- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- nefretete666
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
12 lata 2 miesiąc temu #568494 przez ferritka
nie wiem jak to jest od strony praktycznej ,bankowo jest cięzko mamie ogarnąc takich maluchów, ale wiem z doświadczenia że różnica 8 lat to zbyt wiele
ja mam starszego brata i nigdy się z nim dogadać nie mogłam ,bo o9na latał za dziewczynami a ja sie darłam że chce do piaskownicy - nie byliśmy kompatybilni za młodu.. teraz lepiej, ale teraz to ja stara baba jestem ,a on jeszcze starszy- starszy pan

Temat został zablokowany.
- nefretete666
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
12 lata 2 miesiąc temu #568499 przez gabi28
Hej dziewczynki 
wrocilam w piątek do domku
i jest cudownie. Troszke mi tylko brak mojego T,bo pracuje od rana do wieczora,ale jak już wroci do domku to mam go na wyłącznosc.
ogarnełam mieszkanie(niby T sprzata..ale hmm.. ja to robie lepiej
)
Musze się was poradzic.. bo sama nie wiem co o tym myslec.
@powinnam miec w poniedzialek-miniony poniedzialek. Jak wspomnialam,wrocilam w piatek..no i szalelismy.. tylko,że przecież juz daaawno bylo po dniach plodnych. Wiec skąd spozniajaca sie@?? cykl mam raczej 23-24 dniowy. max 25. Myslalam,że to moze się tak spoznia przez moj powrot,ale jezdze do pracy dosc regularnie wiec to nic nowego.Mam baardzo male dolegliwosci jak na @,piersi troszke bolą,gdzies w okolicach jajników zakuje. i co ja mam myslec??

wrocilam w piątek do domku

Musze się was poradzic.. bo sama nie wiem co o tym myslec.
@powinnam miec w poniedzialek-miniony poniedzialek. Jak wspomnialam,wrocilam w piatek..no i szalelismy.. tylko,że przecież juz daaawno bylo po dniach plodnych. Wiec skąd spozniajaca sie@?? cykl mam raczej 23-24 dniowy. max 25. Myslalam,że to moze się tak spoznia przez moj powrot,ale jezdze do pracy dosc regularnie wiec to nic nowego.Mam baardzo male dolegliwosci jak na @,piersi troszke bolą,gdzies w okolicach jajników zakuje. i co ja mam myslec??
- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #568500 przez ann-sunshine
Dzień dobry,
Lacrijka ty już na półmetku
Nefretete, ja tak jak ty, mam roczną córeczkę i drugi cykl staramy się o rodzeństwo
2 letnia różnica wieku między rodzeństwem jest dobra, choć nie zawsze się takie rodzeństwo dogaduje (wiem a doświadczenia, był okres kiedy z bratem ostro darliśmy koty)
Gabi albo albo, choć może nie nakręcaj się, żeby potem nie było przykro. Poczekaj jeszcze kilka dni i albo zatestuj albo betę zrób.
Lacrijka ty już na półmetku

Nefretete, ja tak jak ty, mam roczną córeczkę i drugi cykl staramy się o rodzeństwo

2 letnia różnica wieku między rodzeństwem jest dobra, choć nie zawsze się takie rodzeństwo dogaduje (wiem a doświadczenia, był okres kiedy z bratem ostro darliśmy koty)
Gabi albo albo, choć może nie nakręcaj się, żeby potem nie było przykro. Poczekaj jeszcze kilka dni i albo zatestuj albo betę zrób.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 miesiąc temu przez ann-sunshine.
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 2 miesiąc temu #568547 przez Mirella
Gabi, ale wiesz, jak pójdziesz do gina to on i tak Cię zapyta czy robiłaś test
ja bym zrobiła, przynajmniej będziesz wiedziała po co idziesz.
Nefretete, no ja chcialam mieć taką małą różnicę wieku między dziećmi, niestety nie wyszło

Nefretete, no ja chcialam mieć taką małą różnicę wieku między dziećmi, niestety nie wyszło

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- nefretete666
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #568629 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Gabi Witaj! Oj długo Cię nie było... NIe nakręcaj się, zmiana klimatu to moze być to, ja tak zawsze mam gdzie nie pojade tam@ przyłazi, moze ty masz na odwrót. Al;e co ci szkodzi testa walnąć dla rozrywki
Ale trzymam ! 
Feri Ale Ty mnie kusisz tymi sukniami, chyba rozwód wezmę, to takie modne ostatnio wśród naszych znajomych i se taką kieckę walnę
A kiedy przymierzysz jakaś??? Wrzuć koniecznie fotki zrobimy głosowanko 
U mnie różnica wiekiu jak sie dobrze postaram to wyszłaby jakieś 11 lat!
O ja!

Feri Ale Ty mnie kusisz tymi sukniami, chyba rozwód wezmę, to takie modne ostatnio wśród naszych znajomych i se taką kieckę walnę

U mnie różnica wiekiu jak sie dobrze postaram to wyszłaby jakieś 11 lat!

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 miesiąc temu przez emka.
- Gosia 2712
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
12 lata 2 miesiąc temu #568630 przez Gosia 2712
Czesc wszystkim 
Ja mam o rok starszego brata i o dwa lata mlodsza siostre i jak bylismy mniejsi to zawsze sie klocilismy
ja zawsze lazilam za bratem i jego kolegami a oni mnie nie chcieli brac
tzn ja to ogólnie bylam smykol i z chlopakami po polotach latalam
ale zawsze bylo tak ze jeden za drugim w ogien by skoczyl
wydaje mi sie ze jak sie jest mlodszym to w kazdym rodzenstwie sa klotnie... Teraz zdarzy nam sie klocic ale nie czesto i jeden za drugim jest 
Mirelka ja wlasnie tez codziennie chodze spac o 2 albo nawet czasami o 4 rano bo poprostu spac nie moge... :/

Ja mam o rok starszego brata i o dwa lata mlodsza siostre i jak bylismy mniejsi to zawsze sie klocilismy

Mirelka ja wlasnie tez codziennie chodze spac o 2 albo nawet czasami o 4 rano bo poprostu spac nie moge... :/
- Gosia 2712
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
12 lata 2 miesiąc temu #568636 przez Gosia 2712
Gabi ja mam zawsze regularnie @ i nawet po lyzeczkowaniu mialam od razu regularnie i teraz po porodzie tez przyszedl jak z zegarkiem w reku
ale jak wyjechalam do pracy do niemiec to tez czasami mi sie spoznial a czasami przyszedl za wczesnie wiec to tez jest wina klimatu i np przemeczenia itp:) Ale oczywiscie mam nadzieje ze u Ciebie jest to cos innego

- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #568642 przez ferritka
u mnie też była jak w zegarku, póki mi psycha nie siadła i teraz to jak @ przyjdzie to mnie zaskoczy, bo nawet nie wiem czy miałam już owu czy niet i czy jestem może podczas
... zero objawów, zero kłuć, zero urojeń

a może to nie były objawy ciązy tylko menopauzy
czytałam kiedys że wszystko sie może zdarzyć.. a ja miałam takie skoki temperatury- tu mnie rozpalało tu mi zimno było
o cholera, by sie zgadzało z tą menopauzą, bo mi A często powtarza, że jestem czasami jak stara baba

a może to nie były objawy ciązy tylko menopauzy

o cholera, by sie zgadzało z tą menopauzą, bo mi A często powtarza, że jestem czasami jak stara baba

Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 miesiąc temu przez ferritka.
- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6