BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 4 miesiąc temu #46864 przez gosiak
Zuza super że mąż już wie i się cieszycie:) Mirello było tam zdjęcie z USG i podpisane że jest to 6 tydz. Asik jedynie zdążyła zadać pytanie czy to Asieńki zdjęcie i nagle foto znikło...nie znałam Asieńki ale troszkę dziwnie się pożegnała:) bo chcielibyśmy sie cieszyć razem z Nią:) nawet pogratulować nie zdążyłyśmy;/no ale jeśli czyta nasze posty to GRATULUJĘ:) no to jeżeli szczęście idzie parami to kto następny testuje?? Marto Ty czasami nie? albo Lacrijka??

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
14 lata 4 miesiąc temu #46866 przez Agusia83
Zuza....oooooooogrooooooooooomneeeeeeeeee gratulacje:) :) nawet nie wiesz jak sie ciesze...a moze wiesz, bo w koncu cieszysz sie jeszcze bardziej :) Fantastycznie, ze na koniec roku mamy kolejna fasolinke...
...dziewczyny, obiecujemy, ze w przyszlym roku bedzie ich jeszcze wiecej prawda????? :laugh:
Ja zawsze myslalam, ze powiem mezowi przy jakiejs szczegolnej okazji, ale znajac zycie, sama nie wytrzymam tego napiecia i od razu (jak sie uda....kiedys:P :blink:)...pokaże mu tescik:)
Jeszcze raz grauluje!
14 lata 4 miesiąc temu #46871 przez Mirella
No właśnie się dziwię, bo Asieńka była z nami długo, co prawda w większości z inną ekipą, ale co z tego? I fajna była i w ogóle, a teraz tak jakoś.... No może zapeszać nie chce, może się jeszcze odezwie. Nie wiem czy doczytałyście, ona raz albo dwa, chyba dwa, miała taką sytuację, że test pokazał dwie krechy a ciązy nie bylo. Może ona jeszcze nie wierzy w swoje szczęście....

No tylko żeby teraz nie było mi tu myślenia że test nic nie znaczy, sytuacja Asieńki była naprawdę wyjątkowa
14 lata 4 miesiąc temu #46872 przez Marta M
Zalapalam sie dzisiaj na mala, kameralna domowke i mam dostep do netu:)
...mezusia juz nie ma...:(

Tak gosiak, ja niedlugo, ale nie wiem czy pierwsza czy nie. Termin @ mam na 27 grudnia, tak wychodzi jesli cykl bedzie 28 dniowy, czyli taki jak zwykle..ale zawsze tez wiedzialam kiedy mam owu a w tym cyklu w zwiazku ze nie liczylam i sie nie obserwowalam to powiem szczerze ze nie wiem czy byla, a jak byla to nie wiem kiedy...ale jak nawet 29 nie przyjdzie to nie bede jeszcze testowala..moze dopiero 30 :)
14 lata 4 miesiąc temu #46874 przez Lacrijka
Ja ja ja, ja chciałam testować w wigilie..Ale nie wiem czy jest sens bo to bedzie 25 d.c, ale co tam, strzele sobie testa hahaha A nóż widelec :):):):):)
14 lata 4 miesiąc temu #46889 przez raczek10
CZEŚĆ DZIEWCZYNY :laugh: CZYTAM MAMUŚKI STARACZKI REGULARNIE :) TRZYMAMY ŁAPKI ,ŻEBY @ YYY NIE BYŁO . CZAS ,ŻEBY WONTEK WRZEŚNIOWY ZACZĄĆ . JA ROK TEMU MIAŁAM DOSTAĆ
@ NA 26 GRUDNIA NO I NIE DOSTAŁAM I MAMY JASIA :laugh: WIĘC WAM TEŻ ŻYCZE CUDOWNYCH MALUSZKÓW :kiss: :kiss: I ŻEBY BYŁO 2 KRECHY :) NA ŚWIĘTA .

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371
14 lata 4 miesiąc temu #46891 przez nikusia1988
Bewipo nio ja też nie mam komu się wyrzalić bo mąż to... ehhh... szkoda gadać... z nim to o niczym nie można pogadać...
A tutaj każda ma takie same problemy, jak nie spóźnianie @ to plamienia to jeszcze coś innego i tutaj wszystkie się rozumiemy :)
14 lata 4 miesiąc temu #46895 przez nikusia1988
I jeszcze dodam że ostatni ząb mądrości mi wyłazi... (po prawej stronie na dole tzn nie wyłazi tylko już wyszedł ok pół roku temu i teraz dalej próbuje się przebijać i połowa wyszła a połowa jeszcze jest pod dziąsłem i normalnie aż mi rozrywa to dziąsło :( boli jak chol**a już drugi dzień :(
A na dodatek mam chrypkę i kaszel i katar... i jeszcze tylko gorączki brakuje żebym się cała rozchorowała :( (tfu tfu wypluć i odpukać)
14 lata 4 miesiąc temu #46897 przez Mirella
Nikusia, mąż jak mąż, zaraz powie idź do lekarza, ja się na tym nie znam, udzieli jakiejś "mądrej" rady, i uzna problem za rozwiązany. Też tak mam, i pewnie nie tylko ja, chociaż generalnie z meżem zdarza mi się gadać, nie powiem ze nie.

Ale od gadania masz nas :D Możesz trzy razy dziennie a jak potrzebujesz to i pięć zadawac w kólko to samo pytanie, przychodzić z tym samym problemem, i nigdy Ci nie powiemy ze się powtarzasz, po to jesteśmy :lol:
14 lata 4 miesiąc temu #46899 przez nikusia1988
Mirellko jesteś koffaniutka :* Dziękuję :*
14 lata 4 miesiąc temu #46916 przez gosiak
widzę nie tylko ja jestem z Opola:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 4 miesiąc temu #46927 przez Nati
Zuza gratulacje, u nas ciężko ze staraniem, bo rozchorowałam się :(((
a jak idzie pozostałym staraczkom?

buziaki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Never judge the book by its cover...
14 lata 4 miesiąc temu - 14 lata 4 miesiąc temu #46933 przez Diana
Diewczyny powiedzcie jak to było z wami po odstawienu tabletek!?
Bo ja powinnam dostać @ dziś lub jutro jeśli było by tak jak w trakcie brania (słyszałam, że tak często jest) ale przed tabletkami a brałam je jakieś 5 lat to miałam długie cykle 30 -35 dni więc tak 23-28 grudnia. Nie wiem kiedy się spodziewć :dry: . Albo nie spodziewać :blush: .
Nati życze szybkiego powrotu do zdrowia no i staranek :blink: !!!
14 lata 4 miesiąc temu #46939 przez MagdaM
Czesc babenki...
Potrzebuje kopa... Wkleje Wam moja zmiane i powiedzcie szczerze czy ok czy do dupy dobra?? Musialam cos zmienic...

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Załączniki:
14 lata 4 miesiąc temu #46941 przez ilona
MagdaM nie wiem jak było wcześniej więc nie mam porównania, ale jak dla mnie bomba! Sama kiedyś tak się ścinałam przez 4 lata :)
Kolor rewelka i na taki farbuję się w czwartek ( po raz pierwszy w życiu tak odważny kolor) :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia