- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #73773 przez Lacrijka
gosiak napisał:
Ja kupiłam sobie Oeparol i jest tam 60 kapsulek za ok 25-28 lyka sie go tylko do owulki, więc opakowanie starcza tylko na jeden cykl bo zalecaja 4-6 kapsułek dziennie.. Ja biore rano 2 i wieczorem 1 bo po wiekszej ilosci mnie mdli (skutki uboczne) ale spotkałam sie z bardzo dobrymi opiniami na temat wiesiołka.
Ja po magznez sięgnęlam bo nie miałam na nic siły, pisałam wczesniej ze mam stan agonalny, lezałam cały dzien, nic mi sie nie chciało i tesciowa moja kochana poleciła mi magnez.. I teraz jest duzo lepiej..Nawet mam siłe na siłownie.. A wyczytałam tez gdzies ostatnio, ze ruch tez ma duzy wpływ na fasolke tzn na to zeby sie pojawiła.. Wiec ruszamy sie dziewuszki, ruszamy
:P:P
nikusia 1988
też własnie myślę żeby sobie magnez zażywać i ten wiesiołek a drogi on?
Dianka dawaj
Ja kupiłam sobie Oeparol i jest tam 60 kapsulek za ok 25-28 lyka sie go tylko do owulki, więc opakowanie starcza tylko na jeden cykl bo zalecaja 4-6 kapsułek dziennie.. Ja biore rano 2 i wieczorem 1 bo po wiekszej ilosci mnie mdli (skutki uboczne) ale spotkałam sie z bardzo dobrymi opiniami na temat wiesiołka.
Ja po magznez sięgnęlam bo nie miałam na nic siły, pisałam wczesniej ze mam stan agonalny, lezałam cały dzien, nic mi sie nie chciało i tesciowa moja kochana poleciła mi magnez.. I teraz jest duzo lepiej..Nawet mam siłe na siłownie.. A wyczytałam tez gdzies ostatnio, ze ruch tez ma duzy wpływ na fasolke tzn na to zeby sie pojawiła.. Wiec ruszamy sie dziewuszki, ruszamy

Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez Lacrijka.
Temat został zablokowany.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 2 miesiąc temu #73774 przez gosiak
www.skarbmamy.pl/
mnie znajdziecie pod goga2183
madziaska codziennie rano dopochwowo najlepiej o godz. 6-7-8 po 3 godz. nieprzerwanego snu i z termometrem pod ręką żebyś nie musiała po niego wstawać, tak teraz masz na pewno wysoką bo jak się chodzi to się rozgrzewa i w ogóle i zawsze o tej samej godz. mierz
aa i najlepiej nie przysypiaj podczas mierzenia bo mi się zdarzyło parę razy
potem w panice szukałam termometru:)
madziaska codziennie rano dopochwowo najlepiej o godz. 6-7-8 po 3 godz. nieprzerwanego snu i z termometrem pod ręką żebyś nie musiała po niego wstawać, tak teraz masz na pewno wysoką bo jak się chodzi to się rozgrzewa i w ogóle i zawsze o tej samej godz. mierz

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #73776 przez gosiak
Lacrijka napisał:
właśnie zauważyłam u Tych dziewczyn na skarbmamy że dużo dziewczyn zażywa go
gosiak napisał:
nikusia 1988
też własnie myślę żeby sobie magnez zażywać i ten wiesiołek a drogi on?
Dianka dawaj
właśnie zauważyłam u Tych dziewczyn na skarbmamy że dużo dziewczyn zażywa go
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #73778 przez Lacrijka
Gosiak, tak z innej beczki powiedz mi..Czy Twój kot tez ma od ok miesiaca wscieklizne ?? Mój to juz tak szaleje ze szok..w dzien spi a w nocy miauczy..potrafi cała noc tak dreamatycznie przemiauczec ze spac nie mozemy, moze to juz marcowanie ?? hahaha
Madziaska, nie odkładaj na przyszły cykl tego, co mozesz wykonac w tym
Masz okazje to zmierz przez te 5-6 dni.. To naprawde wiele ułatwia..A jak nie zafasolkujesz to od przyszłego cyklu sobie cały zaobserwujesz..z reszta, zrobisz jak uwazasz, ale taka fajna szansa sie dowiedziec o co loto
Madziaska, nie odkładaj na przyszły cykl tego, co mozesz wykonac w tym

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #73783 przez Lacrijka
gosiak napisał:
No ja mam kotke i mi zal jej wysterylizowac, bo jak sie juz yniesiemy pod miasto to moze jakis kocurek ja ten tego i beda małe kotki
Ale jak tak dalej bedzie to chyba sobie odpuszcze te małe kotki i pojde z nia na sterylizacje.. Czesto sie budze w nocy jak miauczy i jak ja pozniej mam tempke mierzyc 
Dobra, ide sie upieknic choc troche bo dzis mamy jakąs imprezke w klubie motocyklowym mojego małża..chcialam nie isc, ale co tam.. Owulka zaraz a ja bez męza ?? Nie mam wyjscia

Trzymam za Was wszystkie kciuki, bardzo bardzo mocno. Zycze miłego wieczorku..papapa
PS. Powiedzcie Mirelli ze Duska jest bossssssska
PS 2. Szlejcie w łóżkach , szalejcie dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny..
PS 3. To samo co w PS i PS 2
hahaa mój ma non stopa wściekliznę
a jak Twój miauczy po nocach to może rzeczywiście za jakąś panną tęskni
![]()
![]()
Mój jest wyczyszczony także chyba już kotkami się nie interesuje bidulek
No ja mam kotke i mi zal jej wysterylizowac, bo jak sie juz yniesiemy pod miasto to moze jakis kocurek ja ten tego i beda małe kotki

Dobra, ide sie upieknic choc troche bo dzis mamy jakąs imprezke w klubie motocyklowym mojego małża..chcialam nie isc, ale co tam.. Owulka zaraz a ja bez męza ?? Nie mam wyjscia

Trzymam za Was wszystkie kciuki, bardzo bardzo mocno. Zycze miłego wieczorku..papapa
PS. Powiedzcie Mirelli ze Duska jest bossssssska

PS 2. Szlejcie w łóżkach , szalejcie dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny..
PS 3. To samo co w PS i PS 2

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 2 miesiąc temu #73785 przez Mirella
Sylka a co Ty tak cichaczem i nic się nie chwalisz??????????????????? Zdjęcie Kubusia ino migiem mi tu wstawiać!!!!!!!!!!!!!! no! No bo to nie może być tak że tylko ja i monami, inne szkraby też są mile widziane 
Kurcze dziewczyny ja się już doczekać nie moge kiedy Wy będziecie swoje pokazywać.
Lacrijka, pisałaś że dziewczyny zafasolkują i odchodzą? no wiem coś o tym, już tyle raz się ekipa zmieniła
A ja już nie daję rady po całym forum biegac, mam nadzieję ze Wy mnie nie zostawicie, nawet jak już mamusiami po raz enty zostaniecie 
Klaudia dziękuje za wszystkie komplementy

Kurcze dziewczyny ja się już doczekać nie moge kiedy Wy będziecie swoje pokazywać.
Lacrijka, pisałaś że dziewczyny zafasolkują i odchodzą? no wiem coś o tym, już tyle raz się ekipa zmieniła

Klaudia dziękuje za wszystkie komplementy

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- madziaska
-