BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu #74436 przez gosiak
Dorcia jak jajco tak boli to może owulka jakaś taka z małym poślizgiem? działaj kobieto działaj :lol:

Lacrijka a Ty zaraz chyba po nas testa walniesz? więc początek marca na bank musi się zapełnić fasolkami :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #74445 przez angel82
Witam kochane :) Was wszystkie, te nowe i te wytrwałe ;)

Mirello, proszę tylko nie krzycz, plisssss. Wiem, że jestem okropna. Ale na swoje usprawiedliwienie mam fakt, że cały czas jestem z Wami i czytam co dzień.
Załączniki:
14 lata 2 miesiąc temu #74454 przez Diana
Gosiak u mnie na razie brak @ ale jak już pisałam ostatnio miałam 31 dniowy cykl ale ten wcześniejszy to 36 - więc pewnie jeszcze przylezie!!! :(
A za ciebie będę mocno trzymać kciukasy!!! :kiss:
Witam nową - "starą" (7 cykl :blink: )staraczkę Majowke!!! Za ciebie również kciukasy zaciskam! :kiss:

A ja dzisiaj złapałam "kontuzję" :( Z szafki w łazience - czyli spod sufitu spadła mi na głowę taka ciężka plastikowa szczotka - masakra aż mi się gwiazdki pokazały i mam ogromnego guza!!!
14 lata 2 miesiąc temu #74464 przez angel82
Dziś mam jakiś dziwny dzień, taka pełna nadziei jestem...

Mam prośbę do gosi lub nikusi, bo chyba wy macie też konta na skarbmamy. Doszłam do wniosku, że nowy rok musi być lepszy i czas się wziąć mocno za siebie. Zarejestrowałam się, ale nie bardzo wiem, czy sobie dam radę ze wszystkim. W ogóle to jestem już w 16 dniu cyklu i nie wiem, czy mam po co teraz mierzyć tą tempkę.

Zapomniała bym, czy przed owu może pojawić się krew w śluzie? Ale nie tak, żeby śluz był różowy tylko na papierze zobaczyłam jakby roztartą kroplę krwi. A potem miałam taki różowy śluz. To był w 12 dc.
Kiedyś miałam krwawienie po owulacyjne i szczerze to wyglądało zupełnie inaczej.

A i jeszcze Was pocieszę - WIOSNA nadchodzi :) Odebrałam w środę nową kartę bankomatową. Może to znak ;)
Załączniki:
14 lata 2 miesiąc temu #74501 przez nikusia1988
Kaśku a jak długo to coś miałaś??? mnie na razie nic nie boli i jak dzisiaj robiłam samoobserwacje to tak jakby to już było trochę dalej, ale zobacze jeszcze jutro...

Angel82 podaj nicka jaki masz na SM. Możesz mierzyć, bo może jeszcze nie miałaś owulki, być może będziesz miała owulkę 17,18 dnia cyklu lub 20 bo w takich dniach też się zdarzają więc jak jeszcze nie miałaś to na dniach już byśmy wiedzieli czy skoczy tempka czy nie...
14 lata 2 miesiąc temu #74513 przez Asik
Majowka napisał:

Oj, zeby ten 7cykl byl dla nas szczesliwy! :)

Ja to jeszcze zadnego testu nie kupilam, bo jak radzila kiedys MADZIURKA "czekac az do @"...a @ zawsze sie pojawiala :(

witam Cię Majowka :D czyzbyś przywędrowała z forum FM ?? tak mi sie Madziurka w oczy rzuciła :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 2 miesiąc temu #74519 przez angel82
Nikusia - angie1982. Dziękuję :)
14 lata 2 miesiąc temu #74530 przez Majowka
Dziekuje Dziewczyny za serdeczne przyjecie do grona!

Asik, nie bylam zalogowana na forum FM, ale przeczytalam je od deski do deski i za namowa ktorejs z Was popedzilam na to forum i spodobalo mi sie. To moj debiut jako "forumowiczki" hehe, chociaz juz od dawna poczytuje rozne fora, aby identyfikowac moje objawy z Waszymi, wiecie jak jest...czas mija i coraz wieksze cisnienie :(
14 lata 2 miesiąc temu #74533 przez madziaska
Witam Majowke :) powodzenia zycze.
14 lata 2 miesiąc temu #74535 przez gosiak
angel82 z pewnością ta karta to znak bociek na pewno niedługo doleci :) jasne że mierz tempkę zobaczymy czy już masz ta wyższą nawet jak juz miałaś ow to i tak temp. się przyda żeby zobaczyć czy będzie spadać przed @ miejmy nadzieję że nie :)

Diana brak okresu to dobra wiadomość trzymam kciuki i zrób jutro rano test może już coś widać :laugh: a no i współczuję Ci Twojej kontuzji auć dostać w główkę to niezaciekawie ból napewno nie malutki, więc szybkiego powrotu do formy :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #74539 przez Marta M
Ale sie rozpetala dyskusja...

Lacrijka pewnie ze nie mam za zle :) A Ty Magda nie wyglupiaj sie z odchodzeniem...jestes tu bardzo wazna dla nas wszystkich!!

Tu jak jest spokoj z testowaniem to cisza jak makiem zasial, a jak zas to hurtowo leci...:) W kupie sila, w kupie moc...takze dziewczynki: niedlugo bedziemy swietowac za kolejne fasolki :)
14 lata 2 miesiąc temu #74552 przez angel82
Oki, więc jutro pkt 6 pobudka.

Dobranoc wszystkim :)
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #74558 przez gosiak
angel82 na SM zaprosiłam Cię mój nick to goga2183, chciałam luknąć na Twój wykresik, ale masz ustawione że tylko Ty możesz patrzeć :)

Tak Marta rozmowa wre i tak pewnie będzie gorąco aż ostatnia zrobi testa

Dobranoc:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
14 lata 2 miesiąc temu #74602 przez Mirella
Majówka witaj i rozgość się :D
Angel.... no nareszcie :P

Pytanko w kwestii technicznej, łączymy staraczki czy zamykamy stare? bo już można i trzeba coś zrobić, żeby znowu ktoś tam przez przypadek nie zawędrował ;)

A na dobranoc próbka moich mocy piekielnych. Oglądałyście skoki? Ja oglądałam i jak skakał ostatni Niemiec to mu źle życzyłam i cały jego skok powtarzałam skuś baba na dziada, no i się przewrócił, niegroźnie na szczęście, ale wiecie co? Trochę dziwnie się poczułam ;)
No także uważajcie, z czarownicą lepiej nie zadzierać :P
14 lata 2 miesiąc temu #74634 przez delfinek83
cześć dziewczynki :lol:
witam Cię Majówka, trzymam kciuki :)

nie piszę ostatnio, bo z czasem u mnie krucho, a doba ma tylko 24 godziny :(
ale czytam i nadrabiam zaległości :laugh:
oczywiście ciągle trzymam za Was kciuki kochane, oby ten wiosenny marzec przyniósł nam sporo nowych fasolek!

A ja mam jutro lub pojutrze dostać okres, więc spokojnie czekam i nawet nie zamierzam teraz testować. Co będzie to będzie :blink:

idę do łóżeczka, bo rano do pracy trzeba wstać :( ehhh jak ja nie lubię tak wcześnie wstawać :angry:

pozdrawiam :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży