- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #73657 przez Dorciaition
MagdaM głowa do góry, będzie dobrze- musi być! A to, że gadasz z psem to normalka. Moja psina chyba już ma mnie dosyć, bo ciągle jej nawijam 
Diana rozumiem Twoją ciekawość, ale poczekaj jeszcze troszeczkę z tym testem. Choć ja tez już najchętniej bym zrobiła, ale u mnie to dopiero 16 dc.
Trzymam kciuki

Diana rozumiem Twoją ciekawość, ale poczekaj jeszcze troszeczkę z tym testem. Choć ja tez już najchętniej bym zrobiła, ale u mnie to dopiero 16 dc.
Trzymam kciuki
Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez Dorciaition.
Temat został zablokowany.
- Diana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Diana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #73666 przez gosiak
Dianka ja doskonale Cie rozumiem teraz 7 raz będę przez to przechodzić i się tak zastanawiam ile wytrzymam jak jeszcze przez 3 miesiące nie wyjdzie to trzeba będzie jakieś badania porobić mężusiowi groszki zbadać, jak u niego wsio ok będzie to ja będę musiała się szczegółowo pobadać, ale mam nadzieję że się uda chcę w to wierzyć tak bardzo chcę...Dianka będzie dobrze

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #73677 przez Mirella
Magda, już nie będę jesiennych mam zaśmiecać, tutaj odpowiem, zwariowałaś czy masz zamiar i trenujesz? Pozamaciczna w macicy??? No walą Ci hormony na łeb jak wściekłe 
Do żadnej pracy nie idziesz, postanowiłam i koniec, masz się dostosować
Za jakieś osiem miesięcy zrozumiesz mój tok myślenia, teraz masz wahania, bo praca, bo wymarzona, bo pieniądze, bo to bo tamto, a potem weźniesz szraba na ręce, przystawisz do piersi, i zrozumiesz, w d... z tą pracą, w d... z pieniędzmi, NIC nie będzie ważniejsze, NIC nie będzie miało znaczenia, tylko ta mała kruszynka. Na razie uwierz mi na słowo
Praca i później się znajdzie 
No i weź z tą paniką nie przeginaj, to nie służy ani Tobie ani dziecku, tak mówia, no moje dziecko zdrowe i radosne mimo mojej przepanikowanej ciąży, to może nieprawdę mówią
A, i masz tu Duśki reakcję na Twoją panikę

Do żadnej pracy nie idziesz, postanowiłam i koniec, masz się dostosować

No i weź z tą paniką nie przeginaj, to nie służy ani Tobie ani dziecku, tak mówia, no moje dziecko zdrowe i radosne mimo mojej przepanikowanej ciąży, to może nieprawdę mówią

A, i masz tu Duśki reakcję na Twoją panikę
Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez Mirella.
- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
14 lata 2 miesiąc temu #73691 przez madziaska
MagdaM do Twojego meza chyba musimy sie zglosic, zeby zrobil z Toba w koncu porzadek...Chcialas fasolke i ja masz, to jest najwazniejsze....Obawy zawsze beda, nawety jesli bedzie miala 18 lat...Ale TY babo juz przestan wariowac!!!!!! przestaje to rozumiec... Wiem, ze sie boisz, to zupelnie naturalne, ale mam wrazenie, ze TY sie nie cieszysz tym co los CI daje....
Diana moze rzeczywiscie jeszcze za wczesnie na test...ale jesli nic z tego cyklu nie wyjdzie, to pomysl o tym, ze dzidzia wie kiedy przyjsc i moze to nie pora.... ja tak sobie mysle, o swojej kruszynce, moze to glupie bo w ciazy nie jestem (jeszcze
), ale juz tak bardzo ja kocham i wiem, ze gdzies tam czeka "z plecaczkiem" u gory zeby w koncu do nas przyjsc 
Gosiak napewno 7 raz moze juz zmeczyc czlowieka...ale w koncu sie uda
Wierze w to.... A jak trzeba bedzie to zrobisz badania... Przeciez wszystkie slyszalysmy o roznych ciezkich przypadkach, a cuda sie przeciez zdarzaja:) Ja jednak mysle, ze moze u Ciebie to chodzi o sfere psychiki... Wiesz, my chudzielce trzymajmy sie razem...A i w Opolu studiowalam...wiec jeszcze wiekszy sentyment chudzielcowy
Diana moze rzeczywiscie jeszcze za wczesnie na test...ale jesli nic z tego cyklu nie wyjdzie, to pomysl o tym, ze dzidzia wie kiedy przyjsc i moze to nie pora.... ja tak sobie mysle, o swojej kruszynce, moze to glupie bo w ciazy nie jestem (jeszcze

Gosiak napewno 7 raz moze juz zmeczyc czlowieka...ale w koncu sie uda

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #73703 przez gosiak
Mirella Klaudia jest fajniutka bym ściskała, całowała, a na koniec schrupała taka słodka 
madziaska no tak po 4 razach jak nie wyszło to jakaś blokada mi na psyche siadła, ale nie powiem ten cykl całkiem znośnie przechodzę nie fiksuję aż tak bardzo
jakoś tak dziwnie spokojna jestem i ciągle powtarzam co ma być to będzie
no proszę to jak zajdziemy to się z brzucholami w opolu spotkamy taki mały zlocik:)

madziaska no tak po 4 razach jak nie wyszło to jakaś blokada mi na psyche siadła, ale nie powiem ten cykl całkiem znośnie przechodzę nie fiksuję aż tak bardzo

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #73745 przez Lacrijka
Cześc Skarbeńki..
Dziewczynki, testujcie któraś bo cierpie na brak adrenaliny
Tzn takiej forumowej bo innej mam az nadto..np. dzis pojechałam na zakupy, zaparkowałam ładnie i poszłam sobie na zakupki.. Wracam i widze ze swiateł nie wyłaczyłam :/ Pakuje zakupki do bagaznika i odwożąc wózek sobie myśle "ale beda jaja jak nie odpale" ale mysle dalej i stwierdzam ze przeciez góra godzinke mnie nie było to pewnie zapale.. Wsiadam, chce odpalic a tu doopa.. Zgrzyta, trzeszczy i wygasa.. Mysle sobie " Nie !! To jakis zart prawda?? " Ale niestety nie, doopa to doopa.. Telefon do małża, przerazenie w głosie udawane;) i nawijka.. Pyta sie "Nie zgasiłes swiateł ??" A ja twardo!! ze zgasiłam, ze chyba sie akumulator doopi
No i czekałam tak z godzine az przyjedzie mnie podładowac bo sciagałam go z naszej budowy spod Wrocławia.. Mówie Wam jak zmarzłam.. Bo ja tylko umiem w adidaskach jezdzic a pogoda adidaskowa to nie bardzo.. Jestem juz z godzine w domku a stopy nadal mam jak kostki lodu.. Ale staneło na tym ze mój akumulator nie znosi zimy jakby co
Ja sie nigdy nie naucze pamietac o tych swiatłach

gosiak, ladnie Ci ta tempka strzela.. Nie opuszczaj zostawiaj mnie tu samej , jak pojdziesz na mamuski któres tam
Dziewczynki, testujcie któraś bo cierpie na brak adrenaliny

gosiak, ladnie Ci ta tempka strzela.. Nie opuszczaj zostawiaj mnie tu samej , jak pojdziesz na mamuski któres tam

Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez Lacrijka.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #73749 przez gosiak
Lacrijka ładnie sie u mnie pisze tempka te dziewczyny tam stawiają że szybko mi sie uda ale ja zawsze od ow do @ mam ładną temkę a potem dupa blada leci na łeb na szyję, ale wiesz co ten wykres dużo mi dał bo wiem w którym dniu miałam ow a tak jak ja sobie mierzyłam nigdzie nie zapisywałam nie porównywałam z temp.z innych dni a tu jednak wszystko ładnie czytelnie widać, u Ciebie kochana też już zaczyna ładnie wszystko widać a plusików co nie miara:D kochana ja tu zostaje choćby nie wiem co staraczkowy wątek to jak dom chyba Asia kiedyś tak tu napisała:)
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej