BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 miesiąc temu #568292 przez Mirella
Missyy, wiesz bezpłodność to trzeba by po kimś odziedziczyć żeby mówić o genetycznych uwarunkowaniach, tak mi się wydaje, a o to raczej ciężko :lol: Owszem są choroby które wykluczają posiadanie dzieci, ale gdybyś była chora to chyba byś o tym wiedziała?

Ferritka, ja się nie forsuję, no co Ty? Ino łopatą od śniegu trochę pomachałam, a teraz mnie mięśnie brzucha napitalają jak durne i trochę blizna, ale to wszystko od nieużywnia :blink: no ale kiedyś muszę zacząć się ruszać, normalne, że na początku będzie bolało ;)
Temat został zablokowany.
12 lata 2 miesiąc temu #568296 przez Mirella
Mirella napisał:

Missyy, wiesz bezpłodność to trzeba by po kimś odziedziczyć żeby mówić o genetycznych uwarunkowaniach, tak mi się wydaje, a o to raczej ciężko :lol: Owszem są choroby które wykluczają posiadanie dzieci, ale gdybyś była chora to chyba byś o tym wiedziała?

Ferritka, ja się nie forsuję, no co Ty? Ino łopatą od śniegu trochę pomachałam, a teraz mnie mięśnie brzucha napitalają jak durne i trochę blizna, ale to wszystko od nieużywnia :blink: no ale kiedyś muszę zacząć się ruszać, normalne, że na początku będzie bolało ;)

Sylka, pewnie że chce, co mam nie chcieć :lol:
12 lata 2 miesiąc temu #568309 przez ferritka
Mirella napisał:

Ty babo!! znam inne metody rozruszania sie a nie machanie łopatą od śniegu!! no chyba, ze se machałaś tą łopatą z okna do przechodniów to wybaczam, ale jeśli machałaś i śnieg odgarniałaś to kara!!!

siadaj , 3 minutki !!

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:
12 lata 2 miesiąc temu #568336 przez Mirella
Milusi ten jeżyk mogę usiąść :P ale nie przesadzaj, odgarnianie suchego śniegu to nie jest cięzka praca, trzeba mieć tylko technikę opanowaną. Chyba większym wysiłkiem byłoby machanie z okna do przechodniów :P
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #568350 przez ferritka
no to jak masz technikę to przycupnij tylko na minutkę na jeżyki, tak żebyś wiedziała co Cię czeka jak przesadzisz ... :blush: :blink:
spojrzałam u mnie przez okno i B) jakby ktoś chciał do mnie wejść to najpierw by musiał sobie ścieżkę wykopać :lol:

Lacra, zmotywowałaś mnie tym 15 kg!!! dorzucam diete mega teraz ,a bo sobie pozwalałam na browarek , na ciasteczka a prawda jest taka że przecież całe życie sie nie bedę wstydzić zdjęć ślubnych :dry:
se na śniadanie ebłam tarte jabłko z marchewką i błonnikiem ,cała miska to se będę jeść do wczesnek kolacji to to :lol:

śmiejemy sie z luleżankami, bo mamy znajomą, która na wszystko miała odpowiedź " a nie przejmuj sie Ty masz już męża" :laugh: w róznych kontekstach np ktoś nie dostał awansu to " a nie przejmuj sie Ty masz już męża" :lol: tak więc Mesy, Szczypiorku chudy na te Twoje rzekome kilosy " a nie przejmuj sie Ty masz już męża" :silly: :lol: B) ja póki co muszę sie jeszcze chwile pomęczyć :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

p.s. dzisiejsza faworytka to
karina.net.pl/kolekcja_2013/papa_michel/104/fabien.html

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 2 miesiąc temu #568374 przez Mirella
Ferritka, no piwko to nie sprzyja chudnięciu, ja tak myślę że mi sporo spadło nie tylko od tego, że na kleikach i kroplówkach żyłam, ale i od tego że piwa nie piłam już ponad miesiąc, a wcześniej często pociągałam bo lubię. Ale teraz się postanowiłam na wino przestawić, wino nie tuczy i zdrowsze jest :) Ale na samym jabłku z marchewką to bym nie wytrzymała, ja lubię jeść :) A Ty idź odkop ładną ścieżkę na podwórku to od razu i szczuplejsza będziesz i podwórko nabierze blasku, ja nie lubię jak mam nieodśnieżone ;)

Nie wiem czy Wam to pokazywałam, tak a propos odchudzania :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #568384 przez iwonta_kg
Jutro mam wizytę na 15:15 :) już nie mogę się doczekać :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 2 miesiąc temu #568385 przez ferritka
heheeheheh :)
no właśnie, kurcze piwka nie lubiłam ale po tym jak miesiąc temu obraziłam się na cały swiat i troche wszechświata to przytuliłam 4pak. I teraz jakoś często moje mysli krążą gdzieś po orbitach ciemnego mocnego dobrego bronka B)
chyba bedę musiała się z nim rozstać , bo ja sie katuje skalpelem a to co wypale to bronek wypełni i tak błędne koło :angry:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 2 miesiąc temu #568388 przez Lacrijka
Feri - dziel posiłki na pięc. Śniadanie, II śniadanie, obiad, podwieczorek i kolacja. Jako ostatni posiłek zapodaj sobie coś białkowego, jogurt bądź jajeczniczka na mleku..wtedy w nocy organizm szybciej spala to co zjadłas. Jak cwiczysz tego skalpela, to pól h przed cwiczeniami zapodaj sobie L-karnityne ( w aptece mozna kupic lub w sklepie dla sportowców..to jest zdrowe wiec przy starankach spokojnie) NIe pij w trakcie jedzenia tylko popij jak skonczysz. Paruj jedzenie, ja sobie kupiłam parowar na allegro za chyba 40zł, 3 pietrowy i działa mi do dzis. Warzywka sobie paruj, narazie te mrożone ale sa pycha. I pij minimum 2l wosy dziennie, najlepiej niegazowanej bo nie rozdyma. I do tego RUCH!! Nie ma bata że nie uchudniesz..Ja potrafiłam isc na nogach z końca miasta tam gdzie wcześniej mieszkaliśmy do rynku a to jest dobre 7km i to w dwie strony szłam nogami + to co oblatalam rynek szukajac weselnych rzeczy..Tak 2 razy w tygodniu szłam + rowerek i brzuszki bo ja zawsze miałam oponke po mamie hihi Dasz rade, jak juz sie wdrązysz i zaczniesz widziec efekty to juz będzie prościej..

Kurcze, poszłam sobie dzis do wanny sie odchami a nie na szybki prysznic i dopiero teraz widze jak mi cięzko juz..golenie nogów to nielada wysiłek.. Chyba se ebne depilator bo kurka rurka zarosne jak Max haha
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #568402 przez ferritka
hmmm, no to ja chyba adoptowana jestem, bo moja mami ani cyca nie ma dużego, ani oponki :dry:

no ja przed skalpelem to se kawe zawsze bachnę, bo gdzieś wyczytałam, że kofeina + ruch = dobre efekty B)
no ale chyba musze tak jak Ty piszesz jakoś z głową przez to przejść. a kciałam ze ebnąc naleśniki z twarożkiem i dżemem na obiad - no to se zrobie warzywa gotowane z cyckiem. :blush:

hahaah też się kiedyś zastanawiałam jak to jest golić nogi z brzusiem... i nogi jak nogi ale bikini to już moja wypbraźnia tego nie obarnia.. i jak nogi dałabym żeby mi A przeleciał maszynką to o fizie-mizie bym sie bała, że mi tam cuda wianki powyciana albo nie daj bozia tak jak dziewicom w Afryce guziczek mi wytnie :( :( :( :(

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 2 miesiąc temu #568405 przez emka
Lacrijka :) I tak prędzej, czy później będziesz musiała EMka do golenia zatrudnić :silly: :lol:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 2 miesiąc temu #568406 przez iwonta_kg

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 2 miesiąc temu #568440 przez Mirella
Iwonta, kurcze, wiesz jak mi się zatęskniło??? niech mnie ktoś teleportuje
12 lata 2 miesiąc temu #568450 przez Lacrijka
Fercia - możesz zjesc tego naleśnika.. Tylko ja zamiast maki normalnej dawałam pełnoziarnistą z Lubelli, wychodzily ciemniejsze niz zwykłe ale w smaku róźnica żadna a miał o 2/3 mniej kalorii do tego mleko 0,5 i jajo.. A twarożek robiłam tak, że robiłam zwykły biały ser taki w kostce 0% i do tego łyżka jogurtu naturalnego żeby nie był taki suchu i miałam aspartam w proszku do posłodzenia..Pycha obiadzio i jaki zdrowy :P :P :P
O i właśnie, jak robisz zupy i lubisz zabielic jak Lacrusia to nie śmietaną tylko jogurtem. To sa takie duperelki ale suma sumarum od tego tyjemy..
12 lata 2 miesiąc temu #568467 przez nefretete666
pamietam jak aj w 2 osttanich meisiac ciąży sie golilam to z nogami wzielam sie na sposob stawalam i noge kladlam na wanne i dawalam rade niestety okolice bikini to juz na czuja trzeba bylo, ale moje znjome korzystaly z lusterka hehehe
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia