BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu #73772 przez sylka
To super że Marta M zafasolkowała :)
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #73773 przez Lacrijka
gosiak napisał:

nikusia 1988 :)

też własnie myślę żeby sobie magnez zażywać i ten wiesiołek a drogi on?

Dianka dawaj

Ja kupiłam sobie Oeparol i jest tam 60 kapsulek za ok 25-28 lyka sie go tylko do owulki, więc opakowanie starcza tylko na jeden cykl bo zalecaja 4-6 kapsułek dziennie.. Ja biore rano 2 i wieczorem 1 bo po wiekszej ilosci mnie mdli (skutki uboczne) ale spotkałam sie z bardzo dobrymi opiniami na temat wiesiołka.
Ja po magznez sięgnęlam bo nie miałam na nic siły, pisałam wczesniej ze mam stan agonalny, lezałam cały dzien, nic mi sie nie chciało i tesciowa moja kochana poleciła mi magnez.. I teraz jest duzo lepiej..Nawet mam siłe na siłownie.. A wyczytałam tez gdzies ostatnio, ze ruch tez ma duzy wpływ na fasolke tzn na to zeby sie pojawiła.. Wiec ruszamy sie dziewuszki, ruszamy :P:P:P
14 lata 2 miesiąc temu #73774 przez gosiak
www.skarbmamy.pl/ mnie znajdziecie pod goga2183

madziaska codziennie rano dopochwowo najlepiej o godz. 6-7-8 po 3 godz. nieprzerwanego snu i z termometrem pod ręką żebyś nie musiała po niego wstawać, tak teraz masz na pewno wysoką bo jak się chodzi to się rozgrzewa i w ogóle i zawsze o tej samej godz. mierz :) aa i najlepiej nie przysypiaj podczas mierzenia bo mi się zdarzyło parę razy :blush: potem w panice szukałam termometru:) :blush: :silly: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #73776 przez gosiak
Lacrijka napisał:

gosiak napisał:

nikusia 1988 :)

też własnie myślę żeby sobie magnez zażywać i ten wiesiołek a drogi on?

Dianka dawaj

Ja kupiłam sobie Oeparol i jest tam 60 kapsulek za ok 25-28 lyka sie go tylko do owulki, więc opakowanie starcza tylko na jeden cykl bo zalecaja 4-6 kapsułek dziennie.. Ja biore rano 2 i wieczorem 1 bo po wiekszej ilosci mnie mdli (skutki uboczne) ale spotkałam sie z bardzo dobrymi opiniami na temat wiesiołka.

właśnie zauważyłam u Tych dziewczyn na skarbmamy że dużo dziewczyn zażywa go

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #73777 przez madziaska
Dziewczyny w tym miesiacu daje sobie spokoj z ta temp.... Zaczne jak cos od nastepnego...Zglosze sie do WAS w razie pytan ;)
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #73778 przez Lacrijka
Gosiak, tak z innej beczki powiedz mi..Czy Twój kot tez ma od ok miesiaca wscieklizne ?? Mój to juz tak szaleje ze szok..w dzien spi a w nocy miauczy..potrafi cała noc tak dreamatycznie przemiauczec ze spac nie mozemy, moze to juz marcowanie ?? hahaha

Madziaska, nie odkładaj na przyszły cykl tego, co mozesz wykonac w tym ;) ;) ;) Masz okazje to zmierz przez te 5-6 dni.. To naprawde wiele ułatwia..A jak nie zafasolkujesz to od przyszłego cyklu sobie cały zaobserwujesz..z reszta, zrobisz jak uwazasz, ale taka fajna szansa sie dowiedziec o co loto :)
14 lata 2 miesiąc temu #73779 przez madziaska
Lacrijka mojej mamy kotka to przez caly rok tak ma :silly: mama daje jej srednio raz w tyg tabl anty Provera bo nie mozna byloby z nia wytrzymac....
14 lata 2 miesiąc temu #73780 przez gosiak
hahaa mój ma non stopa wściekliznę :silly: a jak Twój miauczy po nocach to może rzeczywiście za jakąś panną tęskni :lol: :lol: :lol: Mój jest wyczyszczony także chyba już kotkami się nie interesuje bidulek :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #73781 przez madziaska
lacrijka kusisz kusisz kobieto :blink: Ale to i tak musialabym jutro rano....no zobaczymy, nie mowie, ze nie... w sumie dobrze znac swoj organizm hehe
14 lata 2 miesiąc temu #73782 przez madziaska
A WY macie koty, a nie kotki hehehe... Kotki to dopiero koncert daja :laugh:
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #73783 przez Lacrijka
gosiak napisał:

hahaa mój ma non stopa wściekliznę :silly: a jak Twój miauczy po nocach to może rzeczywiście za jakąś panną tęskni :lol: :lol: :lol: Mój jest wyczyszczony także chyba już kotkami się nie interesuje bidulek :S

No ja mam kotke i mi zal jej wysterylizowac, bo jak sie juz yniesiemy pod miasto to moze jakis kocurek ja ten tego i beda małe kotki :) Ale jak tak dalej bedzie to chyba sobie odpuszcze te małe kotki i pojde z nia na sterylizacje.. Czesto sie budze w nocy jak miauczy i jak ja pozniej mam tempke mierzyc :laugh:

Dobra, ide sie upieknic choc troche bo dzis mamy jakąs imprezke w klubie motocyklowym mojego małża..chcialam nie isc, ale co tam.. Owulka zaraz a ja bez męza ?? Nie mam wyjscia :P :P :P
Trzymam za Was wszystkie kciuki, bardzo bardzo mocno. Zycze miłego wieczorku..papapa

PS. Powiedzcie Mirelli ze Duska jest bossssssska :)
PS 2. Szlejcie w łóżkach , szalejcie dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny..
PS 3. To samo co w PS i PS 2

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
14 lata 2 miesiąc temu #73785 przez Mirella
Sylka a co Ty tak cichaczem i nic się nie chwalisz??????????????????? Zdjęcie Kubusia ino migiem mi tu wstawiać!!!!!!!!!!!!!! no! No bo to nie może być tak że tylko ja i monami, inne szkraby też są mile widziane :D
Kurcze dziewczyny ja się już doczekać nie moge kiedy Wy będziecie swoje pokazywać.

Lacrijka, pisałaś że dziewczyny zafasolkują i odchodzą? no wiem coś o tym, już tyle raz się ekipa zmieniła ;) A ja już nie daję rady po całym forum biegac, mam nadzieję ze Wy mnie nie zostawicie, nawet jak już mamusiami po raz enty zostaniecie :)

Klaudia dziękuje za wszystkie komplementy :kiss:
14 lata 2 miesiąc temu #73786 przez gosiak
madziaska dawaj jutro zmierzysz pewnie jeszcze będzie nisko a na dniach skok, ja tam robie wykres właśnie po to żeby sprawdzić jak tam mój organizm "działa" aaa i Ty madziaska to teraz działaj działaj :lol: :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #73789 przez madziaska
No to mnie namowilas Gosiak....przynajmniej sprawdze czy ten bol to owu.... :laugh:
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #73798 przez gosiak
Ja nie miałam wyjścia musiałam Edka wyczyścić bo jak chciał ten teges a nie mógł to pryskał i śmierdziało :silly: :silly: :angry: a tak spokój, tyle że taaaaakiego basiora za to ma wielkiego

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży