- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #46864 przez gosiak
Zuza super że mąż już wie i się cieszycie:) Mirello było tam zdjęcie z USG i podpisane że jest to 6 tydz. Asik jedynie zdążyła zadać pytanie czy to Asieńki zdjęcie i nagle foto znikło...nie znałam Asieńki ale troszkę dziwnie się pożegnała:) bo chcielibyśmy sie cieszyć razem z Nią
nawet pogratulować nie zdążyłyśmy;/no ale jeśli czyta nasze posty to GRATULUJĘ
no to jeżeli szczęście idzie parami to kto następny testuje?? Marto Ty czasami nie? albo Lacrijka??

Temat został zablokowany.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 4 miesiąc temu #46866 przez Agusia83
Zuza....oooooooogrooooooooooomneeeeeeeeee gratulacje:)
nawet nie wiesz jak sie ciesze...a moze wiesz, bo w koncu cieszysz sie jeszcze bardziej
Fantastycznie, ze na koniec roku mamy kolejna fasolinke...
...dziewczyny, obiecujemy, ze w przyszlym roku bedzie ich jeszcze wiecej prawda?????
Ja zawsze myslalam, ze powiem mezowi przy jakiejs szczegolnej okazji, ale znajac zycie, sama nie wytrzymam tego napiecia i od razu (jak sie uda....kiedys:P
)...pokaże mu tescik:)
Jeszcze raz grauluje!

...dziewczyny, obiecujemy, ze w przyszlym roku bedzie ich jeszcze wiecej prawda?????

Ja zawsze myslalam, ze powiem mezowi przy jakiejs szczegolnej okazji, ale znajac zycie, sama nie wytrzymam tego napiecia i od razu (jak sie uda....kiedys:P

Jeszcze raz grauluje!
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 4 miesiąc temu #46871 przez Mirella
No właśnie się dziwię, bo Asieńka była z nami długo, co prawda w większości z inną ekipą, ale co z tego? I fajna była i w ogóle, a teraz tak jakoś.... No może zapeszać nie chce, może się jeszcze odezwie. Nie wiem czy doczytałyście, ona raz albo dwa, chyba dwa, miała taką sytuację, że test pokazał dwie krechy a ciązy nie bylo. Może ona jeszcze nie wierzy w swoje szczęście....
No tylko żeby teraz nie było mi tu myślenia że test nic nie znaczy, sytuacja Asieńki była naprawdę wyjątkowa
No tylko żeby teraz nie było mi tu myślenia że test nic nie znaczy, sytuacja Asieńki była naprawdę wyjątkowa
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 4 miesiąc temu #46872 przez Marta M
Zalapalam sie dzisiaj na mala, kameralna domowke i mam dostep do netu:)
...mezusia juz nie ma...
Tak gosiak, ja niedlugo, ale nie wiem czy pierwsza czy nie. Termin @ mam na 27 grudnia, tak wychodzi jesli cykl bedzie 28 dniowy, czyli taki jak zwykle..ale zawsze tez wiedzialam kiedy mam owu a w tym cyklu w zwiazku ze nie liczylam i sie nie obserwowalam to powiem szczerze ze nie wiem czy byla, a jak byla to nie wiem kiedy...ale jak nawet 29 nie przyjdzie to nie bede jeszcze testowala..moze dopiero 30
...mezusia juz nie ma...

Tak gosiak, ja niedlugo, ale nie wiem czy pierwsza czy nie. Termin @ mam na 27 grudnia, tak wychodzi jesli cykl bedzie 28 dniowy, czyli taki jak zwykle..ale zawsze tez wiedzialam kiedy mam owu a w tym cyklu w zwiazku ze nie liczylam i sie nie obserwowalam to powiem szczerze ze nie wiem czy byla, a jak byla to nie wiem kiedy...ale jak nawet 29 nie przyjdzie to nie bede jeszcze testowala..moze dopiero 30

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- raczek10
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rodzinka w komplecie :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 4 miesiąc temu #46889 przez raczek10
/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]
s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371
CZEŚĆ DZIEWCZYNY
CZYTAM MAMUŚKI STARACZKI REGULARNIE
TRZYMAMY ŁAPKI ,ŻEBY @ YYY NIE BYŁO . CZAS ,ŻEBY WONTEK WRZEŚNIOWY ZACZĄĆ . JA ROK TEMU MIAŁAM DOSTAĆ
@ NA 26 GRUDNIA NO I NIE DOSTAŁAM I MAMY JASIA
WIĘC WAM TEŻ ŻYCZE CUDOWNYCH MALUSZKÓW
I ŻEBY BYŁO 2 KRECHY
NA ŚWIĘTA .

@ NA 26 GRUDNIA NO I NIE DOSTAŁAM I MAMY JASIA

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #46891 przez nikusia1988
Bewipo nio ja też nie mam komu się wyrzalić bo mąż to... ehhh... szkoda gadać... z nim to o niczym nie można pogadać...
A tutaj każda ma takie same problemy, jak nie spóźnianie @ to plamienia to jeszcze coś innego i tutaj wszystkie się rozumiemy
A tutaj każda ma takie same problemy, jak nie spóźnianie @ to plamienia to jeszcze coś innego i tutaj wszystkie się rozumiemy

- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #46895 przez nikusia1988
I jeszcze dodam że ostatni ząb mądrości mi wyłazi... (po prawej stronie na dole tzn nie wyłazi tylko już wyszedł ok pół roku temu i teraz dalej próbuje się przebijać i połowa wyszła a połowa jeszcze jest pod dziąsłem i normalnie aż mi rozrywa to dziąsło
boli jak chol**a już drugi dzień 
A na dodatek mam chrypkę i kaszel i katar... i jeszcze tylko gorączki brakuje żebym się cała rozchorowała
(tfu tfu wypluć i odpukać)

A na dodatek mam chrypkę i kaszel i katar... i jeszcze tylko gorączki brakuje żebym się cała rozchorowała

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 4 miesiąc temu #46897 przez Mirella
Nikusia, mąż jak mąż, zaraz powie idź do lekarza, ja się na tym nie znam, udzieli jakiejś "mądrej" rady, i uzna problem za rozwiązany. Też tak mam, i pewnie nie tylko ja, chociaż generalnie z meżem zdarza mi się gadać, nie powiem ze nie.
Ale od gadania masz nas
Możesz trzy razy dziennie a jak potrzebujesz to i pięć zadawac w kólko to samo pytanie, przychodzić z tym samym problemem, i nigdy Ci nie powiemy ze się powtarzasz, po to jesteśmy
Ale od gadania masz nas

- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #46899 przez nikusia1988
Mirellko jesteś koffaniutka :* Dziękuję :*
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Nati
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- [*] Na zawsze w mej pamięci Dziadku [*] :(
Mniej Więcej
- Diana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu - 14 lata 4 miesiąc temu #46933 przez Diana
Diewczyny powiedzcie jak to było z wami po odstawienu tabletek!?
Bo ja powinnam dostać @ dziś lub jutro jeśli było by tak jak w trakcie brania (słyszałam, że tak często jest) ale przed tabletkami a brałam je jakieś 5 lat to miałam długie cykle 30 -35 dni więc tak 23-28 grudnia. Nie wiem kiedy się spodziewć
. Albo nie spodziewać
.
Nati życze szybkiego powrotu do zdrowia no i staranek
!!!
Bo ja powinnam dostać @ dziś lub jutro jeśli było by tak jak w trakcie brania (słyszałam, że tak często jest) ale przed tabletkami a brałam je jakieś 5 lat to miałam długie cykle 30 -35 dni więc tak 23-28 grudnia. Nie wiem kiedy się spodziewć

Nati życze szybkiego powrotu do zdrowia no i staranek

Ostatnio zmieniany: 14 lata 4 miesiąc temu przez Diana.
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 4 miesiąc temu #46939 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.