BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 miesiąc temu #568489 przez nefretete666
dziewczyny powiedzcie mi co myslicie o 2 letniej roznicy wieku miedzy dziecmi?
Temat został zablokowany.
12 lata 2 miesiąc temu #568494 przez ferritka
nie wiem jak to jest od strony praktycznej ,bankowo jest cięzko mamie ogarnąc takich maluchów, ale wiem z doświadczenia że różnica 8 lat to zbyt wiele :dry: ja mam starszego brata i nigdy się z nim dogadać nie mogłam ,bo o9na latał za dziewczynami a ja sie darłam że chce do piaskownicy - nie byliśmy kompatybilni za młodu.. teraz lepiej, ale teraz to ja stara baba jestem ,a on jeszcze starszy- starszy pan :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 2 miesiąc temu #568496 przez nefretete666
ja mam brata 6 lat starszego i tez byla za duza roznica wieku
12 lata 2 miesiąc temu #568499 przez gabi28
Hej dziewczynki :)
wrocilam w piątek do domku :) i jest cudownie. Troszke mi tylko brak mojego T,bo pracuje od rana do wieczora,ale jak już wroci do domku to mam go na wyłącznosc. :) ogarnełam mieszkanie(niby T sprzata..ale hmm.. ja to robie lepiej :) )

Musze się was poradzic.. bo sama nie wiem co o tym myslec.
@powinnam miec w poniedzialek-miniony poniedzialek. Jak wspomnialam,wrocilam w piatek..no i szalelismy.. tylko,że przecież juz daaawno bylo po dniach plodnych. Wiec skąd spozniajaca sie@?? cykl mam raczej 23-24 dniowy. max 25. Myslalam,że to moze się tak spoznia przez moj powrot,ale jezdze do pracy dosc regularnie wiec to nic nowego.Mam baardzo male dolegliwosci jak na @,piersi troszke bolą,gdzies w okolicach jajników zakuje. i co ja mam myslec??
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #568500 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

Lacrijka ty już na półmetku :cheer:

Nefretete
, ja tak jak ty, mam roczną córeczkę i drugi cykl staramy się o rodzeństwo ;)
2 letnia różnica wieku między rodzeństwem jest dobra, choć nie zawsze się takie rodzeństwo dogaduje (wiem a doświadczenia, był okres kiedy z bratem ostro darliśmy koty)

Gabi albo albo, choć może nie nakręcaj się, żeby potem nie było przykro. Poczekaj jeszcze kilka dni i albo zatestuj albo betę zrób.
12 lata 2 miesiąc temu #568511 przez gabi28
Ann ,no nie nakrecam się... ale zastanawia mnie fakt dlaczego tak się spoznia... poczekam. Testu ani bety nie będę chyba robic,bo to niemozliwe.. co najwyzej wybiore sie do gina na badanie czy wszystko tam jest ok.
12 lata 2 miesiąc temu #568547 przez Mirella
Gabi, ale wiesz, jak pójdziesz do gina to on i tak Cię zapyta czy robiłaś test ;) ja bym zrobiła, przynajmniej będziesz wiedziała po co idziesz.

Nefretete, no ja chcialam mieć taką małą różnicę wieku między dziećmi, niestety nie wyszło :(
12 lata 2 miesiąc temu #568553 przez gosiak

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Gabi czekamy :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 2 miesiąc temu #568571 przez Lacrijka
Gabi - witamy wśród nas ponownie.. @ moze Ci sie spoźnia bo zmieniłas klimat, podróz itd itp Poczekamy, zobaczymy :)
12 lata 2 miesiąc temu #568605 przez nefretete666
Ann a o pierwsze ile sie starliscie?
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #568629 przez emka
Gabi Witaj! Oj długo Cię nie było... NIe nakręcaj się, zmiana klimatu to moze być to, ja tak zawsze mam gdzie nie pojade tam@ przyłazi, moze ty masz na odwrót. Al;e co ci szkodzi testa walnąć dla rozrywki :) :silly: Ale trzymam ! :blink:

Feri Ale Ty mnie kusisz tymi sukniami, chyba rozwód wezmę, to takie modne ostatnio wśród naszych znajomych i se taką kieckę walnę :) :silly: A kiedy przymierzysz jakaś??? Wrzuć koniecznie fotki zrobimy głosowanko :)

U mnie różnica wiekiu jak sie dobrze postaram to wyszłaby jakieś 11 lat! :cheer: :cheer: :cheer: O ja!

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 2 miesiąc temu #568630 przez Gosia 2712
Czesc wszystkim :)
Ja mam o rok starszego brata i o dwa lata mlodsza siostre i jak bylismy mniejsi to zawsze sie klocilismy :P ja zawsze lazilam za bratem i jego kolegami a oni mnie nie chcieli brac :P tzn ja to ogólnie bylam smykol i z chlopakami po polotach latalam :P ale zawsze bylo tak ze jeden za drugim w ogien by skoczyl :) wydaje mi sie ze jak sie jest mlodszym to w kazdym rodzenstwie sa klotnie... Teraz zdarzy nam sie klocic ale nie czesto i jeden za drugim jest :)

Mirelka ja wlasnie tez codziennie chodze spac o 2 albo nawet czasami o 4 rano bo poprostu spac nie moge... :/

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

12 lata 2 miesiąc temu #568636 przez Gosia 2712
Gabi ja mam zawsze regularnie @ i nawet po lyzeczkowaniu mialam od razu regularnie i teraz po porodzie tez przyszedl jak z zegarkiem w reku :P ale jak wyjechalam do pracy do niemiec to tez czasami mi sie spoznial a czasami przyszedl za wczesnie wiec to tez jest wina klimatu i np przemeczenia itp:) Ale oczywiscie mam nadzieje ze u Ciebie jest to cos innego :D

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #568642 przez ferritka
B) u mnie też była jak w zegarku, póki mi psycha nie siadła i teraz to jak @ przyjdzie to mnie zaskoczy, bo nawet nie wiem czy miałam już owu czy niet i czy jestem może podczas :dry: ... zero objawów, zero kłuć, zero urojeń :laugh: :lol:
a może to nie były objawy ciązy tylko menopauzy :dry: czytałam kiedys że wszystko sie może zdarzyć.. a ja miałam takie skoki temperatury- tu mnie rozpalało tu mi zimno było

o cholera, by sie zgadzało z tą menopauzą, bo mi A często powtarza, że jestem czasami jak stara baba :( B) :cheer:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 2 miesiąc temu #568664 przez emka
Feri Oj teraz to Ty dopiero masz urojenia :silly: :lol: :lol: :lol:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby