BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu #78255 przez Asik
aa bo sie szybciej do roboty wzięłaś ode mnie :P :P heheeh :P :P :P no moja koleżanka z klasy ma 22 letniego syna :) 17 lat różnicy tylko :D a druga jeszcze szybsza była bo ma 24 letniego ..15 lat róznicy :D ja byłam w sumie czwarta :D
ja mykam kochane bo babcia przyjechała do mamy i lece poklachac :D
miłego popołudnia :kiss: :kiss: :kiss:

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #78257 przez Asik
@nulka napisał:

No mój ma lata chrystusowe ale daje rade :silly:

mój dwa lata starszy od Twojego :) 35 :) :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 2 miesiąc temu #78259 przez @nulka
ja też lece sprzątanie dokończyć bo na półmetku dopiero jestem. Dobrze że słońce trochę zaszło bo okna mnie wpędzały w poczucie winy :) :)
14 lata 2 miesiąc temu #78266 przez madziaska
dzesc dziewuszki :)
Czytam i czytam i konca nie widac, wrocilam ze szkolenia i zamiast sprzatac to siedze tutaj... Nałóg mnie dopadl...
Gosiak Twoja fasolinka chyba gdzies sie w konciku schowala i nie daje narazie znaku... a jak jej nie ma to w nastepnym bedzie, tak jak u mnie, a co!!!!! Na mnie dziewuszki nie liczcie 18 dc. czyli po ptokach i tylko jedno przytulanko....Tak wyszlo :( Czyli na grudzien sie szykuje...
Wiktorek super chlopak :)
magdaM dobrze, ze wrocilas...
@nulka jaka stara d....!!! :blink:
dziewczyny zafasolkowane nie zostawiajcie nas...Kto nas rozsmieszy i podesle potrzebnego linka jak nie Asik...Mirella zawsze opierdzieli jak trzeba....Jestescie kochane :kiss:
Majowka ja nie wytrzymalabym bez testu skoro @ sie spoznia!!!!!!!!!
Lacrijka nadal trzymam kciuki :)
14 lata 2 miesiąc temu #78272 przez MagdaM
Uwaga Uwaga
Wpadam z kolejna schiza... Beta 9249 w 6tc5d za niska :(
No i wogole czy liczenie od opoznionej owulki i tym samym opoznianie cyklu jest fair??

Eeeee tak gadacie jakbyscie nie wiem ile lat mialy!! tu 35,32 no naprawde powaznee lata :laugh: :laugh:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu #78278 przez Marta M
Jaj, dziewczynki..Wy na imprezki a mnie czeka samotny wieczor...i w sumie jeszcze 5 tygodni bez meza, 2 tygodnie bez mamy..rodzenstwo mlodsze, wiec po szkole, po pracy imprezki...

Ilona jaki cudny!! Przepiekniusi :) Tak, tak Mirella, mnie przepowiedzialas dziewczynke, rezerwujemy :):)

I dziewczyny nie ma sie co wkrecac jakimis objawami, jak Asik pisze najwazniejszy objaw to brak @, bo reszta jest zludna i subiektywna...Ja jak MagdaM pierwsze prawdziwe objawy zauwazylam koncem 6 tygodnia ciazy...

Najwazniejszy objaw to brak tej wrednej @, takze Lacrijka, gosiak, majowka....:):) Jeszcze wszystko moze sie zdarzyc :woohoo: :woohoo: :woohoo:

madziaska a z tego co kojarze to MagdzieM jedno przytulanko wystarczylo (znaczy pewnie bylo wiecej, ale tylko jedno bez zabezpieczenia) takze cycki do gory (powiedzenie chyba Mirelli :silly: )
14 lata 2 miesiąc temu #78279 przez kaśku
a czemu samotny wieczór? :) zaproś znajomych do siebie. o!

tak szaro i buro ze bym sobie spała cały dzień :/
mam nadzieje ze juz jutro będzie bardziej optymistycznie za oknem.
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #78283 przez Marta M
Aj kasku, to nie takie proste, jestem w domku rodzinnym, 6 lat temu wyjechalam na studia i wiekszosc kontaktow sie urwala, albo ludzie powyjezdzali, albo maja swoje rodziny...a z reszta jak rozmawiam to mam wrazenie ze jeszcze nie dojrzeli...a najlepszych jakich mam sa w Krakowie..

spokojnie..dam sobie rade...mam Was i mam swoje lozko...od kilku tygodni robie sobie popoludniowe drzemki...w sam raz pora zeby sie polozyc i zamknac oczyska ;)

W Krakowie tez nie ma co siedziec bo przez dzien bym sie zanudzila, bo ludzie pracuja, nie to co ja...zreszta i tak obiecalam rodzicom ze zajme sie babcia jak ich nie ma...;)
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #78285 przez Marta M
Magda a po co Ty na ta bete tyle latasz?? Moze kazda tak miala, ale nawet o tym nie wie i dzieki temu nie miala niepotrzebnych schiz..

A co u naszej Nati???
14 lata 2 miesiąc temu #78287 przez madziaska
martusia dzieki :kiss: ale ja nie mam nadziei bo wczoraj jednak pojawil sie bol owu, spozniony z reszta w 17dc...a przytulanko dwa dni wczesniej...ja sie za bardzo nie przejmuje bo to poczatek moich staran, wiec stawiam na grudzien :silly: tylko ze cykl sie wydluzy skoro owu byla pozniej...

magdam nie rob juz wiecej bety!!!!!!!!!
14 lata 2 miesiąc temu #78289 przez kaśku
oj Marta to kiszka. ja jestem zwierzakiem stadnym ;) nie wytrzymalabym bez ludzi.
14 lata 2 miesiąc temu #78291 przez Mirella
Was na chwilę zostawić nie można....
Po pierwsze, Magda, za betę oberwiesz że się nie pozbierasz, niech się ciepło zrobi tylko, jak się w Polskę wybiorę, to..... Chyba powinnam codziennie Bogu dziękować że nikt mi nie powiedział że można betę robić, przecież to oszaleć idzie ;)
A jak już wypisujesz takie rzeczy to byś napisała o ile za niska, ja się nie znam, albo strasz porządnie albo wcale, no!

Dobra to lecimy intymnie i wiekowo, niech Wam będzie.
Ci Wasi faceci to gówniarze i tyle, mój ma 20 lat więcej niż ja, która pamięta ile ja mam niech sobie policzy :P Przytulanko mieliśmy w sobotę, owulka była w poniedziałek, przed ciążą czułam wyraźnie, i pamiętam jak dziś.... jak powiedziałam, lipa nic z tego za późno, a taki układ mieliśmy że w poniedziałek na przytulanko nijak szans nie było. I jeszcze walnęlam coś takiego że jakby jakimś cudem to dziewczynka by była, a przeciez najpierw miał być Rafałek :D No to kurde madziaska jak mojego męża żołnierzyki dotrwały to chyba Twojego tym bardziej, nie???

Z tymi cyckami to nie moje, ja cenzuralnie, nosek do góry :)

Ciśnienie spada na twarz, spać spać spać, nic mi się nie chce, normalnie nic a nic ;)
14 lata 2 miesiąc temu #78293 przez madziaska
Mirellka Ty kochana jestes :kiss: potrzasnelas mna, ze hoho :silly: Tak bardzo sie nie stresuje, ale fajnie by bylo, aby choc jeden "Zołnierzyk" przetrwał :woohoo:
14 lata 2 miesiąc temu #78294 przez Mirella
a bo widzisz madziaska że Ci tak klasyką pojadę, "co ma być będzie"

cytacik z jednego sympatycznego filmu który w kółko oglądamy ostatnio z Klaudią, właściwie z wersji telewizyjnej, w trzech odcinkach była, wszystko powstało jakoś pod koniec lat osiemdziesiątych, na podstawie książki coś mi się wydaje że przedwojennej.
Kto zgadnie?
14 lata 2 miesiąc temu #78308 przez angel82
Witajcie kochane :)

Ale się rozpisałyście :) Prawie 20 stron musiałam nadrobić ;)

Suari, przyjmij także ode mnie gratulację :kiss:

Z tego co czytam ,to nasz Gosiak dziś poszaleje. Mnie się wydaje, że jeszcze nic straconego...

Mirello, ja z videoteki to słaba jestem więc się szybko poddam i nie zgadnę :silly:
Mam takie samo uczucie jak ty spać, spać, spać... W sumie to zdrzemnęłam się zaraz po pracy z 3 godzinki, ale kochany mąż musiał zadzwonić :angry: Teraz znowu bym najchętniej poszła spać, tylko kto posprząta ......?

Buziaki :kiss: :kiss: :kiss:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka