- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
MagdaM weź kurcze nie marudź tylko pisz tu z nami!!! Dziewczyny nas przecież nie wygonią a nawet jak by chciały to się nie damy tak łatwo!!!
Przecież ktoś musi za nie trzymać kciuki!
A my niedługo ja się trochę dziewczyn nazbiera to będziemy zakładać wątek Listopadówek to też się dołączysz w końcu nigdy nie wiadomo kiedy urodzisz!!!!
A ze staraczek i tak nie ucieknę bo to mój dom!!!
Jak mnie wyrzucicie drzwiami to wrócę oknem![]()
Tylko nie prubujcie ryglować!!!
Tak Dianka i MagdaM piszcie tu piszcie. ja jak was tu czytam to mam wrażenie ze jak jestem bliżej ciężarówek to zaraz sama się zarażę i zaciążę

- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24

No i sen nieustający przez całą ciąże

A USG hmmm... mówią, że nie szkodzi. Mi jak gin kiedyś nie zrobił USG a tak bardzo pragnęłam to umówiłam się na wizytę w innym gabinecie tylko na USG

oto dowody
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ilonka wooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwww jaki cudny!! No to juz mam 3 milosc na tym forum

Majówka ja tez nie mialam teraz objawow, przyszly 2 tygodnie po tescie

Co do seksiku na @ to u mnie zawsze wywolywal... I ostatnio wlasnie tez bylo dla wywolania i mielismy problemy, ze tak powiem to wciskalam mezowi, ze to przez @ bo sie zbliza

Mdlosci.... Moja milosc wrocila

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja w zasadzie to nie mam o swoim staraniu z kim pogadać bo moje koleżanki to by sie po czole popukały a rodzice lepiej niech potraktują ciążę jak niespodziankę

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Zreszta niech sie pukaja. Moje sie tak pukaly, ze juz guzy maja chyba

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
- Otrzymane podziękowania: 0
i z tych objawow to myslalam, ze pewnie piersi cos beda inne, a ja mam normalne, sutki nic a nic nie bola, nie zmienily koloru, zadnych zylek. Piersi sa przewaznie pierwszym objawem, przewaznie...to co z moimi

Ilona, piekny malec! Taki juz duzy! Mam chcrzesniaka w tym samym wieku I jest jeszcze dzidzia w porownaniu do Twojego szkaraba.
MagdaM, wlasnie z tym przytulankiem tez tak jakos slabo dzisiaj, bo nie moglam sie wyluzowac, caly czas myslalam, ze jesli to ciaza, to cos mi tam jeszcze zepsuje, hehe
@nulka, dokladnie ja mam to samo, kolezanka juz przestalam glowe zawracac, bo juz sie pukaly… Nie ma jak WY

- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
@nulka nie jestem na biezaco ale czemu maja sie pukac w czolo??
Zreszta niech sie pukaja. Moje sie tak pukaly, ze juz guzy maja chyba![]()
Bo ja Magduś stara d...a jestem

- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-

One o nowych chłopakach, o dyskotekach, imprezach itd. a ja siedzę jak struta i chętnie bym o pieluchach i skutecznych kremach rozpoczęła temat

I odniosłam wrażenie, że nasza trojkę (mamusiek) traktowały jak zrzędliwe babki po pięćdziesiątce...

- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
- Otrzymane podziękowania: 13

co do wnuków to cos sobie właśnie uzmysłowilam.... ja w wieku mojej córki bylam w ciązy , noo w maju ..uuhhh żeby mi niespodzianki nie zrobiła

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Majówka eee tam nic sie nie zrobi

Ilona uwielbiam takie kobiety uwielbiam!! Na mnie to najpierw najezdzaly bo na wies poszlam, a teraz bo sie szybko zdecydowalam na kolejna probe

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-

Ja jak leżałam przed porodem w szpitalu to przyszła kobitka 40 lat ciąża bliźniacza

a w domu dwie córy dorosłe z czego jedna miesiąc wcześniej urodziła syna

- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
@nulka heheeh no baaa
trza się wspierać
uhh moi rodzice jak zareagowali na wieści żeśmy sobie zaszli .. masakra ..ale juz im przechodzi
moja córa tylko brzuchol by mi oglądała i codziennie dzwoni z pytaniem jak sie czujemy
a koleżanki jak się pukały tak się pukają
te w moim wieku oczywiście
ciekawe co im z tego bezproduktywnego pukania wyjdzie
reszta nam zazdrości
i z tej zazdrości zabiera się do roboty
![]()
co do wnuków to cos sobie właśnie uzmysłowilam.... ja w wieku mojej córki bylam w ciązy , noo w maju ..uuhhh żeby mi niespodzianki nie zrobiła
Asik, ja jak miałam tyle co mój synuś to on już miał 2 lata

- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Bozeeee jak ja nie lubie okreslenia stara d...
Mloda babka!! Energiczna, pelna zycia!! I koniec!!
Majówka eee tam nic sie nie zrobiJa mam zakaz seksiku ale i tak od 30 stycznia nic nie bylo... czujecie??
Ilona uwielbiam takie kobiety uwielbiam!! Na mnie to najpierw najezdzaly bo na wies poszlam, a teraz bo sie szybko zdecydowalam na kolejna probe
bo ty stara dupa jesteś!!! - to jeden z tekstów Lindy

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72

No nareszcie jakieś inne dziecko niż Zuzia i Klaudia, super

No dlatego ja na spotkania klasowe nie chodzę, nigdzie nie ma tyle bezinteresownej złośliwości i plotkarstwa.
@anulka, ja niewiele młodsza od Ciebie i Asik, za to mój mąż to chyba jest najstarszym męzem na forum, jak on się na dziecko zdecydował to dopiero się w głowę pukali różni ludzie

- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kurcze Ilona, no aż musiałam sprawdzić kiedy się Wiktorek urodził, bo niby pamiętałam że majowy, ale on na tym zdjęciu nie wygląda jak szkrab 10-cio miesięczny tylko duuuużo poważniej, no szok, jak wyrósł
Kawał chłopa będzie, dziewczyny rezerwować zięcia, której dziewczynkę przepowiedziałam?
No nareszcie jakieś inne dziecko niż Zuzia i Klaudia, super
No dlatego ja na spotkania klasowe nie chodzę, nigdzie nie ma tyle bezinteresownej złośliwości i plotkarstwa.
@anulka, ja niewiele młodsza od Ciebie i Asik, za to mój mąż to chyba jest najstarszym męzem na forum, jak on się na dziecko zdecydował to dopiero się w głowę pukali różni ludzie
No mój ma lata chrystusowe ale daje rade