BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu #73753 przez madziaska
Lacrijka nie zostaniesz sama jakby co :silly: jest tu jeszcze nas troche.... :laugh:
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #73754 przez Lacrijka
Plusiki to fajna rzecz hehehe.. Ale w tym miesiacu fakt, troche sie namnozyły.. Musze tracic zbedne kalorie hahaha.. No u mnie tez niby rosnie, ale jakiego szału to ni ma..po jednej kresuni w góre..Ale od 2 dni tak mnie jajca kłuja ze moze faktycznie to owu, tylko ze z tego wynika, ze albo mi sie przedłuzy cykl o ok 2 dni albo moja faza ciałeczka zółtego jest za krótka.. Mam nadzieje ze to ta pierwsza opcja..

No, to jak obiezujesz ze nie opuscisz staraczek to jeszcze mocniej trzymam kciuki zeby Ci sie w tym cyklu udało :) :) :) :)
14 lata 2 miesiąc temu #73755 przez gosiak
madziaska właśnie wtedy :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #73757 przez gosiak
Lacrijka jak kłuje to plusikuj dalej :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #73758 przez Lacrijka
madziaska napisał:

Lacrijka nie zostaniesz sama jakby co :silly: jest tu jeszcze nas troche.... :laugh:

Wiem wiem, ze nie bede sama. Ale zauważyłam ze jak dziewczynki zafasolkuja to spadaja na swoje watki i tu malo kiedy sie udzielaja.. np Angellika, MartaM nas zostawiły, bardzo mało zagladaja a zawsze cos ciekawego wniosły do watku :) A ja sie szybko przyzwyczajam do ludzików i mi jest zal jak któs sobie stad idzie.. :P :P :P
14 lata 2 miesiąc temu #73759 przez madziaska
No to mnie pocieszylas... ja tez mysle, ze wlasnie kiedy mam ten bol jest owu, bo zawsze po 14, 15 dniach przychodzi @ moze tez poinnam sprawdzic jak to z ta temperatura jest....gdzie macie wykresy????A zazekalam sie, ze nigdy!!!! :silly: Ale to i tak chyba od przyszlego cyklu jak cos, dzis 11 dc....15 powinna byc owu, bo ten bol od kilku miesiecy jest wlasnie 15 dc, raz tylko byl 14 dc....
14 lata 2 miesiąc temu #73760 przez Lacrijka
gosiak napisał:

Lacrijka jak kłuje to plusikuj dalej :lol: :lol:

Sie wie :D :D :D Moj mąż nie moze sie nadziwic skąd mam tyle energii zeby go napastowac seksualnie.. Zawsze bylo odwrotnie :P Kupiłam mu magnez, coby mial wiecej sił witalnych hahaha
14 lata 2 miesiąc temu #73762 przez sylka
Hej dziewczyny dawno tu nie zaglądałam. Jak sytuacja z fasolkami ile nowych jest??
14 lata 2 miesiąc temu #73763 przez madziaska
Lacrijka dzialaj, dzialaj!!!!!!!!!!! :silly:
14 lata 2 miesiąc temu #73765 przez Lacrijka
madziaska napisał:

No to mnie pocieszylas... ja tez mysle, ze wlasnie kiedy mam ten bol jest owu, bo zawsze po 14, 15 dniach przychodzi @ moze tez poinnam sprawdzic jak to z ta temperatura jest....gdzie macie wykresy????A zazekalam sie, ze nigdy!!!! :silly: Ale to i tak chyba od przyszlego cyklu jak cos, dzis 11 dc....15 powinna byc owu, bo ten bol od kilku miesiecy jest wlasnie 15 dc, raz tylko byl 14 dc....

To jak jestem przed owulka pare dni, to mozesz sobie pomierzyc te pare dni i zobaczysz czy w okolicach 15 d.c masz skok tempki, bedziesz wiedziała czy to owu.
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #73766 przez gosiak
madziaska przyjdz na "skarb mamy" będziemy sie obserwować wszystkie:) bo jeszcze Nikusia tam jest nasza to dzięki Niej tam jestem:)

Lacrijka ja mojemu żeń szeń kupiłam tez niby dobry dla sprawności:)

madziaska jak masz 11dc to jeszcze zdążysz sprawdzić jak to z tą ow jest :blink:

hej sylka jest jedna nowa fasoleczka u Magdy M :lol: :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #73767 przez Lacrijka
gosiak napisał:

madziaska przyjdz na "skarb mamy" będziemy sie obserwować wszystkie:) bo jeszcze Nikusia tam jest nasza to dzięki Niej tam jestem:)

Lacrijka ja mojemu żeń szeń kupiłam tez niby dobry dla sprawności:)

a jaki Nikusia ma nick tam, to sobie lukne do niej :)

Ja aplikuje nam obojgu magnez, małżowi do tego jeszcze Salfazin ( bogaty w cynk który tez dobrze działa) a ja jeszcze Femibion i do 17 d.c Wiesiołek coby sie naoliwic :P
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #73769 przez gosiak
nikusia 1988 :)

też własnie myślę żeby sobie magnez zażywać i ten wiesiołek a drogi on?

Dianka dawaj

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #73770 przez Diana
Dzięki madziaska, tak właśnie staram się myśleć

:kiss: :kiss: :kiss:
Kochane jesteście!!!

Ale teraz to mam tylko nadzieję, że @ szybko przyjdzie i zaczniemy nowy cykl!

A może też zaczne tępkę mieżyć??? :unsure:
14 lata 2 miesiąc temu #73771 przez madziaska
dziewczyny z tymi temp. to rano, przed wstaniem i o stalej porze tak???
Nie wytrzymalam i zmierzylam teraz 37,6 maskara jakas, za duzoooo....
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia