- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #74167 przez Mirella
Magda ja ledwo wstałam bo Klaudia do czwartej buszowała a Ty już robisz co możesz żebym Ci po łapkach dać musiała????? Co Ty mi za bzdury tu wypisujesz????? A spróbuj mi się tu przestać odzywać to się nie pozbierasz!!!!!
Któraś chciała ze dwie kreski tempki? Mam nadmiar moge się podzielić
Któraś chciała ze dwie kreski tempki? Mam nadmiar moge się podzielić

Temat został zablokowany.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- kaśku
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #74259 przez kaśku
kilka dni mnie nie ma i już mam zaległosci to po kolei:
Nikusia idź do gina, moze ci sie jakis gruczol zatkal :o po co ma sie cholerstwo rozrosnąć lepiej dmuchać na zimne. mialam kiedys zapalenie gruczolu Bartholiniego. brrr... ból nie do opisania i wizja zabiegu chirurgicznego juz mialam skierowania do szpitala, ale pod wplywem antybiotyków sam się wchlonal. nie polecam! nie chce cie schizowac ale obeszlo sie bez noża bo w miare szybko zostalo ty wykryte jak jeszcze nie bolało.
Marta niech te dni lecą bo coraz bliżej do twojego męża
Magda strasznie sie ciesze ze u ciebie dobrze z ciążą
Gabi kochana! każda kobieta tfu tfu moze urodzic dziecko z wadą. także trzeba wierzyć ze będzie ok. staraj sie i melduj na naszym forum jak ci idzie
Diana wiem wlasnie ze wymóg windy jest w budynku od 4 pięter. Akurat my kupilismy w budynku 3 piętrowym, mieszkanie na 3 piętrze i będzie winda dlatego chcialam dopytać
Asik na kiedy ty masz termin? moze pisalas ale mi to umknelo jakos
Mirella Klaudia cudowna.
uffff.... nadrobiłam was dziewczyny
Nikusia idź do gina, moze ci sie jakis gruczol zatkal :o po co ma sie cholerstwo rozrosnąć lepiej dmuchać na zimne. mialam kiedys zapalenie gruczolu Bartholiniego. brrr... ból nie do opisania i wizja zabiegu chirurgicznego juz mialam skierowania do szpitala, ale pod wplywem antybiotyków sam się wchlonal. nie polecam! nie chce cie schizowac ale obeszlo sie bez noża bo w miare szybko zostalo ty wykryte jak jeszcze nie bolało.
Marta niech te dni lecą bo coraz bliżej do twojego męża
Magda strasznie sie ciesze ze u ciebie dobrze z ciążą

Gabi kochana! każda kobieta tfu tfu moze urodzic dziecko z wadą. także trzeba wierzyć ze będzie ok. staraj sie i melduj na naszym forum jak ci idzie

Diana wiem wlasnie ze wymóg windy jest w budynku od 4 pięter. Akurat my kupilismy w budynku 3 piętrowym, mieszkanie na 3 piętrze i będzie winda dlatego chcialam dopytać

Asik na kiedy ty masz termin? moze pisalas ale mi to umknelo jakos

Mirella Klaudia cudowna.
uffff.... nadrobiłam was dziewczyny

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #74335 przez gosiak
ależ tu dziś cisza, ale co sie dziwić jak taka cudna niemalże wiosenna pogoda:) ja z mężem też byliśmy na spacerku potem szybkie zakupki i zaglądam tu, nałogowe to forum nie ma co
główka mnie coś boli i w ogóle słabo mi się w sklepie zrobiło ale to pewnie od tłoku i w ogóle
no cicho tu jeśli chodzi o testy z II krechami ale jak się zaczną sypać to pewnie jeden za drugim

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
14 lata 2 miesiąc temu #74346 przez Dorciaition
No ciekawe Gosiak czy od tłoku. Oby nie

Faktycznie cicho coś tutaj. Chyba mam ten sam nałóg co Ty. Bo jak tylko dorwę się do kompa to pierwsze co, to zaglądam tutaj

Fajnie by było jak by te II krechy w końcu ruszyły
Pozdrowionka i miłego wieczorku

Faktycznie cicho coś tutaj. Chyba mam ten sam nałóg co Ty. Bo jak tylko dorwę się do kompa to pierwsze co, to zaglądam tutaj

Fajnie by było jak by te II krechy w końcu ruszyły

Pozdrowionka i miłego wieczorku

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #74358 przez gosiak
no ja w tym cyklu jak mam jakis objaw co by mógł świadczyc o TYM to i tak wymyślam że to od czegos innego żeby tylko sie nie nakrecać
zakupiłam sobie dziś magnez bo cos mnie w nocy skurcze łydki łapią, dziś mi tak noge wykręciło że myślałam że umrę, ale i tak nic nie pobije skurczu stopy które też od dosyć dawna mnie łapią to dopiero ból

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #74367 przez Majowka
Czesc dziewczyny!
Tak milo sie Was czyta...
Juz sie tyle naczytalam, a miesiace staranek mijaja i nic, wiec postanowilam sie do Was przylaczyc.
Przyjmiecie mnie???
Ja juz koncze 7 miesiac staran o dzidziusia. Tak jak Wy w kazdym miesiacu mam jakies objawy ciazy no i nic...zawsze malpa przychoodzi.
W dodatku kazdego miesiac dochodzi cos nowego, co podsyca tylko moja wyobraznie i wzbudza nadzieje, ze tym razem sie udalo.
W tym miesiacu np. Jestem w 26dniu cyklu (@ powinna sie pojawic za 4dni, miesiaczki w miare regularne) i od zeszlego poniedzialku czuje sie dziwnie, tak jakby przeziebienie, wysoka temperatura, jajniki troche zakluja od czasu do czasu, jakies nudnosci, wczoraj zgaga, bardzo wzdety brzuch, skurcz mnie zlapal na szyji i trzyma juz drugi dzien, dziwne to wszystko...
Piersi nie bola mnie nic a nic, wygladaj normalnie. Moze tak troszke, jak bym czula pluca, glupie okreslenie:) ale nie wiem jak to opisac
Co o tym myslicie?
Czy mam jakies sznase?
Tak milo sie Was czyta...
Juz sie tyle naczytalam, a miesiace staranek mijaja i nic, wiec postanowilam sie do Was przylaczyc.
Przyjmiecie mnie???

Ja juz koncze 7 miesiac staran o dzidziusia. Tak jak Wy w kazdym miesiacu mam jakies objawy ciazy no i nic...zawsze malpa przychoodzi.
W dodatku kazdego miesiac dochodzi cos nowego, co podsyca tylko moja wyobraznie i wzbudza nadzieje, ze tym razem sie udalo.
W tym miesiacu np. Jestem w 26dniu cyklu (@ powinna sie pojawic za 4dni, miesiaczki w miare regularne) i od zeszlego poniedzialku czuje sie dziwnie, tak jakby przeziebienie, wysoka temperatura, jajniki troche zakluja od czasu do czasu, jakies nudnosci, wczoraj zgaga, bardzo wzdety brzuch, skurcz mnie zlapal na szyji i trzyma juz drugi dzien, dziwne to wszystko...
Piersi nie bola mnie nic a nic, wygladaj normalnie. Moze tak troszke, jak bym czula pluca, glupie okreslenie:) ale nie wiem jak to opisac
Co o tym myslicie?
Czy mam jakies sznase?
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #74369 przez Suari
Widzę Gosia, że nie dość, że prawie na tym samym etapie cyklu, to te same dolegliwośći nas łapią
też mam skurcze zwłaszcza stopy i to jest dopiero bóllll!!!! ja jakoś w tym cyklu nie doszukuje się żadnych sygnałów ciąży, a na dodatek mam jakiś stan podgorączkowy i głowa prawie cały dzień mnie boli 
wysyp kreseczek pewnie się zacznie jak bociany z powrotem do nas przylecą

wysyp kreseczek pewnie się zacznie jak bociany z powrotem do nas przylecą

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #74379 przez gosiak
Witaj Majowka:)
widzę że się starasz tyle co ja
tez mam końcówkę 7cyklu i planuję w czwartek testować
oczywiście jak @ się nie pojawi 
Suari a Ty na kiedy planujesz test zrobić?
Dianka jeszcze Ty jesteś u szczytu końca cyklu jak tam u Ciebie?
widzę że się starasz tyle co ja

Suari a Ty na kiedy planujesz test zrobić?
Dianka jeszcze Ty jesteś u szczytu końca cyklu jak tam u Ciebie?
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
14 lata 2 miesiąc temu #74397 przez Dorciaition
Oj dziewczyny na te skurcze magnez na pewno będzie najlepszy.
Mnie od kilku dni strasznie boli brzuch, tak na dole jakby jajniki. Nie wiem w sumie co to, ale boli mocno
To dopiero 18 dc.
Cześć Majówka
Przyłączaj się do nas.
Mnie od kilku dni strasznie boli brzuch, tak na dole jakby jajniki. Nie wiem w sumie co to, ale boli mocno

To dopiero 18 dc.
Cześć Majówka

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Dorciaition