BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu #78536 przez madziaska
Ja tez nie mierze temp...kiedy owu jest to mniej wiecej wiem, bo dostaje pewne sygnaly... :blink: Ale nie zawsze przytulanko jest wtedy kiedy trzeba...raczej wtedy kiedy jest mozliwosc i checi ;) Ale mimo to zawsze troszke sie o tym mysli :)
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #78549 przez Asik
Ztym skokiem temperatury to róznie jest :0 najważniejsze że był co oznacza że w danym cyklu była lub będzie owulacja. Skok temperatury wcale nie musi wystepowac w dzien owulacji. Bardzo czesto wystepuje dopiero po 24 godzinach od momentu owulacji. czasami wskazuje że w ciągu kilku godzin nastąpi owulka ale to jest bardzo rzadko .

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 2 miesiąc temu #78550 przez Lacrijka
U mnie idzie w dół, więc w tym roku juz dzidzola nie bedzie.. Marzec sie lecze..kwiecien-maj startuje :)
14 lata 2 miesiąc temu #78553 przez Diana
Ale miałam nadrabiania!

Wiktorek Śliczny a Klaudia jak zwykle urocza!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Magda daj spokój z tą betą jest ok! i tego bedziemy się trzymać!!!

Miłego dnia dziewczynki!
Słoneczko świeci czas się rozmnażać, wiosna idzie! :lol:
14 lata 2 miesiąc temu #78555 przez @nulka
witam w słoneczną niedzielę
dzisiaj 14 dzień cyklu a ja nie miałam i nie mam żadnych objawów owu. :( Nie wiem co jest grane bo co miesiąc o tej porze to już mnie cycuchy drą i silne sygnały z któregoś jajnika. Temperatura 37- utrzymuje mi się od 3 dni. Jakoś inaczej niż zawsze
14 lata 2 miesiąc temu #78557 przez madziaska
@nulka ja tez czekalam na klucie i myslalam, ze juz nie bedzie, a zawsze bylo...No, ale pojawilo sie w piatek, czyli 17dc, wczoraj jeszcze troche czulam, czyli dwa dni pozniej niz zawsze....zrzucam to na ostatnia chorobe i antybiotyk...
14 lata 2 miesiąc temu #78558 przez @nulka
mam nadzieję,że to tylko opóźnienie a nie pusty cykl, dzięki Madziaska
14 lata 2 miesiąc temu #78560 przez Asik
@nulka ja jak zaczęlam sie starać o dzidziolka tak z mety wszystkie objawy owulki zniknęły :0 to była najnormalniejsza złośliwość mojego organizmu bbo wcześniej takie bóle okołoowulacyjne mnie męczyły że szok ! dlatego żeby uniknąć stresowania się pustymi cyklami zaczęłam mierzyc tempkę :)

14 lata 2 miesiąc temu #78562 przez @nulka
no ja chyba też muszę poważniej do tej temperatury podejść. bo na razie to tak mało regularnie mierzę i nie zrobiłam wykresu więc wiem co się dzieje ale tak srednio orientacyjnie. Zacznę solidniej od następnego cyklu
14 lata 2 miesiąc temu #78563 przez Asik
możesz nawet teraz zacząc :) od jutra :) ja własnie tak zaczynałam od srodka cyklu :) tempkę mialam powyżej 37 a dzień przed @ albo godzine przed @ spadała do 36,4 .
ja trzymam kciuki żeby ten cykl się okazał owocny :D :D :D

Lacrijka ---taki spadk to jeszcze nic :) może wskoczy znowu do góry :0 jeszcze trochę czasu masz :D

Gosiak po imprezie pewnie odsypia.. ehhhh..

14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #78564 przez @nulka
Dzięki Asik, tak zrobię. :)

Sprawdzałam sobie teraz na netmama i wg tamtego kalendarza owu powinnam mieć dopiero jutro :unsure:
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #78680 przez Asik
Założyłam wątek z przepisami zachciankowymi i nie tylko :D zapraszam do dzielenia sie przepisami na rózne smakołyki :D :D
www.zapytajpolozna.pl/forum/ciaza-forum/...we-zachcianki-d.html

@nulka tamten kalendarz owulacyjny cos nie teges :0 wg niego owulacje miałam 16 pazdziernika hmmm niemożliwe w takim razie zaszłam wiatropylnie :D

14 lata 2 miesiąc temu #78682 przez Dorciaition
No i po weekendzie :/

Mam nadzieję, że jutro ranko jakieś ciekawe i pozytywne informacje się pojawią :laugh:

Ja dzisiaj mam dzień zwątpienia. Czuję, że się nie udało :(

Ale za Was trzymam kciuki z całego serducha :laugh:

Alanek[*] :(
14 lata 2 miesiąc temu #78686 przez @nulka
Asik napisał:

Założyłam wątek z przepisami zachciankowymi i nie tylko :D zapraszam do dzielenia sie przepisami na rózne smakołyki :D :D
www.zapytajpolozna.pl/forum/ciaza-forum/...we-zachcianki-d.html

@nulka tamten kalendarz owulacyjny cos nie teges :0 wg niego owulacje miałam 16 pazdziernika hmmm niemożliwe w takim razie zaszłam wiatropylnie :D

Chyba se Asik dam spokój z kalendarzami bo to ocipieć można :) Przepisy czytałam i napewno wykorzystam ten na ciasto na pizze. :lol:
Taka tu dzisiaj długa cisza była że myślałam ze się wątek zaciął :)
14 lata 2 miesiąc temu #78690 przez @nulka
Dorciaition napisał:

No i po weekendzie :/

Mam nadzieję, że jutro ranko jakieś ciekawe i pozytywne informacje się pojawią :laugh:

Ja dzisiaj mam dzień zwątpienia. Czuję, że się nie udało :(

Ale za Was trzymam kciuki z całego serducha :laugh:

guzik tam zaraz czujesz!!! głowa, cycki i co tam masz jeszcze niżej do góry i walcz!
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia