BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 9 miesiąc temu #903245 przez Gosia 2712
Hej kobitki :)
od nie pamietam jakiego czasu poszlam spac jak normalny czlowiek o 11 a wstalam o9 :) przez ostatni czas sie przestawilam i chodzilam spac o 3-4 w nocy a wstawalam o 11 :s Mam nadzieje ze mi juz to przejdzie bo przeciez idzie sie wykonczyc :S

Bella dziewczyny dobrze mowia ze luteina Ci na pewno nie zaszkodzi a jeszcze pomoze i dobrze ze wzielas tabletke :) Co do tego monitoru oddechu to to bedzie pierwsze na liscie wyprawkowej dla malenstwa :P Gorsza sprawa jak kiedys sie wlaczy bez powodu :S to wtedy na zawal padne :S

Martyna to mamy tak samo :P hehe zreszta ja sobie teraz nie wyobrazam tego jak ja bym miala byc w ciazy a co dopiero jakbym miala miec malenstwo przy sobie :S

Dziewczyny wczoraj jak bylam u lekarza po te skierowania to on mi sam powiedzial ze teraz powinnam sobie przerwe zrobic... nie tylko chodzilo mu ze jestem po cc ale tez o to ze to juz byly 3 ciaze i organizm tez musi troche odpoczac...

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #903253 przez Gosia 2712

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

10 lata 9 miesiąc temu #903345 przez Anabelle

10 lata 9 miesiąc temu #903375 przez Sevilla
Ja nie pomogę, bo niestety nie słyszałam

10 lata 9 miesiąc temu #903423 przez ferritka
Gosia, hmm nie slyszalam ale poczytaj o nim opinie na dobry lekarz czy jakos tak..ja o moim dr cudzie tam przeczytalam bardzo duzo dobrych opini...Nie tylko ze mily, kompetentny ale konkrety I no sama widzisz szczesliwa ma reke...
Polecilabym vi mojego, ale Ty nie masz problemu z zajsciem a on strikte od nieplodnosci jest.
Skoro ordinator ci go polecil warto sprawdzic, wiesz sama najlepiej bedziesz wiedziala I czula czy to wlasciwy dla was dr po pierwszej wizycie :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 9 miesiąc temu #903614 przez martyna_z
Dziewczyny doradźcie bo sama już nie wiem co mam robić. Dziś test znów wyszedł negatywny, cykle mam 26-27 dniowe więc. Dziś jest albo pierwszy dzień albo 27. Objawy mam silniejsze niż zwykle przed @ ale to jeszcze nie musi o niczym świadczyć. Najgorsze jest to że mam dziś wieczór panieński koleżanki i kompletnie nie wiem co mam zrobić. Jak nie wypiję chociaż jednego drinka to będzie to wyglądało bardzo podejrzanie. Jak do wieczora dostanę @ nie będzie problemu, ale jak nie?

10 lata 9 miesiąc temu #903636 przez mesy
Gosia my czekali na wynik 3 tyg :P nam mówili , że czeka się 6 tyg , ale ja dzwoniłam upierdliwie i powiedziałam po co mi ten wynik jest potrzebny i pani obiecała mi , że zbadają naszą krew w pierwszej kolejności i po 3 tyg wyniki już były ;)

10 lata 9 miesiąc temu #903638 przez Sevilla
martynka może owulacja Ci się przesunęła w tym miesiącu, jakiś stres, choroba, cokolwiek?/

10 lata 9 miesiąc temu #903643 przez Anabelle
martyna skoro masz wieczor panienski to ja bym poleciala rano na bete zeby miec popoludniu wynik na maila

10 lata 9 miesiąc temu #903779 przez martyna_z
Bety nie zdążyłabym zrobić, bo w pracy od 6 byłam. @jak nie było tak nie ma. Pewno dostanę jutro a dziś wszystko mnie ominie bo nie chcę ryzykować.

10 lata 9 miesiąc temu #903809 przez monique1983
Hej dziewczyny. Dzisiaj widziałam serduszko :woohoo: Z USG wynika, że jest to 7-8 tydzień. Termin 25.02.2015. Oczywiście dostałam skierowanie na badania i namiary do kobitki w Katowicach żebym się umówiła na prenatalne, która konkretnie tym się zajmuje. Wizytę mam za miesiąc. Badała mi ciśnienie i oczywiście z wrażenia i wzruszenia miałam podwyższone :) Ale ulga :) A poniżej wrzucam pierwsze zdjęcie mojej fasolki czy tam groszka ;)
Załączniki:
Podziękowania: ferritka

10 lata 9 miesiąc temu #903843 przez ferritka
Moniq B) piekny fasol :kiss: jeszcze raz gratki :woohoo:

A my pozdrawiamy z 24 zaczetego tygodnia :blush: Kuba macha do Zdjecia widzicie :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:
Podziękowania: monique1983

10 lata 9 miesiąc temu #903944 przez Mirella
Kupiłam kostium kąpielowy za 10 zeta, takie rzeczy tylko w Polsce ;/ Ferri, daleko masz do Gdyni? Bo bym osobiście Kubę wygłaskała ;)

Monique, mnie się widzi chłopiec, ale ja ostatnio nie trafiam, to znaczy że córeczka w drodze :D

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #903972 przez Anabelle
Aż mnie przez ciebie ferri wzieło na wspominki :D Masakra :P W ciąży z Antkiem a to 4 msc sory że tak ciurkiem, ale Antek mi zepsuł ENTERa :P

10 lata 9 miesiąc temu #903981 przez vika
Monique Jaki już duży ten Twój dzieć :* :kiss: :kiss: jejkuś całkiem nie dawno mój Milanek był takich rozmiarów :*
Mirella no u mnie się sprawdziły Twoje wróżby :P może co drugie wróżby trafiasz :silly:
Ferii rośnie Ci Kubalek w oczach :kiss:
Bella hmmmmm to ja prawie teraz mam takiego brzucha jak Ty w tym 35 :P hmmmmmmm i gdze Ty niby taka wielka w tej książy byłaś co????

A ja od nocy mam takie rewolucje żołądkowe,że hohohhhhh aż mnie do ziemi wciska co jakiś czas :S :S :sick:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka