BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 9 miesiąc temu #902625 przez Gosia 2712
Ferri, Mala, Sevilla dziekuje za odpowiedzi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #902630 przez Sevilla

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu #902641 przez Mała
My mieliśmy skierowania każdy swoje od lekarza rodzinnego, a Kamil od pediatry. O pradziadków już nie pytali

10 lata 9 miesiąc temu #902667 przez MoNiaaa

http

]

10 lata 9 miesiąc temu #902698 przez Anabelle
oj śmiech na sali z tym NFZ, kiedyś poszłam do gina na NFZ to do dzisiaj mi się śmiać chce :)

Dzien dobry tak w ogóle, bo Antek miał 2 h przerwy od snu w nocy, za to wstaliśmy niedawno :D

10 lata 9 miesiąc temu #902791 przez Gosia 2712
Hejka :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

10 lata 9 miesiąc temu #902797 przez Anabelle
Gosia niestety znam to -.-

10 lata 9 miesiąc temu #902806 przez Gosia 2712
Anabelle

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

10 lata 9 miesiąc temu #902839 przez MoNiaaa

http

]

10 lata 9 miesiąc temu #902846 przez vika

A ja muszę zrobić badania w kierunku cholestazy...miała któraś coś z tym wspólnego ??? od kilku dni swędzi mnie cała skóra idzie zwariować ...ręce,nogi,kark te miejsca najbardziej....

10 lata 9 miesiąc temu #902852 przez Gosia 2712
Vika pierwsze slysze w ogole o takiej chorobie :whistle: Ale teraz poczytalam troche na jej temat i powiem Ci ze no nie ciekawa jest :S ale mam nadzieje ze nic z badan nie wyjdzie :)

Monia dokladnie nawet nic nie powiedza, nikt nic nie wie itp a Ty czlowieku badz tu madry i lataj od jednego do drugiego :S heh szkoda wlasnie slow... :S

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

10 lata 9 miesiąc temu #902855 przez martyna_z
Vika, moja znajoma miała ten problem. Całą ciążę się męczyła, a pod koniec to i w szpitalu była. Wiec badaj się i trzymam kciuki żeby wszystko było ok.

10 lata 9 miesiąc temu #902866 przez vika
Gosiu ja też nie znałam tej choroby tylko jakoś tam mi się kiedyś o uszy obilo,że nie wolno lekceważyć jak cię skóra w ciąży swędzi .....
Dziewczyny ale to prawie wszędzie teraz jest tak,ze jak potrzebujesz czegoś to najpierw musisz się wyedukować na Necie dopiero możesz do tych wszystkich konowałów iść...i czy to lekarze czy urzędnicy ....same prostaki!!!!!! nie potrafią ludziom pomagać tylko ciskają kłody pod nogi.....Ja dziś poszłam do przychodni by zrobić badania to pani do mnie,ze za póżno bo po 8 a glukozę robią tylko do 7.30 :huh: :huh: :huh: A SKĄD JA TO MIAŁAM WIEDZIEĆ ...... :evil: :evil: :evil: PO CHWILI CHCIAŁAM BY MI ZROBIŁA INNE BADANIA A NA GLUKOZĘ PRZYJDĘ W INNYM TERMINIE NP. JUTRO to do mnie,ze ona widzi tu tylko jedną karteczkę i przecież se jej nie podrze !!!!!!!!!!!! QRWA w innym laboratorium tak robiłam i nie było problemu :evil: :evil: :evil: oczywiście się z nią pożarłam bo mi zależało ba tych badaniach wątrobowych ale co tam dla niej ma to w nosie!!!!!!!!! potem byłam w U.M. w sprawach lokalnych !!!!!!!!!!!!! raz,że ubiegam się o mieszkanie a dwa chciałam się dowiedzieć jakie dokumenty są potrzebne bym mogła ubiegać się o dodatek do wynajmowanego mieszkania i jakie kryteria trzeba spełniać ....Diewczyny wiecie,ze ona chciała mnie na dzieńdobry zdyskryminować bo nie umiałam odpowiedzieć czy mieszkanie które wynajmuje ma do 71m czy powyżej !!!!!!!!!! nosz qrwa chciałam wyjść z tamtąd i znać odpowiedz na każde moje pytanie czy to takie trudne !!!!!!! a ta do mnie,ze jak będę znała metraż to możemy dalej rozmawiać !!!!!!!!!.już dawno takie baby powinni zwolnić bo się nie nadają do kontaktu z ludzmi ...@ zaczeła do mnie procedurami to myślałam,zę ją rozniosę :evil: :evil: :evil: kurwa ja też pracowałam z ludzmi ale jak widzę,zę ktoś zadaje konkretne pytanie to na nie odpowiadam a ta @ mi na każde pytanie procedurą odpowiadała :S :S :S wiem już wszystko ale dzięki swojej dociekliwości ...wyszłam trzasłam drzwiami ...na zewnątrz stał sekretarz więc powiedziałam,ze powinni zrobić porządną redukcje i tych co nie umieją współpracować z interesantami powinni do archiwum dać by se z pudłami pracowali :evil: :evil: :evil: no ale co to da jak to jedna wilka szajka ...jeden drugiemu dupsko myje !!!!!!

musiałam się sama dopytać bo co chwilę kończyła rozmowę a okazało się,ze potrzebne mi zaświadczenie z U.P. z ZUS-U nawet dwa i wszystko to sama dociekałam :evil: :evil: :evil:

10 lata 9 miesiąc temu #902872 przez Gosia 2712
Vika hehe jak przeczytalam o tych pudlach to parsklam smiechem :P Ale tu masz racje !! Jak sam sie nie dowie czlowiek z neta lub od znajomych ktorzy takie cos zalatwiali to nic nie zalatwisz :S A co niektorzy ludzie to w tych urzedach siedza jakby za kare... :S to po jakiego grzyba szli do takiej roboty? ok ja rozumie ze pewnie gdyby mi setna osoba pytala o to samo to moze tez bym sie wkurzyla ale sorry bardzo wiedza na co sie pisza bo ludzie duzo rzeczy nie wiedza a oni sa w sumie od tego zeby pomoc... A najgorsze jest to ze co jedna to inaczej gada i trzeba latac :S widzisz Mala pisala ze lekarz rodzinny jej wypisal skierowanie a moj nie chcial... :S

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #902874 przez Anabelle
Gosia

vika :*** jestem pewna że wszystko dobrze się skończy

a ja nie wytrzymałam, bo testy z allegro wychodziły z cieniami cieni, a bobo testy niby czulsze a wychodziły pozytywne dopiero po czasie 5 min i to trzeba było nie dość że z lupą to jeszcze pod światło patrzeć :dry:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka