BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 9 miesiąc temu #902235 przez lalka
Martyna ja robiłam test 2 przed@ i też mi wyszedł negatywny!!!!ale jak tu nie sikać jak ma się zapas testów!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #902256 przez martyna_z
No właśnie to był błąd że cały zapas kupiłam :-)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #902263 przez Sevilla
martynka do dnia dziesiejszego nie jestem wstanie stwierdzić, czy wtedy byłam w ciąży, czy nie. Ze względu, że @ spóźniała się mi 5 dni, 3 dni po terminie @ zrobiłam test z rana negatyw, 4 dni po terminie rano negatyw, wieczorem pozytyw. No to radość, nqa drugi dzień negatyw i @. Więc najprawdopodobniej trafiłam na jakiś ferelny test. Ponadto w poprzednim cyklu, również kupiłam testy check&go (z Rosmanna), choć wiedziałam doskonale, że w ciąży nie byłam i jeden wyszedł, a drugi nie (z tego samego siusiu) - więc trefna partia. A w cyklu ciążowym test mi wychodził dzień przed terminem @ i to ten czułości 10mlU.

lalka
a ty przypadkiem, nie miałaś mieć wczoraj USG???

10 lata 9 miesiąc temu #902281 przez MoNiaaa
najgorzej miec testy w domu bo ciezko sie powstrzymac :( mi tez sie zdazylo robic za wczesnie choc sie zarzekalam...czekaj teraz do @

Bella co u ciebie? dzis sikalas tez?? ten ostatni co wrzucilas to kreseczke widac :)

lalka pokazuj fote !!

http

]

10 lata 9 miesiąc temu #902287 przez Anabelle
Monia pewnie że sikałam, ale na bobo teście tak blada kreska, że trzeba pod kątem patrzeć. Na 2 testach z allegro nie trzeba lupy, widać drugą kreseczkę ale jest bardzo blada. Został mi ostatni test - pre-test. Na pewno nie bede go robić dzisiaj, myślałam, że jutro, ale jak bobo są tak blade, to nie wiem czy jest sens.

Muszę się zastanowić co bedziemy dzisiaj robić z Antkiem, bo miałam się spotkać z koleżanką ze studiów, która ma mieć dzisiaj obronę, ale chyba nie bedzie miała czasu, bo mówiła, że jej poprzesuwali godziny. Mogłbym jechać do Krk oddać tel na gwarancję bo mi się zepsuł aparat, a konkretnie wyostrzanie zdjęć.Mogę więc tylko z telefonu dzwonić, pisać i chodzić po necie - a nie po to mam sony xperie, żeby zdjęć nie robić :P

10 lata 9 miesiąc temu #902292 przez Sevilla
Bella a są lepiej widoczne niż wczoraj. Jak tak to beta przyrasta i można pocichu gratulować :)

10 lata 9 miesiąc temu #902318 przez Anabelle
Moim zdaniem lepiej ale to widać na testach allegro bo wczoraj musiałam z lupą prawie patrzeć, a dzisiaj normalnie patrzac widac na tych testach tą drugą kreske, nie trzeba patrzeć pod kątem czy pod światło. Bobo test też już nie ma białej kreski na poczatku tylko o pół tonu ciemniejszą niż tło, ale mnie te wyniki nie powalają :P jak bede miała okazje w tym tyg to wstapie na bete, a jak nie bedzie mi po drodze to za 2 dni zrobie pre - test

Miałam plany na dzisiaj, ale jak tu gdzieś jechać z Antkiem jak jest ponad 31 stopni na termometrze :O

10 lata 9 miesiąc temu #902328 przez MoNiaaa
no upal straszny zastanawiam sie czy na basen jutro nie pojechac :p

podajcie pomysl na szybki obiad

http

]

10 lata 9 miesiąc temu #902350 przez Sevilla
tuńczyk w puszce z wody, 2 pomidory pokrojone w kostkę, cebula w paseczki, dwa ząbki czosnku, oliwa lub olej, bazylia, Makaron wstawić. Cebulę podsmażyć, dodać odsączonego tuńczyka, wyciśniety lub posiekany czosnek, po dłóch minutach dodać pomidory, bazylię, sól, pieprz do smaku i pogotować 5 minut na wolnym ogniu, by pomidor się podgrzał, a nie rozgotował. Podawać z makaronem. Jak dobrze Ci pójdzie to sos będziesz miała przyszykowany w tym samym czasie co makaron :)

10 lata 9 miesiąc temu #902363 przez Mirella
to ja jestem bardziej leniwa, polać makaron jogurtem, smacznego :P

10 lata 9 miesiąc temu #902392 przez Anabelle
a ja właśnie nie mam jogurtu ani sera białego do makaronu, za to miałam tuńczyka i pomidory więc właśnie z Antkiem jemy ;P

10 lata 9 miesiąc temu #902480 przez MoNiaaa
moj maz nie przepada za makaronem tylko wpaghetti i bylam zmuszona ziemniaki ugotowac ale tylko z jajkiem sadzonym :P

http

]

10 lata 9 miesiąc temu #902486 przez vika
A ja postanowiłam udusić pieczarki i paprykę bo mi zalegaly dodalam cebuli czosnku i dusiłam na margarynie i co dalej :S :S ??? brak pomysłu :( :( a zachciało mi się sosu z kaszą gryczną :whistle: :whistle: :whistle: no więc ktoś mi podsunąl pomysł i tak powstały pupleciki w sosie pieczarkowo-paprykowym :) z duuużą ilością zieleniny ( koper,pietruszka,por i seler )...mniam pychota :woohoo: :woohoo: :woohoo:

10 lata 9 miesiąc temu #902526 przez Ada2424
Ja dziś spagetti na obiad zrobiłam :) pomalowalismy juz nasz pokój, pięknie wyszły kolorki teraz Mężu zabiera się za panele a ja odpoczywam :)

[/url] [/url]

10 lata 9 miesiąc temu #902571 przez Dave
Wpadłam sie zameldować, że wróciłam od nietopery i żyję a tu takie wieści.

Bella - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Bladziochy bop bladziochy ale są :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
Podziękowania: Anabelle

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka