BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

12 lata 3 tygodni temu #625481 przez ferritka
Aguś :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: B) widzę!!!!!!!!!!!!!! Aa no szacun kochana, ma wyposażenie ten mały kawaler B) :lol: :lol: :lol: :lol: :cheer:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu #625483 przez Agusia83
Kochana, strone wczesniej napisalam na zdjeciu gdzie jest :silly: ....wiesz, to niedokladne zdjecie..na innych patyczek byl dluzszy...ale nie chcial sie pokazac na rowno z jajcami :silly: ale dziekuje na komplement :laugh:

Monia, ja bym chciala Arturka, ale maz bedzie wybieral imie. ja zdecydowala o Emilce, wiec on mi oznajmil, ze sie dowiem jak wroci z urzedu z aktem urodzenia :silly:

12 lata 3 tygodni temu #625491 przez MoNiaaa
dobrze obstawilam siusiaka :lol:

podziwiam cie jak tyle wytrzymasz bez wiedzy o imieniu ja bym nie dala rady :silly:

u mnie Julka bawi sie na balkonie grzeje do slonca strasznie :) pozniej idziemy do piasku :)

http

]

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #625515 przez Lacrijka
U mnie Mirell trafiła 50/50 bo obstawiała parkę :P :P :P mój eMus dłuuugo żył tą wróżbą :laugh:

Zjadłam sobie pierniczka z jagódkami i juz mnie nie dobrze jest.. Ja pitole :huh: :S

12 lata 3 tygodni temu #625536 przez Mirella
Lacra ale bliźniaki Ci wywróżyłam, to pamiętam

Agusia, no chłop z jajami, nie ma to tamto :lol:

Bidolku, no nareszcie i Sebę pokazałaś, przystojniachę zięcia będę miała nie ma co. A Duśce to już szwagierki zazdroszczę :lol:

Ferri, nie wiem ile u nas jest podstawówek po tych wszystkich reformach, z pięć chyba zostało, i wszystkie w pizdu daleko, bo to co blisko to na gimnazja przerobili, ale żadna podstawówka nie jest przyjazna sześciolatkom. Sprawdzałam kiedyś na takiej specjalnej mapie przyjaznych szkół, najbliższa w sąsiednim mieście ;) Jedyne co mi się podoba to że zerówka pracuje w systemie dwuzmianowym i druga zmiana o 12.00 zaczyna, to nie bedę musiała dziecka budzić nie wiadomo o której. Kurcze, żeby dziecko na 7.30 dotarło to o 6.00 musi być obudzone, to jest chore. Więc ja jestem za tym, żeby dzieciom dać spokój, może niech się wezmą za reformę kodeksu pracy na przykład, a nie czepiają dzieci i emerytów. A najlepiej to niech się sami zreformują :P

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #625544 przez ferritka
a z tym to się zgadzam, ze jak nie ma warunków to niech się odwalą od dzieci... dlatego mówie, że reforma od doooopy strony jest robiona, bo najpierw powinni zainteresować się czy szkoły są pod reką i czy są w nich warunki...
poza tym jak ja szłam do podstawówki to szkoła była pośrodku 2 wielkich osiedli, dzieci miały blisko, po drugiej stronie osiedla jeszcze jedna podstawówka, był wybór. A teraz z tych podstawówek porobili gimnazja i z dzieciami na centrum trzeba cisnąć - to też masz racje że geniusz to tego nie wymyslił.
Pewnie jak bedę miała swoje dzieci to zmienie zdanie i nie bedę taka za tym posyłaniem :S :S

Dave, teraz o tych kolankach bladziuszkach doczytałam :lol: ja też właśnie straszyć nie kce i se kupiłam balsam brązujący i te chuście takie kolorowujące i się dzisiaj wysmaruje na mulatkę bez smug :lol: :lol: :lol:

aa jeszcze Wam sie nie chwaliłam okazją B) wczoraj wyhaczyłam piękne czarno białe trampelunie na wiązanie u Ouchana za ...uwaga!!! 3,99 :lol:
o takie : jak się rozkleją to mi nawet żal nie bedzie :silly:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

12 lata 3 tygodni temu #625683 przez Marta M
Cześć, u mnie jakoś smutno bo sama bez męża a Maja gorączkuje, nie wiem dlaczego?? :(

I ja się podpisuję, nie chcę żeby Maja musiała iść za 3,5 roku do szkoły, o nie!!

Kamilka jak Ty cieszysz moje oczy :lol: :lol:

Agusia dobrze że tu weszłam bo na wrześniówkach siurka nie mogłam dopatrzeć..

12 lata 3 tygodni temu #625752 przez MoNiaaa
feri swietne te trampki a cena to juz wogole z "efektem WOW" sama bym sobie takie sprawila ale nie mam takiego sklepa... ;)

my juz po spacerkach ale takie cieplo ze ja w krutkim rekawku siedzialam :P
tylko przy tych wszystkich wycvhudzonych mamuskach czuje sie jak wieloryb :(

http

]

12 lata 3 tygodni temu #625772 przez Lacrijka
Fercia - Ci trmapkowie sa z Oszo ???

12 lata 3 tygodni temu #625781 przez Dave
wlasnie stoje w korku,wiec na szybko.
bez zmian,szyjka u gory,palec mozna przecisnac i tyle. na rodzenie sie nie zanosi.
no i klocek ma 4kg!!!!!!!!!
za tydzien (24.04) do szpitala na wywolanie.

jade dalej

doopa...stoje :-(

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 3 tygodni temu #625785 przez anoda89
Padam na twarz po całym dniu z dziewczynkami :)

Ferri ja w tamtym roku też sobie sprawiłam trampki w kwiatki i w tym roku też kupię bo są tanie i wygodne.

Agusia no no wydać że chłopak :)
Mój mąż mówił że Marcel ma po nim siusiaka bo taki duży :lol:

Ja nie wiem po kiego oni dzieci rok wcześniej do szkoły wysyłają, było dobrze to zmieniają i odbierają dziecią rok zabawy.

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #625788 przez ferritka
Lacri no u Osza, i były jeszcze granatowo-białe i czerwono- białe i w ogóle to u mnie na dzielni wywalili wszystkie paputki, balerinki i takie cuda za 9,90;) a te trampolinki za całe 3,99 B) a lekkutkie sa, jak se je w ciacce niosłam to sie ciągle patrzyłam do tej ciatki bo sie ciągle bałam że ich tam wcale nie niose, taaaaaaaakie lekutkie B) B)

Dave, kochana no dzielnie do przodu może do tyg sie w tym cieple Mati sam zdecyduje wyjść :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 3 tygodni temu #625826 przez Mirella
Cały dzień grabię, matko jak ja nie mam kondycji, żeby taki kawałek cały dzień sprzątać. Też zapitalam w krótkim rękawku, Duśce obiad na dworze dałam, cuuudnie jest :lol:

12 lata 3 tygodni temu #625871 przez studentkaae
pięknie jest... ale nie macie wrażenia, że to już nie wiosna a lato?? :ohmy: :laugh:

Dave - nio, nio, nio, jak temu Matiemu tam w środku musi być dobrze :) i jaki duży - silny chłopak będzie :)

Agusia - fotki super, i dobrze, że zaznaczyłaś co i jak, bo też bym się nie połapała

Gosia - no coś Ty Kochana, wszystko oki, nic się przecież nie stało :kiss: :kiss:

Ferri - @ nie ma :) super :) a trampki spox, muszę sobie upolować jakieś niedługo albo jakieś baleriny, żeby pomykać po mieście.

a ja wracam do roboty... :( ten tydzień mam masakritos pod tym względem.

p.s. a ja czuje zbliżającą się @... doopa, doopa, doopa, ten rok na straty spisany :(

12 lata 3 tygodni temu #625893 przez pani_p
Hejo :*

No i dzionek chyli się ku końcowi :) pięknie było :)

Ferri Ty to agentka jesteś, zrobiłabyś rano tego testa to by było wiadomo co i jak a tak dalej czekamy :P

Dave no synuś dorodny będzie :)

Iwonta ja też Cię tulę i wspieram chociaż myślami :*

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka