BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu #78313 przez @nulka
Mirella napisał:

a bo widzisz madziaska że Ci tak klasyką pojadę, "co ma być będzie"

cytacik z jednego sympatycznego filmu który w kółko oglądamy ostatnio z Klaudią, właściwie z wersji telewizyjnej, w trzech odcinkach była, wszystko powstało jakoś pod koniec lat osiemdziesiątych, na podstawie książki coś mi się wydaje że przedwojennej.
Kto zgadnie?

Mirella ja bym prosiła jakiś telefon do przyjaciela albo koło ratunkowe :huh:
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #78321 przez MagdaM
Ejjjjjjjjjjjjjjj haloooooooooooo bete podalam z 28 lutego!! Wiecej nie robilam!! Jejuuuuu jki atak ;) :dry:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu #78337 przez Mirella
Magda, no weź, ja nie nadążam za Tobą.... Przecież ostatnia beta co robiłaś to ładna była, duża, ładnie przyrosła, i w ogóle cacy, to skąd teraz taka schiza???
No tak, hormony ciążowe, najlepszy dowód że wszystko dobrze z Toba i fasolkiem :)

@nulka no mało szczegółów podałam?
no to dla zamącenia dodam że maleńki fragment nakręcono w moim rodzinnym mieście :P
a poza tym film jest bardzo pozytywny, dużo śmiechu i słońca :D
14 lata 2 miesiąc temu #78350 przez bewipo
Ja się nie znam, zwłaszcza na polskich filmach, poddaję się :)

Madziaska to jest ból okoloowulacyjny, tzn, że może być dopiero po owulce, a nie dokładnie wtedy jak jest owulka, ehhh
Zresztą kto powiedział, że raz nie wystarczy. Raz, a dobrze i będzie fasolka jak malowana ;)
14 lata 2 miesiąc temu #78352 przez Mirella
Ej no co Wy takie.....
o ile pamiętam inna książka tego autora jest lekturą ;)
14 lata 2 miesiąc temu #78358 przez Suari
Witam was wszystkie.
Diana- jak wyszłam z domu przed 8, tak dopiero teraz wróciłam.
W między czasie byłam zrobić betę.
Mam pytanie- wiem, że brzuch może pobolewać, ale jakiego rodzaju to jest ból? Czasami ciągnie mnie w pachwinie, ale dzisiaj miałam ból taki jak czasami w czasie @, niewielki i nie trwał długo, do lekarza muszę się dopiero umówić, pewnie dopiero pod koniec przyszłego tygodnia.
14 lata 2 miesiąc temu #78369 przez Asik
Mirella nosz kurna nie kojarzę ...trzy odcinki , lata 80..śmieszne.. a o czym ??? :P

Suari mnie czasami jeszcze do tej pory łapie ból jak na @ :D a gin mówi że to normalne :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 2 miesiąc temu #78373 przez Suari
Dzięki Asik.
14 lata 2 miesiąc temu #78417 przez Mirella
Matko gdzie Wy się wychowałyście.... :lol:
Nie tyle śmieszny co dużo się w nim śmieją. A o czym? No o pewnej szurniętej nastolatce :P
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #78424 przez @nulka
Mirella napisał:

Matko gdzie Wy się wychowałyście.... :lol:
Nie tyle śmieszny co dużo się w nim śmieją. A o czym? No o pewnej szurniętej nastolatce :P

Szaleństwa Panny Ewy????? bo mi z ta lekturą jak z kołem ratunkowym podjechałaś a ja nauczycielka jestem co prawda od w-f więc bardziej "fizyczna" niż intelektualna ale swoje musiałam poczytać zanim mi pozwolili na koziołkach studiować
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #78427 przez @nulka
Muszę sprostować co do wieku mojego ślubnego bo mi się popiętroliło z tym chrystusowym wiekiem :lol: - taka ze mnie praktykująca katoliczka że pożal sie boziu. Mój ma 44latka!!!- w sierpniu, a ja 40 w czerwcu skończę.

śpicie se już albo balujecie a ja tu sama na warcie. :(
To też se ide i dzisiaj nici z przytulania bo znajomi byli i doprowadzili mi mojego skarba do stanu .........W każdym razie nawet jakbym go ocuciła to i tak by miał problem z określeniem swojego położenia względem grawitacji.
dobranoc
14 lata 2 miesiąc temu #78430 przez Mirella
@nulka brawo!!! Właśnie ten film oglądamy ostatnio w kółko, Klaudia bardzo go lubi :lol:
A w nagrodę dla Ciebie ze specjalnym buziakiem od mojej przylepy taka sobie fotka :kiss:
Załączniki:
14 lata 2 miesiąc temu #78432 przez ilona
:kiss: ode mnie dla Gwiazdy wieczoru. :P
:kiss: od Wiktora

śliczna!
14 lata 2 miesiąc temu #78433 przez @nulka
No miałam iść spać ale mnie ciekawość żarła jaka nagroda będzie, :laugh: Iiiiiiiii powiem że lepszej bym sie nie mogła spodziewać! :)
Po takiej nagrodzie to sny bede miała pięknizna.
Na jej widok samej mi się gęba rozjechała bardziej niż jej pysia na tej fotce. :lol:
14 lata 2 miesiąc temu #78447 przez Asik
@nulka napisał:

Muszę sprostować co do wieku mojego ślubnego bo mi się popiętroliło z tym chrystusowym wiekiem :lol: - taka ze mnie praktykująca katoliczka że pożal sie boziu. Mój ma 44latka!!!- w sierpniu, a ja 40 w czerwcu skończę.

ee tam taka pomyłka :)ja tez się walnęłam i mojego odmłodziłam :D :D mój w kwietniu skończy 36 a nie 35 :D :D a ja w lutym skończylam 39 :D

Mirella no z tą ostatnią podpowiedzią o nastolatce to bym zgadła :) teraz nawet leci w TV rano :)
Klaudia cuudowna :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży