- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie

Ferritka, ja się nie forsuję, no co Ty? Ino łopatą od śniegu trochę pomachałam, a teraz mnie mięśnie brzucha napitalają jak durne i trochę blizna, ale to wszystko od nieużywnia

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Missyy, wiesz bezpłodność to trzeba by po kimś odziedziczyć żeby mówić o genetycznych uwarunkowaniach, tak mi się wydaje, a o to raczej ciężko
Owszem są choroby które wykluczają posiadanie dzieci, ale gdybyś była chora to chyba byś o tym wiedziała?
Ferritka, ja się nie forsuję, no co Ty? Ino łopatą od śniegu trochę pomachałam, a teraz mnie mięśnie brzucha napitalają jak durne i trochę blizna, ale to wszystko od nieużywniano ale kiedyś muszę zacząć się ruszać, normalne, że na początku będzie bolało
Sylka, pewnie że chce, co mam nie chcieć

- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Missyy, wiesz bezpłodność to trzeba by po kimś odziedziczyć żeby mówić o genetycznych uwarunkowaniach, tak mi się wydaje, a o to raczej ciężko
Owszem są choroby które wykluczają posiadanie dzieci, ale gdybyś była chora to chyba byś o tym wiedziała?
Ferritka, ja się nie forsuję, no co Ty? Ino łopatą od śniegu trochę pomachałam, a teraz mnie mięśnie brzucha napitalają jak durne i trochę blizna, ale to wszystko od nieużywniano ale kiedyś muszę zacząć się ruszać, normalne, że na początku będzie bolało
Ty babo!! znam inne metody rozruszania sie a nie machanie łopatą od śniegu!! no chyba, ze se machałaś tą łopatą z okna do przechodniów to wybaczam, ale jeśli machałaś i śnieg odgarniałaś to kara!!!
siadaj , 3 minutki !!
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

spojrzałam u mnie przez okno i

Lacra, zmotywowałaś mnie tym 15 kg!!! dorzucam diete mega teraz ,a bo sobie pozwalałam na browarek , na ciasteczka a prawda jest taka że przecież całe życie sie nie bedę wstydzić zdjęć ślubnych

se na śniadanie ebłam tarte jabłko z marchewką i błonnikiem ,cała miska to se będę jeść do wczesnek kolacji to to

śmiejemy sie z luleżankami, bo mamy znajomą, która na wszystko miała odpowiedź " a nie przejmuj sie Ty masz już męża"

p.s. dzisiejsza faworytka to
karina.net.pl/kolekcja_2013/papa_michel/104/fabien.html
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nie wiem czy Wam to pokazywałam, tak a propos odchudzania

- iwonta_kg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

no właśnie, kurcze piwka nie lubiłam ale po tym jak miesiąc temu obraziłam się na cały swiat i troche wszechświata to przytuliłam 4pak. I teraz jakoś często moje mysli krążą gdzieś po orbitach ciemnego mocnego dobrego bronka

chyba bedę musiała się z nim rozstać , bo ja sie katuje skalpelem a to co wypale to bronek wypełni i tak błędne koło

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
Kurcze, poszłam sobie dzis do wanny sie odchami a nie na szybki prysznic i dopiero teraz widze jak mi cięzko juz..golenie nogów to nielada wysiłek.. Chyba se ebne depilator bo kurka rurka zarosne jak Max haha
- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

no ja przed skalpelem to se kawe zawsze bachnę, bo gdzieś wyczytałam, że kofeina + ruch = dobre efekty

no ale chyba musze tak jak Ty piszesz jakoś z głową przez to przejść. a kciałam ze ebnąc naleśniki z twarożkiem i dżemem na obiad - no to se zrobie warzywa gotowane z cyckiem.

hahaah też się kiedyś zastanawiałam jak to jest golić nogi z brzusiem... i nogi jak nogi ale bikini to już moja wypbraźnia tego nie obarnia.. i jak nogi dałabym żeby mi A przeleciał maszynką to o fizie-mizie bym sie bała, że mi tam cuda wianki powyciana albo nie daj bozia tak jak dziewicom w Afryce guziczek mi wytnie

- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6
- iwonta_kg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
www.e-kg.pl/news/4-wydarzenia/11854-niey...aszya-turystow.html#
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10

O i właśnie, jak robisz zupy i lubisz zabielic jak Lacrusia to nie śmietaną tylko jogurtem. To sa takie duperelki ale suma sumarum od tego tyjemy..
- nefretete666
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0