BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu #74167 przez Mirella
Magda ja ledwo wstałam bo Klaudia do czwartej buszowała a Ty już robisz co możesz żebym Ci po łapkach dać musiała????? Co Ty mi za bzdury tu wypisujesz????? A spróbuj mi się tu przestać odzywać to się nie pozbierasz!!!!!

Któraś chciała ze dwie kreski tempki? Mam nadmiar moge się podzielić :lol:
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #74197 przez gosiak
Madzia oj oj oj nakrzyczeć mam na Ciebie? nikomu życia nie psujesz i tyle :silly: masz tu siedzieć i już!!!! :side:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #74210 przez angellika1
Coś dawno o testach nie czytałam :( wypadało by juz przeczytać o dwóch kreseczkach :)
14 lata 2 miesiąc temu #74259 przez kaśku
kilka dni mnie nie ma i już mam zaległosci to po kolei:

Nikusia idź do gina, moze ci sie jakis gruczol zatkal :o po co ma sie cholerstwo rozrosnąć lepiej dmuchać na zimne. mialam kiedys zapalenie gruczolu Bartholiniego. brrr... ból nie do opisania i wizja zabiegu chirurgicznego juz mialam skierowania do szpitala, ale pod wplywem antybiotyków sam się wchlonal. nie polecam! nie chce cie schizowac ale obeszlo sie bez noża bo w miare szybko zostalo ty wykryte jak jeszcze nie bolało.

Marta niech te dni lecą bo coraz bliżej do twojego męża

Magda strasznie sie ciesze ze u ciebie dobrze z ciążą :lol:

Gabi kochana! każda kobieta tfu tfu moze urodzic dziecko z wadą. także trzeba wierzyć ze będzie ok. staraj sie i melduj na naszym forum jak ci idzie :)

Diana wiem wlasnie ze wymóg windy jest w budynku od 4 pięter. Akurat my kupilismy w budynku 3 piętrowym, mieszkanie na 3 piętrze i będzie winda dlatego chcialam dopytać :huh:

Asik na kiedy ty masz termin? moze pisalas ale mi to umknelo jakos :ohmy:

Mirella Klaudia cudowna.

uffff.... nadrobiłam was dziewczyny :D
14 lata 2 miesiąc temu #74335 przez gosiak
ależ tu dziś cisza, ale co sie dziwić jak taka cudna niemalże wiosenna pogoda:) ja z mężem też byliśmy na spacerku potem szybkie zakupki i zaglądam tu, nałogowe to forum nie ma co :side: główka mnie coś boli i w ogóle słabo mi się w sklepie zrobiło ale to pewnie od tłoku i w ogóle :silly: no cicho tu jeśli chodzi o testy z II krechami ale jak się zaczną sypać to pewnie jeden za drugim

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
14 lata 2 miesiąc temu #74346 przez Dorciaition
No ciekawe Gosiak czy od tłoku. Oby nie :laugh: :D
Faktycznie cicho coś tutaj. Chyba mam ten sam nałóg co Ty. Bo jak tylko dorwę się do kompa to pierwsze co, to zaglądam tutaj :silly: ;)
Fajnie by było jak by te II krechy w końcu ruszyły :)
Pozdrowionka i miłego wieczorku :lol:

Alanek[*] :(
14 lata 2 miesiąc temu #74358 przez gosiak
no ja w tym cyklu jak mam jakis objaw co by mógł świadczyc o TYM to i tak wymyślam że to od czegos innego żeby tylko sie nie nakrecać:) zakupiłam sobie dziś magnez bo cos mnie w nocy skurcze łydki łapią, dziś mi tak noge wykręciło że myślałam że umrę, ale i tak nic nie pobije skurczu stopy które też od dosyć dawna mnie łapią to dopiero ból :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #74367 przez Majowka
Czesc dziewczyny!
Tak milo sie Was czyta...
Juz sie tyle naczytalam, a miesiace staranek mijaja i nic, wiec postanowilam sie do Was przylaczyc.
Przyjmiecie mnie??? :)

Ja juz koncze 7 miesiac staran o dzidziusia. Tak jak Wy w kazdym miesiacu mam jakies objawy ciazy no i nic...zawsze malpa przychoodzi.
W dodatku kazdego miesiac dochodzi cos nowego, co podsyca tylko moja wyobraznie i wzbudza nadzieje, ze tym razem sie udalo.

W tym miesiacu np. Jestem w 26dniu cyklu (@ powinna sie pojawic za 4dni, miesiaczki w miare regularne) i od zeszlego poniedzialku czuje sie dziwnie, tak jakby przeziebienie, wysoka temperatura, jajniki troche zakluja od czasu do czasu, jakies nudnosci, wczoraj zgaga, bardzo wzdety brzuch, skurcz mnie zlapal na szyji i trzyma juz drugi dzien, dziwne to wszystko...

Piersi nie bola mnie nic a nic, wygladaj normalnie. Moze tak troszke, jak bym czula pluca, glupie okreslenie:) ale nie wiem jak to opisac

Co o tym myslicie?
Czy mam jakies sznase?
14 lata 2 miesiąc temu #74369 przez Suari
Widzę Gosia, że nie dość, że prawie na tym samym etapie cyklu, to te same dolegliwośći nas łapią :laugh: też mam skurcze zwłaszcza stopy i to jest dopiero bóllll!!!! ja jakoś w tym cyklu nie doszukuje się żadnych sygnałów ciąży, a na dodatek mam jakiś stan podgorączkowy i głowa prawie cały dzień mnie boli :(
wysyp kreseczek pewnie się zacznie jak bociany z powrotem do nas przylecą ;) :)
14 lata 2 miesiąc temu #74379 przez gosiak
Witaj Majowka:)
widzę że się starasz tyle co ja :laugh: tez mam końcówkę 7cyklu i planuję w czwartek testować :woohoo: oczywiście jak @ się nie pojawi :angry:

Suari a Ty na kiedy planujesz test zrobić?

Dianka jeszcze Ty jesteś u szczytu końca cyklu jak tam u Ciebie?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #74389 przez Suari
Teoretycznie @ powinnam dostać między srodą a piątkiem, ale jak już kiedyś pisałam mój ostatni cykl trwał 37 dni, więc się zobaczy jak to będzie :)
14 lata 2 miesiąc temu #74396 przez Lacrijka
Nooooo, testujcie dziewczynki testujcie :) :) :) W koncu sie cos bedzie działo..

Gosiak, od tłumu Ci słabiej ?? Bajeczka :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Od jednego ludzika, to sie zgodze :P :P :P
14 lata 2 miesiąc temu #74397 przez Dorciaition
Oj dziewczyny na te skurcze magnez na pewno będzie najlepszy.
Mnie od kilku dni strasznie boli brzuch, tak na dole jakby jajniki. Nie wiem w sumie co to, ale boli mocno :dry:

To dopiero 18 dc.

Cześć Majówka :) Przyłączaj się do nas. :laugh:

14 lata 2 miesiąc temu #74398 przez Majowka
Oj, zeby ten 7cykl byl dla nas szczesliwy! :)

Ja to jeszcze zadnego testu nie kupilam, bo jak radzila kiedys MADZIURKA "czekac az do @"...a @ zawsze sie pojawiala :(
14 lata 2 miesiąc temu #74400 przez Dorciaition
Oby teraz się nie pojawił i "7" faktycznie była szczęśliwą :lol:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby