypomnialo,a jak do tej pory nie zwracalam na to uwagi,zreszta od pol roku bylo raz cudownie,a raz lepiej,a teraz nadszedl koniec i niestety musze sie podniesc.dam rade,zreszta od mojego nie chce rzadnych alimentow,nie jest az tak bardzo zle ze mna,
pozdrawiam i gratuluje nowo zafasolkowanym
pozdrawiam i gratuluje nowo zafasolkowanym
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 4 miesiąc temu #46287 przez gosiak
No magduśka zastanów się co do tego rozwodu, i tak jak Sylka Ci radzi może najpierw pomyśleć o separacji a rozwód to na koniec! może jeszcze uda Wam się dojść do porozumienia! Angelika rób jak dziewczyny piszą i ja się dołączam kładź się i odpoczywaj.
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #46322 przez bewipo
Cześć dziewczyny. Tyle napisałyście, że już nie pamiętam o czym czytałam 
Co do humorku to u mnie rewelacja. Ale dzisiaj rano jak wstałam to miałam taki kołowrotek w głowie, że się zastanawiałam czy samochodem mogę jechać. Kurcze chciała bym już fasolkę, ale nie stresuję się , nie przejmuję, nie nakręcam. Tylko właśnie gadałam z mamą i mi tu wystrzeliła, że się już wnuków nie może doczekać. No więc powiem, że się nie spodziewałam tego usłyszeć. Tak mi się wydawało, że bycie babcią to już tak staro brzmi, a która kobieta chce się postarzać. Eh, no nie teraz to już mi się smutno zrobiło.

Co do humorku to u mnie rewelacja. Ale dzisiaj rano jak wstałam to miałam taki kołowrotek w głowie, że się zastanawiałam czy samochodem mogę jechać. Kurcze chciała bym już fasolkę, ale nie stresuję się , nie przejmuję, nie nakręcam. Tylko właśnie gadałam z mamą i mi tu wystrzeliła, że się już wnuków nie może doczekać. No więc powiem, że się nie spodziewałam tego usłyszeć. Tak mi się wydawało, że bycie babcią to już tak staro brzmi, a która kobieta chce się postarzać. Eh, no nie teraz to już mi się smutno zrobiło.
- Nati
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- [*] Na zawsze w mej pamięci Dziadku [*] :(
Mniej Więcej