BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu #73799 przez gosiak
madziaska napisał:

No to mnie namowilas Gosiak....przynajmniej sprawdze czy ten bol to owu.... :laugh:

:blink: :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #73869 przez nikusia1988
Marta M dzięki za info ale ja miałam to praktycznie z dnia na dzień, no może od 2 lub 3 dni więc w pare dni nie urosło by tak szybko :) a poza tym to nie jest to w postaci orzecha laskowego tylko włoskiego czyli większego więc tym bardziej w 3 dni nie urosło by to tak szybko :woohoo: na dniach pójdę do gina to mi powie na badaniu czy wszystko oki, ale lepiej nie bede mu mówić o tym żebym na głupią nie wyszła jak to szyjka macicy (która w czasie okresu się obniża) :lol: jak coś na badaniu wykryje to mi powie a jak nie to jest oki
14 lata 2 miesiąc temu #73908 przez Marta M
Lacrijka ja tu codziennie witam a Ty mowisz ze zostawilam i sobie poszlam...nieprawda...

Nie chce sie za bardzo udzielac, bo przez ostatnie siedem tygodni czytalybyscie: rano wymiotowalam slinami, po obiedzie fasolka, a wieczorem konserwa...a miedzy wymiotami jest mi caly czas niedobrze, z lozka wstaje tylko do toalety, cierpie na sennosc i spie kiedy tylko mam dobre samopoczucie...heh...

mam nadzieje ze to sie wkrotce zmieni i bede pisac o przyjemniejszych rzeczach...poza tym pisalam Wam tu o objawach ciazy, itd ale Magdzie sie to nie podobalo wiec ze swoimi smutkami poszlam na wrzesniowki...ale zawsze jak macie problem i wiem co napisac, to sie udzielam...

I nie zostawie WAS!!! A przede wszystkim caly czas kibicuje wszystkim wrzesnioweczkom, a w szczegolnosci.....(tym z fm) i tym, ktore maja juz kilka miesiecy staran za soba...
14 lata 2 miesiąc temu #73939 przez Dorciaition
Jak mi się nie uda teraz, to w następnym cyklu też zgłoszę się do Was z tą temperaturką, bo w ogóle się na tym nie znam ;)

Kuźwa chyba będę musiała też coś zakupić mężowi na wzmocnienie. Twierdzi, że już nie daje rady ze mną ;) i gdybym zawsze taka była to byłabym najwspanialszą żoną na świecie, a nie, że tylko kilka dni w miesiącu :laugh:

Jestem na staraczkach od niedawna, w sumie od kilku dni, ale jest tu bardzo fajnie ;) Mam nadzieję, że szybko zafasolkuję ale zaglądać będę na pewno. Tutaj jest chyba największy ruch :)

Alanek[*] :(
14 lata 2 miesiąc temu #73946 przez gosiak
oj ruch to tu rzeczywiście jest, a jeśli chodzi o przytulanie to ja ostatnio tez zauważyłam że tylko w dni płodne a potem odpoczywamy hahaha tak sobie chyba to tłumaczę :blush: a z temperaturka na bank podpowiemy co i jak :blink:

Marcia no jeśli chodzi o Twoje udzielanie się na forum to rzeczywiście Tobie to wybaczone bo nawet od czasu do czasu czytuję wrześnióweczki i tam tez rzadko jesteś, więc czekamy na te lepsze dni w których mdłości, wymioty i senności nie będą cię nękać :)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
14 lata 2 miesiąc temu #73972 przez Mirella
Marta, u Magdy to ewidentnie były pierwsze humorki ciążowe, także trzeba na to z przymrużeniem oka spojrzeć :D
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 tygodni temu #74031 przez lolcia
Mirellko ja Was czytam i mocno kibicuję każdej staraczce :)
14 lata 2 miesiąc temu #74041 przez MagdaM
Hej
Mirella dzieki - sliczna Klaudia - zabojcza!! :laugh:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu #74054 przez Groszek
Oj tak ruch czasami taki że nie nadążam czytać :) ale sympatycznie jest i też sobie będę podczytywać :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
14 lata 2 miesiąc temu #74072 przez madziaska
czesc dziewczynki :)

Gosiak zapomnialam o temp... Wiedzialam, ze ze mna tak bedzie :silly: Z reszta z tymi moimi staraniami to kiepsko, nie mieszkamy razem wiec wiecie jak to jest :blink: No, ale za niecaly miesiac to sie zmieni, wiec chyba od marca zaczniemy porzadnie dzialac :silly:

MartaM ja juz na wrzesniowkach pisalam Ci ze szkoda ze tak malo u nas piszesz...Jesli chodzi o mnie nie przeszkadza mi, ze zafasolkowane pisza o swoich dolegliwosciach....Starajace sie nie powinny popadac w paranoje... A te Wasze wiadomosci ciazowe moga nam pomoc kiedy i my bedziemy w ciazy, ja np nie przestrasze sie jak bedzie na poczatku brzuch pobolewal lub piersi, bo teraz wiem ze to normalne...Prawde mowiac to pewnie wszytskie staraczki czytaja forum zafasolkowanych... Nie mozemy zamykac sie tylko w staraczkach, bo dojdzie do tego, ze na ulicy bedziemy złe, ze jakas kobieta z malym dzieckiem idzie...Chyba nie o to chodzi...

milego dnia :side:
14 lata 2 miesiąc temu #74117 przez Lacrijka
Martusia, ja nie mam zadnych pretensji o to ze mniej tu zaglądacie, wiem ze sie zle czujecie a jak juz macie siłe na forum to piszecie w swoich watkach zeby sie czegos dowiedziec o rowiesniczkach ciażowych, piszac to chciałam tylko powiedziec ze jest smutno i zal, jak osoby z którymi miało sie fajny kontakt i mozna było pogadac "odchodza", ale wiem ze to normalna kolej rzeczy.. Mam nadzieje ze nie uraziłam Cie moim wpisem, nie miałam zamiaru :P :P :P
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #74144 przez gosiak
Witam:)
Mi osobiście tez nie przeszkadzało że ciężaróweczki pisały tu o swoich dolegliwościach mimo iż 7 raz "walczę" troszeczkę może za Madzia sie wtedy wstawiłam bo Ona to troszkę inaczej może przeżywała i chciałam ją zrozumieć, ale mi osobiście nie robi to różnicy czy przeczytam to tu w staraczkach czy na mamusiowych bo tam podglądam od czasu do czasu:) aaaa i nowe staraczki dopiszcie się do listy bo coś ostatnio zaniedbujemy-liste znajdziecie na "staraczki meldunek"

no madziaska ty zapominalska a budzika nie ma? :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #74147 przez MagdaM
Marta tak wogole to nie chodzilo o Ciebie ani o mowienie o dolegliwosciach. Inaczej odebralas.
Ja Wam juz nie bede tu w takim razie zycia psuc, bo faktycznie nie powinnam popadac w paranoje i wogole...
Trzymam mocno

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu #74148 przez Lacrijka
Gosiak !! natentychmiast prosze mi oddac ze dwie kreski z tempki !! :P :P :P :P :P
14 lata 2 miesiąc temu #74152 przez gosiak
Lacrijko kochana Ty z cyklem o kilka dni jesteś do tyłu:P że tak napisze, więc mi na dniach zacznie spadać a u Ciebie skoczy, więc nie bój żaby dogonisz mnie :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży