BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu #78222 przez @nulka
Diana napisał:

MagdaM weź kurcze nie marudź tylko pisz tu z nami!!! Dziewczyny nas przecież nie wygonią a nawet jak by chciały to się nie damy tak łatwo!!! :P
Przecież ktoś musi za nie trzymać kciuki! :lol:

A my niedługo ja się trochę dziewczyn nazbiera to będziemy zakładać wątek Listopadówek to też się dołączysz w końcu nigdy nie wiadomo kiedy urodzisz!!!!
A ze staraczek i tak nie ucieknę bo to mój dom!!!
Jak mnie wyrzucicie drzwiami to wrócę oknem :P ;) Tylko nie prubujcie ryglować!!! :blush:

Tak Dianka i MagdaM piszcie tu piszcie. ja jak was tu czytam to mam wrażenie ze jak jestem bliżej ciężarówek to zaraz sama się zarażę i zaciążę :laugh: Chłonę Was dziewczynki zafasolkowane jak tlenik. A też Wasza obecność tutaj to jak hipernadzieja!!!
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #78223 przez ilona
Oj Magda mnie suszyło tak jakbym codziennie po pól litra czystej waliła :laugh:
No i sen nieustający przez całą ciąże :)

A USG hmmm... mówią, że nie szkodzi. Mi jak gin kiedyś nie zrobił USG a tak bardzo pragnęłam to umówiłam się na wizytę w innym gabinecie tylko na USG :) chyba 2 albo 3 razy :) mam takiego dorodnego synusia jak Mirella córę :)
oto dowody
Załączniki:
14 lata 2 miesiąc temu #78225 przez MagdaM
@nulka to bede Was czasem nudzic, trudno :silly:
Ilonka wooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwww jaki cudny!! No to juz mam 3 milosc na tym forum :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Majówka ja tez nie mialam teraz objawow, przyszly 2 tygodnie po tescie ;)
Co do seksiku na @ to u mnie zawsze wywolywal... I ostatnio wlasnie tez bylo dla wywolania i mielismy problemy, ze tak powiem to wciskalam mezowi, ze to przez @ bo sie zbliza :blush: Bylam pewna!!

Mdlosci.... Moja milosc wrocila :(

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #78229 przez @nulka
MagdaM co byś nie napisała to mnie nie znudzisz. Ja to forum jak dobry kryminał chłonę.
ja w zasadzie to nie mam o swoim staraniu z kim pogadać bo moje koleżanki to by sie po czole popukały a rodzice lepiej niech potraktują ciążę jak niespodziankę :silly: (mają tylko 1 wnuka)
14 lata 2 miesiąc temu #78232 przez MagdaM
@nulka nie jestem na biezaco ale czemu maja sie pukac w czolo??
Zreszta niech sie pukaja. Moje sie tak pukaly, ze juz guzy maja chyba :lol: :silly:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu #78233 przez Majowka
Asik, hehehe zobaczymy. Jutro rano po imprezie to pewnie nie zdaze na poranne sikanko.
i z tych objawow to myslalam, ze pewnie piersi cos beda inne, a ja mam normalne, sutki nic a nic nie bola, nie zmienily koloru, zadnych zylek. Piersi sa przewaznie pierwszym objawem, przewaznie...to co z moimi :(

Ilona, piekny malec! Taki juz duzy! Mam chcrzesniaka w tym samym wieku I jest jeszcze dzidzia w porownaniu do Twojego szkaraba.

MagdaM, wlasnie z tym przytulankiem tez tak jakos slabo dzisiaj, bo nie moglam sie wyluzowac, caly czas myslalam, ze jesli to ciaza, to cos mi tam jeszcze zepsuje, hehe

@nulka, dokladnie ja mam to samo, kolezanka juz przestalam glowe zawracac, bo juz sie pukaly… Nie ma jak WY :D
14 lata 2 miesiąc temu #78234 przez @nulka
MagdaM napisał:

@nulka nie jestem na biezaco ale czemu maja sie pukac w czolo??
Zreszta niech sie pukaja. Moje sie tak pukaly, ze juz guzy maja chyba :lol: :silly:

Bo ja Magduś stara d...a jestem :lol: i dałam se czas do czerwca potem czekam na wnuki. Asik mnie tu przy nadziei trzyma bo ona prawie rówieśnica
14 lata 2 miesiąc temu #78237 przez ilona
odnośnie koleżanek... byłam jakiś miesiąc temu na spotkaniu klasowym. W klasie było 33 dziewczyny z czego tylko 3 maja już dzieci i jakoś nie bardzo miałam o czym z reszta tych moich "koleżanek" rozmawiać :laugh:
One o nowych chłopakach, o dyskotekach, imprezach itd. a ja siedzę jak struta i chętnie bym o pieluchach i skutecznych kremach rozpoczęła temat :laugh:
I odniosłam wrażenie, że nasza trojkę (mamusiek) traktowały jak zrzędliwe babki po pięćdziesiątce... :lol:
14 lata 2 miesiąc temu #78239 przez Asik
@nulka heheeh no baaa :D trza się wspierać :) uhh moi rodzice jak zareagowali na wieści żeśmy sobie zaszli .. masakra ..ale juz im przechodzi :) moja córa tylko brzuchol by mi oglądała i codziennie dzwoni z pytaniem jak sie czujemy :D a koleżanki jak się pukały tak się pukają :) te w moim wieku oczywiście :D ciekawe co im z tego bezproduktywnego pukania wyjdzie :D reszta nam zazdrości :D i z tej zazdrości zabiera się do roboty :D :D
co do wnuków to cos sobie właśnie uzmysłowilam.... ja w wieku mojej córki bylam w ciązy , noo w maju ..uuhhh żeby mi niespodzianki nie zrobiła :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 2 miesiąc temu #78242 przez MagdaM
Bozeeee jak ja nie lubie okreslenia stara d... :angry: Mloda babka!! Energiczna, pelna zycia!! I koniec!! :lol:
Majówka eee tam nic sie nie zrobi :) Ja mam zakaz seksiku ale i tak od 30 stycznia nic nie bylo... czujecie?? :ohmy:
Ilona uwielbiam takie kobiety uwielbiam!! Na mnie to najpierw najezdzaly bo na wies poszlam, a teraz bo sie szybko zdecydowalam na kolejna probe ;)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu #78246 przez ilona
Przynajmniej Asik Wasze dzieci (Twoje i Twojej córy) miały pewne towarzystwo do zabaw :)
Ja jak leżałam przed porodem w szpitalu to przyszła kobitka 40 lat ciąża bliźniacza :)
a w domu dwie córy dorosłe z czego jedna miesiąc wcześniej urodziła syna :)
14 lata 2 miesiąc temu #78250 przez @nulka
Asik napisał:

@nulka heheeh no baaa :D trza się wspierać :) uhh moi rodzice jak zareagowali na wieści żeśmy sobie zaszli .. masakra ..ale juz im przechodzi :) moja córa tylko brzuchol by mi oglądała i codziennie dzwoni z pytaniem jak sie czujemy :D a koleżanki jak się pukały tak się pukają :) te w moim wieku oczywiście :D ciekawe co im z tego bezproduktywnego pukania wyjdzie :D reszta nam zazdrości :D i z tej zazdrości zabiera się do roboty :D :D
co do wnuków to cos sobie właśnie uzmysłowilam.... ja w wieku mojej córki bylam w ciązy , noo w maju ..uuhhh żeby mi niespodzianki nie zrobiła :D

Asik, ja jak miałam tyle co mój synuś to on już miał 2 lata B) :lol:
14 lata 2 miesiąc temu #78251 przez @nulka
MagdaM napisał:

Bozeeee jak ja nie lubie okreslenia stara d... :angry: Mloda babka!! Energiczna, pelna zycia!! I koniec!! :lol:
Majówka eee tam nic sie nie zrobi :) Ja mam zakaz seksiku ale i tak od 30 stycznia nic nie bylo... czujecie?? :ohmy:
Ilona uwielbiam takie kobiety uwielbiam!! Na mnie to najpierw najezdzaly bo na wies poszlam, a teraz bo sie szybko zdecydowalam na kolejna probe ;)

bo ty stara dupa jesteś!!! - to jeden z tekstów Lindy :) uwielbiam go
14 lata 2 miesiąc temu #78253 przez Mirella
Kurcze Ilona, no aż musiałam sprawdzić kiedy się Wiktorek urodził, bo niby pamiętałam że majowy, ale on na tym zdjęciu nie wygląda jak szkrab 10-cio miesięczny tylko duuuużo poważniej, no szok, jak wyrósł :D Kawał chłopa będzie, dziewczyny rezerwować zięcia, której dziewczynkę przepowiedziałam?
No nareszcie jakieś inne dziecko niż Zuzia i Klaudia, super :lol:

No dlatego ja na spotkania klasowe nie chodzę, nigdzie nie ma tyle bezinteresownej złośliwości i plotkarstwa.

@anulka, ja niewiele młodsza od Ciebie i Asik, za to mój mąż to chyba jest najstarszym męzem na forum, jak on się na dziecko zdecydował to dopiero się w głowę pukali różni ludzie ;)
14 lata 2 miesiąc temu #78254 przez @nulka
Mirella napisał:

Kurcze Ilona, no aż musiałam sprawdzić kiedy się Wiktorek urodził, bo niby pamiętałam że majowy, ale on na tym zdjęciu nie wygląda jak szkrab 10-cio miesięczny tylko duuuużo poważniej, no szok, jak wyrósł :D Kawał chłopa będzie, dziewczyny rezerwować zięcia, której dziewczynkę przepowiedziałam?
No nareszcie jakieś inne dziecko niż Zuzia i Klaudia, super :lol:

No dlatego ja na spotkania klasowe nie chodzę, nigdzie nie ma tyle bezinteresownej złośliwości i plotkarstwa.

@anulka, ja niewiele młodsza od Ciebie i Asik, za to mój mąż to chyba jest najstarszym męzem na forum, jak on się na dziecko zdecydował to dopiero się w głowę pukali różni ludzie ;)

No mój ma lata chrystusowe ale daje rade :silly:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży