- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #78255 przez Asik
aa bo sie szybciej do roboty wzięłaś ode mnie
heheeh
no moja koleżanka z klasy ma 22 letniego syna
17 lat różnicy tylko
a druga jeszcze szybsza była bo ma 24 letniego ..15 lat róznicy
ja byłam w sumie czwarta 
ja mykam kochane bo babcia przyjechała do mamy i lece poklachac
miłego popołudnia

ja mykam kochane bo babcia przyjechała do mamy i lece poklachac

miłego popołudnia

Temat został zablokowany.
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
14 lata 2 miesiąc temu #78266 przez madziaska
dzesc dziewuszki 
Czytam i czytam i konca nie widac, wrocilam ze szkolenia i zamiast sprzatac to siedze tutaj... Nałóg mnie dopadl...
Gosiak Twoja fasolinka chyba gdzies sie w konciku schowala i nie daje narazie znaku... a jak jej nie ma to w nastepnym bedzie, tak jak u mnie, a co!!!!! Na mnie dziewuszki nie liczcie 18 dc. czyli po ptokach i tylko jedno przytulanko....Tak wyszlo
Czyli na grudzien sie szykuje...
Wiktorek super chlopak
magdaM dobrze, ze wrocilas...
@nulka jaka stara d....!!!
dziewczyny zafasolkowane nie zostawiajcie nas...Kto nas rozsmieszy i podesle potrzebnego linka jak nie Asik...Mirella zawsze opierdzieli jak trzeba....Jestescie kochane
Majowka ja nie wytrzymalabym bez testu skoro @ sie spoznia!!!!!!!!!
Lacrijka nadal trzymam kciuki

Czytam i czytam i konca nie widac, wrocilam ze szkolenia i zamiast sprzatac to siedze tutaj... Nałóg mnie dopadl...
Gosiak Twoja fasolinka chyba gdzies sie w konciku schowala i nie daje narazie znaku... a jak jej nie ma to w nastepnym bedzie, tak jak u mnie, a co!!!!! Na mnie dziewuszki nie liczcie 18 dc. czyli po ptokach i tylko jedno przytulanko....Tak wyszlo

Wiktorek super chlopak

magdaM dobrze, ze wrocilas...
@nulka jaka stara d....!!!

dziewczyny zafasolkowane nie zostawiajcie nas...Kto nas rozsmieszy i podesle potrzebnego linka jak nie Asik...Mirella zawsze opierdzieli jak trzeba....Jestescie kochane

Majowka ja nie wytrzymalabym bez testu skoro @ sie spoznia!!!!!!!!!
Lacrijka nadal trzymam kciuki

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 2 miesiąc temu #78272 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Uwaga Uwaga
Wpadam z kolejna schiza... Beta 9249 w 6tc5d za niska
No i wogole czy liczenie od opoznionej owulki i tym samym opoznianie cyklu jest fair??
Eeeee tak gadacie jakbyscie nie wiem ile lat mialy!! tu 35,32 no naprawde powaznee lata
Wpadam z kolejna schiza... Beta 9249 w 6tc5d za niska

No i wogole czy liczenie od opoznionej owulki i tym samym opoznianie cyklu jest fair??
Eeeee tak gadacie jakbyscie nie wiem ile lat mialy!! tu 35,32 no naprawde powaznee lata

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 2 miesiąc temu #78278 przez Marta M
Jaj, dziewczynki..Wy na imprezki a mnie czeka samotny wieczor...i w sumie jeszcze 5 tygodni bez meza, 2 tygodnie bez mamy..rodzenstwo mlodsze, wiec po szkole, po pracy imprezki...
Ilona jaki cudny!! Przepiekniusi
Tak, tak Mirella, mnie przepowiedzialas dziewczynke, rezerwujemy 

I dziewczyny nie ma sie co wkrecac jakimis objawami, jak Asik pisze najwazniejszy objaw to brak @, bo reszta jest zludna i subiektywna...Ja jak MagdaM pierwsze prawdziwe objawy zauwazylam koncem 6 tygodnia ciazy...
Najwazniejszy objaw to brak tej wrednej @, takze Lacrijka, gosiak, majowka....
Jeszcze wszystko moze sie zdarzyc

madziaska a z tego co kojarze to MagdzieM jedno przytulanko wystarczylo (znaczy pewnie bylo wiecej, ale tylko jedno bez zabezpieczenia) takze cycki do gory (powiedzenie chyba Mirelli
)
Ilona jaki cudny!! Przepiekniusi

I dziewczyny nie ma sie co wkrecac jakimis objawami, jak Asik pisze najwazniejszy objaw to brak @, bo reszta jest zludna i subiektywna...Ja jak MagdaM pierwsze prawdziwe objawy zauwazylam koncem 6 tygodnia ciazy...
Najwazniejszy objaw to brak tej wrednej @, takze Lacrijka, gosiak, majowka....

madziaska a z tego co kojarze to MagdzieM jedno przytulanko wystarczylo (znaczy pewnie bylo wiecej, ale tylko jedno bez zabezpieczenia) takze cycki do gory (powiedzenie chyba Mirelli

- kaśku
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #78283 przez Marta M
Aj kasku, to nie takie proste, jestem w domku rodzinnym, 6 lat temu wyjechalam na studia i wiekszosc kontaktow sie urwala, albo ludzie powyjezdzali, albo maja swoje rodziny...a z reszta jak rozmawiam to mam wrazenie ze jeszcze nie dojrzeli...a najlepszych jakich mam sa w Krakowie..
spokojnie..dam sobie rade...mam Was i mam swoje lozko...od kilku tygodni robie sobie popoludniowe drzemki...w sam raz pora zeby sie polozyc i zamknac oczyska
W Krakowie tez nie ma co siedziec bo przez dzien bym sie zanudzila, bo ludzie pracuja, nie to co ja...zreszta i tak obiecalam rodzicom ze zajme sie babcia jak ich nie ma...
spokojnie..dam sobie rade...mam Was i mam swoje lozko...od kilku tygodni robie sobie popoludniowe drzemki...w sam raz pora zeby sie polozyc i zamknac oczyska

W Krakowie tez nie ma co siedziec bo przez dzien bym sie zanudzila, bo ludzie pracuja, nie to co ja...zreszta i tak obiecalam rodzicom ze zajme sie babcia jak ich nie ma...

Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez Marta M.
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #78285 przez Marta M
Magda a po co Ty na ta bete tyle latasz?? Moze kazda tak miala, ale nawet o tym nie wie i dzieki temu nie miala niepotrzebnych schiz..
A co u naszej Nati???
A co u naszej Nati???
Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez Marta M.
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #78287 przez madziaska
martusia dzieki
ale ja nie mam nadziei bo wczoraj jednak pojawil sie bol owu, spozniony z reszta w 17dc...a przytulanko dwa dni wczesniej...ja sie za bardzo nie przejmuje bo to poczatek moich staran, wiec stawiam na grudzien
tylko ze cykl sie wydluzy skoro owu byla pozniej...
magdam nie rob juz wiecej bety!!!!!!!!!

magdam nie rob juz wiecej bety!!!!!!!!!
- kaśku
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 2 miesiąc temu #78291 przez Mirella
Was na chwilę zostawić nie można....
Po pierwsze, Magda, za betę oberwiesz że się nie pozbierasz, niech się ciepło zrobi tylko, jak się w Polskę wybiorę, to..... Chyba powinnam codziennie Bogu dziękować że nikt mi nie powiedział że można betę robić, przecież to oszaleć idzie
A jak już wypisujesz takie rzeczy to byś napisała o ile za niska, ja się nie znam, albo strasz porządnie albo wcale, no!
Dobra to lecimy intymnie i wiekowo, niech Wam będzie.
Ci Wasi faceci to gówniarze i tyle, mój ma 20 lat więcej niż ja, która pamięta ile ja mam niech sobie policzy
Przytulanko mieliśmy w sobotę, owulka była w poniedziałek, przed ciążą czułam wyraźnie, i pamiętam jak dziś.... jak powiedziałam, lipa nic z tego za późno, a taki układ mieliśmy że w poniedziałek na przytulanko nijak szans nie było. I jeszcze walnęlam coś takiego że jakby jakimś cudem to dziewczynka by była, a przeciez najpierw miał być Rafałek
No to kurde madziaska jak mojego męża żołnierzyki dotrwały to chyba Twojego tym bardziej, nie???
Z tymi cyckami to nie moje, ja cenzuralnie, nosek do góry
Ciśnienie spada na twarz, spać spać spać, nic mi się nie chce, normalnie nic a nic
Po pierwsze, Magda, za betę oberwiesz że się nie pozbierasz, niech się ciepło zrobi tylko, jak się w Polskę wybiorę, to..... Chyba powinnam codziennie Bogu dziękować że nikt mi nie powiedział że można betę robić, przecież to oszaleć idzie

A jak już wypisujesz takie rzeczy to byś napisała o ile za niska, ja się nie znam, albo strasz porządnie albo wcale, no!
Dobra to lecimy intymnie i wiekowo, niech Wam będzie.
Ci Wasi faceci to gówniarze i tyle, mój ma 20 lat więcej niż ja, która pamięta ile ja mam niech sobie policzy

Z tymi cyckami to nie moje, ja cenzuralnie, nosek do góry

Ciśnienie spada na twarz, spać spać spać, nic mi się nie chce, normalnie nic a nic

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 2 miesiąc temu #78294 przez Mirella
a bo widzisz madziaska że Ci tak klasyką pojadę, "co ma być będzie"
cytacik z jednego sympatycznego filmu który w kółko oglądamy ostatnio z Klaudią, właściwie z wersji telewizyjnej, w trzech odcinkach była, wszystko powstało jakoś pod koniec lat osiemdziesiątych, na podstawie książki coś mi się wydaje że przedwojennej.
Kto zgadnie?
cytacik z jednego sympatycznego filmu który w kółko oglądamy ostatnio z Klaudią, właściwie z wersji telewizyjnej, w trzech odcinkach była, wszystko powstało jakoś pod koniec lat osiemdziesiątych, na podstawie książki coś mi się wydaje że przedwojennej.
Kto zgadnie?
- angel82
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #78308 przez angel82
Witajcie kochane 
Ale się rozpisałyście
Prawie 20 stron musiałam nadrobić 
Suari, przyjmij także ode mnie gratulację
Z tego co czytam ,to nasz Gosiak dziś poszaleje. Mnie się wydaje, że jeszcze nic straconego...
Mirello, ja z videoteki to słaba jestem więc się szybko poddam i nie zgadnę
Mam takie samo uczucie jak ty spać, spać, spać... W sumie to zdrzemnęłam się zaraz po pracy z 3 godzinki, ale kochany mąż musiał zadzwonić
Teraz znowu bym najchętniej poszła spać, tylko kto posprząta ......?
Buziaki

Ale się rozpisałyście

Suari, przyjmij także ode mnie gratulację

Z tego co czytam ,to nasz Gosiak dziś poszaleje. Mnie się wydaje, że jeszcze nic straconego...
Mirello, ja z videoteki to słaba jestem więc się szybko poddam i nie zgadnę

Mam takie samo uczucie jak ty spać, spać, spać... W sumie to zdrzemnęłam się zaraz po pracy z 3 godzinki, ale kochany mąż musiał zadzwonić

Buziaki