BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 11 miesiąc temu #651850 przez anoda89
Mirella no nareszcie się odezwałaś :lol: Duśka piękna i jak już panienka :) Zostałaś rozgrzeszona za to zdjęcie ;) :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #651902 przez iwonta_kg
Marta M napisał:

iwonta a Ty zobaczysz że te 6 godzin to szybko zleci, zwłaszcza jak się jest po narkozie, ja to po znieczuleniu nie mogłam palcem u nogi ruszyć, żeby mnie podmyć musiały mi nogi podnosić we trzy i cieszę się że Mają opiekował się wtedy ktoś inny bo ja nie byłam w stanie...ale myślałam że dziecko Ci pokażą i choć na 5 sekund położą na piersiach :unsure: :unsure:

mam nadzieje ze tak bedzie!

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #651906 przez studentkaae
Mirellka :) jak miło, że napisałaś Kochana :) jeśli chodzi o mnie to ja będę testować ok. 20 maja, nie wcześniej, jeśli coś z tych moich pęcherzyków trzech wykiełkowało :) narazie czekam i odliczam...
Śliczną masz tą Dusię :) oczka, usta, włoski - no piękna jest po prostu :)
aaa, no i zdrówka dużo dla Was :kiss: :kiss: :kiss:

Dave - ale ładnej parki się dorobiłaś :)

Gosia - jak sytuacja u Ciebie??? kciuki nadal trzymam!

11 lata 11 miesiąc temu #651909 przez iwonta_kg
Dzięki Mirelka za opowieść o Twojej cesarce :)

Dave jakie masz piękne skarby w domku!!!!!!!

11 lata 11 miesiąc temu #651948 przez pani_p
Iwonta Twój obecny podpis podoba mi się najbardziej :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #651966 przez gosiak
studentkaae napisał:

Gosia - jak sytuacja u Ciebie??? kciuki nadal trzymam!

Kochana u mnie czekanie, za jakieś 10 dni @ ma przyjść :blink: z jednego jestem zadowolona...od kilku miesięcy dałam sobie spokój z wykresami, a w tym cyklu bawię się zaś, chciałam zobaczyć czy już całkiem się spsułam :silly: no ale jak na razie wykresik prawidłowy, wynika z niego że owu była więćc choć tu jakiś plus :laugh:

Dzięki za kciuki :kiss: ja za Ciebie też trzymam mocno :)

Edit: studentka pomyliło mi się myślalam ze do mnie :blush: hahha

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 11 miesiąc temu #652006 przez Ingrid29
dzięki kochane za życzenia :kiss:

No w końcu Mirell się odezwała - uffffff :) bo ja myślałam ,że znowu szpital jakiś czy cuś Ci się stało. A Duśka boska :cheer:

Dave nie mogę się napatrzeć na takie piękne dzieciaczki :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #652018 przez Marta M
Mirelka trzymajcie się dzielnie wszyscy i mam nadzieję że to już końcówka tych dziadowskich chorób u Was...ja wiedziałam że niemożliwe żebyś się na nas obraziła, myślałam właśnie że coś złego się dziać musi skoro nie piszesz...tak czy siak jestem pewna że koniec z tym i dobre czasy idą :):) A taką Dusinką gwiazdeczką to i ja bym się chwaliła...nieziemnskie ma oczęta i ta ich oprawa...boska! Oczywiście przez małe B ;)

11 lata 11 miesiąc temu #652038 przez studentkaae
Gosiaku mój Kochany o Ciebie też pytam i kciukasy trzymam :) :kiss: :kiss:
oo, to w podobnym terminie jak ja masz mieć termin NIEprzyjścia @ :)
podziwiam Cię za cierpliwość i samodyscyplinę z tymi wykresami... ja to nie mam natchnienia na te wszystkie tempki, śluzy, szyjki itp... a może to lenistwo?? hmmm, nie wiem.

Ingrid - STO LATEK również ode mnie :kiss: :woohoo:

11 lata 11 miesiąc temu #652044 przez iwonta_kg
dobra juz zostaje przy tym podpisie ktory jest heh
mam zmienne nastroje, w koncu jestem w ciazy hehe :silly:

UWAGA! pytanie za 100 punktów!
czy w ciąży można jeść oscypki?????????
tata pojechał służbowo do zakopca i zamówiłam sobie oscypka ale nie wiem czy jest sens żeby go wiózł całą polskę jeśli nie mogę... co myślicie na ten temat???

11 lata 11 miesiąc temu #652054 przez gosiak
Studentka ;) :kiss:
No w szyjki się nie bawię w sumie umiem rozpoznać kiedy się "otwiera" na @ ale nie zdrowo też tak badać co dzień szyjkę, śluz to wiadomo się czuje i widzi chcąc nie chcąc, a z zabawa z termometrem to faktycznie musiałam nauczyć się na nowo bo zdażało mi się usnąć z nim :blush: także drzemka musowo włączona co bym nie pochłoneła termometra :blush:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 11 miesiąc temu #652084 przez studentkaae
gosiak napisał:

No w szyjki się nie bawię w sumie umiem rozpoznać kiedy się "otwiera" na @ ale nie zdrowo też tak badać co dzień szyjkę, śluz to wiadomo się czuje i widzi chcąc nie chcąc, a z zabawa z termometrem to faktycznie musiałam nauczyć się na nowo bo zdażało mi się usnąć z nim :blush: także drzemka musowo włączona co bym nie pochłoneła termometra :blush:

hahaha, dobre - to Ty faktycznie uważaj, żeby zamiast Groszka sobie termometra nie wyhodować tam w środku ;) :silly:

11 lata 11 miesiąc temu #652090 przez gosiak
studentkaae napisał:

gosiak napisał:

hahaha, dobre - to Ty faktycznie uważaj, żeby zamiast Groszka sobie termometra nie wyhodować tam w środku ;) :silly:

Heh w moim przypadku to chyba bardziej możliwe jak uhodować grocha :silly: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 11 miesiąc temu #652108 przez studentkaae
gosiak napisał:

studentkaae napisał:

gosiak napisał:

Heh w moim przypadku to chyba bardziej możliwe jak uhodować grocha :silly: :lol:

no a wiesz czemu?? bo Ty po prostu będziesz Fasolkę mieć, a nie Groszka :laugh: :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #652163 przez ferritka
bry ;)))

Mirellllllllllllllllllllllllllllllllka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3 :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

ale się dzisiaj wynudziłam ani loda ani gofera nie sprzedałam - noo ludziów nie ma :dry: przez to pale jak dzika świnia na polanie :angry: wiem nie powinnam i jest mi wstyd ale noooo gupia jestem i we wrześniu rzucę aj promis :cheer: :cheer: :cheer:

co tam jeszcze? która mi tu testa wrzuci bo muszę się napatrzeć B)
a wiecie ,że mi na owu wciąż 3 kreszki wychodzą :lol: mówie wam na 2groszki powaszka :lol: :lol:

Lacrunia, oby tak do końca było żeby nic nie dolegało, no pewnie kąpiel w wannie cięzka i golenie uciążliwe, ale to już chwiluńka została :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Gosiak, Ty jesteś niemozliwa, zasnąc z termometrem, dobrze że jak się obudziłaś pod paszką go nie miałaś bo by Ci wynik błędny wyszedł :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Sis, a Ty już clonujesz czy czekasz?? bo mi się chyba pomieszało :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka