- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #61367 przez Marta M
Jak milo, ze myslicie o mnie, o nas 

No wiec wizyte mialam dopiero o 22, bo sie przedluzylo...wyobrazcie sobie, ze po mnie jeszcze wchodzily inne pacjentki...jesli chodzi o sluz, mam jutro zrobic wymaz z pochwy i wymaz z cewki moczowej na jakies trzy rodzaje bakterii...jesli wyjda zle mam sie zgloscic, jesli w porzadku powiedzial ze moze taka uroda i sie nie przejmowac, bo z dzidzia wszystko w porzadku...
Niesamonite, pierwsza moja taka cudna wizyta, nowy lekarz, swietny sprzet, telewizor byczy jak w kinie i tak dokladnie badal, sprawdzal...a ja ogladalam jak dzidzia fika koziolki, jak boksuje, naciaga sie, plywa...przepiekne...serducho wali jak oszalale..
Dzidzia ma 2,08cm..

Jutro wkleje fotke, ale to jak wroce z badan...
I zmieniam swoja gin na tego lekarza...dokladny, nigdzie mu sie nie spieszy, jestem juz umowiona na test Pappa i usg genetyczne...

No wiec wizyte mialam dopiero o 22, bo sie przedluzylo...wyobrazcie sobie, ze po mnie jeszcze wchodzily inne pacjentki...jesli chodzi o sluz, mam jutro zrobic wymaz z pochwy i wymaz z cewki moczowej na jakies trzy rodzaje bakterii...jesli wyjda zle mam sie zgloscic, jesli w porzadku powiedzial ze moze taka uroda i sie nie przejmowac, bo z dzidzia wszystko w porzadku...

Niesamonite, pierwsza moja taka cudna wizyta, nowy lekarz, swietny sprzet, telewizor byczy jak w kinie i tak dokladnie badal, sprawdzal...a ja ogladalam jak dzidzia fika koziolki, jak boksuje, naciaga sie, plywa...przepiekne...serducho wali jak oszalale..

Jutro wkleje fotke, ale to jak wroce z badan...
I zmieniam swoja gin na tego lekarza...dokladny, nigdzie mu sie nie spieszy, jestem juz umowiona na test Pappa i usg genetyczne...
Temat został zablokowany.
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 3 miesiąc temu #61373 przez Mirella
Marta a skąd Ty jesteś? Bo mi się ta wizyta kojarzy z jednym lekarzem....
no tak poza tym to wiedziałam że będzie dobrze
limit nieszczęść został wyczerpany, teraz już wszystko wszystkim będzie dobrze 
z dzidzią dobrze, to najważniejsze, reszta to pikuś, albo jak kto woli Pan Pikuś
no tak poza tym to wiedziałam że będzie dobrze

z dzidzią dobrze, to najważniejsze, reszta to pikuś, albo jak kto woli Pan Pikuś

- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Nati
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- [*] Na zawsze w mej pamięci Dziadku [*] :(
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- delfinek83
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #61386 przez delfinek83
dzięki dziewczyny, też mam nadzieję że jakoś się te życie mojej siostrze dobrze ułoży, bo szkoda takiej fajnej dziewczyny, ehhh
A witam nową staraczkę, co tam u Ciebie?
Lacrijka i Gosiak, trzymam jutro kciuki
Marta M za Twoje badania oczywiście też
A ja mam dość czekania i na razie odpuszczam, no chyba że w tym czasie samo się trafi to super
Tak jak pisała Mirella,że fajnie jak dzieci rodzą się wiosną, ja też raczej wolałabym urodzić na wiosnę, więc może akurat jak teraz wyluzujemy to w lecie nam się w końcu uda
jakoś tak sobie wyobraziłam wczoraj siebie z noworodkiem w tym naszym domku na wsi w samym środku mroźnej zimy i aż mi się zimno zrobiło na samą myśl
a tak wiosną, na słoneczku
można wyjść na spacerek do ogrodu, dzidzia pośpi na świeżym leśnym powietrzu, a nie w murach przy rozgrzanym do czerwoności piecu. Taki maluch potrzebuje przecież ciepła, zwłaszcza podczas kąpieli, przebierania itp. a ja przecież nie wiem jak tam będzie wyglądała nasza pierwsza zima, mam tylko nadzieję że damy radę dobrze ogrzać cały dom, bo ja straszny zmarzluch jestem 
dobrej nocy i dzień dobry
A witam nową staraczkę, co tam u Ciebie?
Lacrijka i Gosiak, trzymam jutro kciuki

Marta M za Twoje badania oczywiście też

A ja mam dość czekania i na razie odpuszczam, no chyba że w tym czasie samo się trafi to super

Tak jak pisała Mirella,że fajnie jak dzieci rodzą się wiosną, ja też raczej wolałabym urodzić na wiosnę, więc może akurat jak teraz wyluzujemy to w lecie nam się w końcu uda

jakoś tak sobie wyobraziłam wczoraj siebie z noworodkiem w tym naszym domku na wsi w samym środku mroźnej zimy i aż mi się zimno zrobiło na samą myśl

a tak wiosną, na słoneczku

dobrej nocy i dzień dobry

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
14 lata 3 miesiąc temu #61392 przez Lacrijka
Jeżeli któraś z Was, bedzie kiedys chciała napisac doktorat o zjawiskach nadprzyrodzonych to służe własną osobą.. Zrobiłam testy, jeden bobo paskowy i jeden ten mój dziwny z allegro..czułosc bobo 10 coś tan..allegrowego 25 cos tam.. Bobo test nic nie pokazał, allegrowy znów po 20 min cień cienia.. Haaaaa I co teraz powiecie ?? To sie nazywa umieć byc człowiekiem zagadką.. Haaaaaaa.
Jutro @, sądny dzień. Zamówiłam sobie jeszcze testy "Acon" to podobno jakis super wynalazek jest, cięzko o niego w aptekach ale na allegro są..Jak @ nie przyjdzie to nadadzą się na weekend

Gosiak !!!! Trzymam kciuki !!
Jutro @, sądny dzień. Zamówiłam sobie jeszcze testy "Acon" to podobno jakis super wynalazek jest, cięzko o niego w aptekach ale na allegro są..Jak @ nie przyjdzie to nadadzą się na weekend

Gosiak !!!! Trzymam kciuki !!
- kaśku
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 3 miesiąc temu #61399 przez gosiak
Cześć
A Ja mam doła jak chol..zmierzyłam temp. spadła o 1 kreche od wczoraj.
Test negatyw co tu więcej pisać lipa a nie fasola;/ nie jadę na betę nie wstaję dziś z łóżka wybeczę się i tyle a dentyście powiem po prostu ze nie chce zdjęć bo podejrzewam ciąże (jakby do jutra nie przyszła @ )
Lacrijka dobrze że tobie choć bladzioch wyszedł
dzięki wszystkim za kciuki kochane jesteście
ja pasuje...na jakiś czas
Marcia ciesze się że wszystko ok i że z lekarza jesteś zadowolona, czekam na fotkę i trzymam kciuki za dzisiejsze badania
Iwonka super fotka niech się fasolka zdrowo rozwija

A Ja mam doła jak chol..zmierzyłam temp. spadła o 1 kreche od wczoraj.
Test negatyw co tu więcej pisać lipa a nie fasola;/ nie jadę na betę nie wstaję dziś z łóżka wybeczę się i tyle a dentyście powiem po prostu ze nie chce zdjęć bo podejrzewam ciąże (jakby do jutra nie przyszła @ )
Lacrijka dobrze że tobie choć bladzioch wyszedł
dzięki wszystkim za kciuki kochane jesteście

Marcia ciesze się że wszystko ok i że z lekarza jesteś zadowolona, czekam na fotkę i trzymam kciuki za dzisiejsze badania

Iwonka super fotka niech się fasolka zdrowo rozwija

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #61401 przez Lacrijka
Bledzioch ale ja juz w te testy nie wierze.. Mi tempka nie spada jeszcze ale @ jutro więc jeszcze wszystko sie moze zdarzyc, a Ty sie tempka nie przejmuj, pamiętam ze MartaM tez pisała ze tempka spadła w jeden dzień a pozniej sie podnosiła i na teście II..Nie smutaj Gosiaku.. Póki @ nie ma jest OK 

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu - 14 lata 3 miesiąc temu #61402 przez gosiak
no niby tak ale już sama nie wiem pożyjemy zobaczymy a doła mam totalnego jeszcze w niedziele tesciowie z wizytą wpadają to już dopiero klapa;/
dziewczyny co to znaczy jak ma się uczucie jakby jajnik piekł, parzył? dziwnie mnie od czasu do czasu tak naparza jak któraś tak miała niech da znaka
dziewczyny co to znaczy jak ma się uczucie jakby jajnik piekł, parzył? dziwnie mnie od czasu do czasu tak naparza jak któraś tak miała niech da znaka

Ostatnio zmieniany: 14 lata 3 miesiąc temu przez gosiak.
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 3 miesiąc temu #61404 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Czesc
Marta super, ciesze sie, ze wszystko ok!!
A ja jednak znikam narazie jak Gosia (chyba, ze zle doczytalam). Wroce jak zafasolkuje... Przepraszam ale ilekroc nie zobacze tu zdjec fasolek to mi sie ryczec chce... Specjalnie nie wchodze w tematy mamusiowe itp a tu to samo... Nie miejcie mi za zle tego co pisze, ale tak czuje i zostajac tu poprostu doprowadze sie do stanu tragedii

Trzymam kciuki za wszystkie
Buziaki
Marta super, ciesze sie, ze wszystko ok!!
A ja jednak znikam narazie jak Gosia (chyba, ze zle doczytalam). Wroce jak zafasolkuje... Przepraszam ale ilekroc nie zobacze tu zdjec fasolek to mi sie ryczec chce... Specjalnie nie wchodze w tematy mamusiowe itp a tu to samo... Nie miejcie mi za zle tego co pisze, ale tak czuje i zostajac tu poprostu doprowadze sie do stanu tragedii

Trzymam kciuki za wszystkie
Buziaki

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #61406 przez Lacrijka
A co, tak źle masz z teściami ze ic wizyta Cie dołuje ?? Czy tak jak moi teściowie ciągle pytają kiedy wnuczek ?? Ja wczesniej czesto bywałam u teściowej bo mam z nią spoko kontakt, ale od kiedy zadaje zbyt wiele pytan w tym temacie to nie ciagnie mnie do niej heehe
Gosiak, jak mozesz to zmierz sobie tempke teraz bo ja chce sprawdzic czy wszystkim sie tak podnosi szybko czy tylko mi. O 6 miałam 37,1 a o 8 juz 37,6..
MagdaM, w sumie to dobry pomysł, jak faktycznie tak strasznie przezywasz dobre wiadomosci na forum to odpusc sobie na jakis czas, mi w grudniu tez było smutno jak kolejna dziewuszka pisała o II, nie smutno dlatego ze sie nie cieszyłam z ich szczescia bo sie cieszyłam, ale smuto ze mi sie nie udało.. Ale zaglądnij co jakis czas i napisz co u Ciebie..Buźka :*
Gosiak, jak mozesz to zmierz sobie tempke teraz bo ja chce sprawdzic czy wszystkim sie tak podnosi szybko czy tylko mi. O 6 miałam 37,1 a o 8 juz 37,6..
MagdaM, w sumie to dobry pomysł, jak faktycznie tak strasznie przezywasz dobre wiadomosci na forum to odpusc sobie na jakis czas, mi w grudniu tez było smutno jak kolejna dziewuszka pisała o II, nie smutno dlatego ze sie nie cieszyłam z ich szczescia bo sie cieszyłam, ale smuto ze mi sie nie udało.. Ale zaglądnij co jakis czas i napisz co u Ciebie..Buźka :*
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 3 miesiąc temu #61409 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Lcrijka nie chodzi o to...
Ciesze sie jak piszecie o II i co u Was bo dzieki temu widac, ze sie jednak udaje, ze temat ma sile. Ale dawniej jak pamietam do zdjec fasolek byly inne tematy a ten ze staraczkami byl taki "ostrozniejszy". Ja przezywam dlatego, ze moje niezyjace dzieciatko na ostatnim zdjeciu wyglada jak te Wasze, widac nozki...
i dlatego unikam tematow ze zdjeciami (nie z wiadomosciami!!) a tu sie zdjecia zaczynaja pojawiac... i tyle. no wytlumaczylam...
Dziekuje, mam nadzieje, ze uda mi sie kiedys wrocic
Ciesze sie jak piszecie o II i co u Was bo dzieki temu widac, ze sie jednak udaje, ze temat ma sile. Ale dawniej jak pamietam do zdjec fasolek byly inne tematy a ten ze staraczkami byl taki "ostrozniejszy". Ja przezywam dlatego, ze moje niezyjace dzieciatko na ostatnim zdjeciu wyglada jak te Wasze, widac nozki...

Dziekuje, mam nadzieje, ze uda mi sie kiedys wrocic

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu - 14 lata 3 miesiąc temu #61415 przez gosiak
szkoda Madziu, ja bynajmniej mam nadzieję że szybko do Nas wrócisz
Trzymam za Ciebie kciuki 
Lacrijka tylko że ja cały czas leże, ale mierze dam Ci znać
więc z 36.8 na 37,1
A z teściami różnie ogólnie dobrze ale problem jest taki że są już starsi i troszkę stroświeccy i dużo by chcieli wiedzieć, teściowa to nawet mi chciała suknie ślubną wybierać gdzie moja była w trakcie szycia ,bo ona inna tańszą upatrzyła powiedzialam jej krótko twoja córa miesiąc po mnie sie hajta bedziesz jej wybierać!!! także z dystansem

Lacrijka tylko że ja cały czas leże, ale mierze dam Ci znać
więc z 36.8 na 37,1
A z teściami różnie ogólnie dobrze ale problem jest taki że są już starsi i troszkę stroświeccy i dużo by chcieli wiedzieć, teściowa to nawet mi chciała suknie ślubną wybierać gdzie moja była w trakcie szycia ,bo ona inna tańszą upatrzyła powiedzialam jej krótko twoja córa miesiąc po mnie sie hajta bedziesz jej wybierać!!! także z dystansem

Ostatnio zmieniany: 14 lata 3 miesiąc temu przez gosiak.