BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 6 miesiąc temu #765587 przez Pyśkaaaa
Monia jak wyniki?
Pati :* tule bedzie lepiej
Słowiczku o matko aż strach sie bać

a ja zapomnialam że mama ma jutro urodziny a i muszę do miasta gonic aby cocik jej zaupić

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #765595 przez monika1984lodz
Pysia wyniki niby ok i ja się tego trzymam- czytąłam ,że normy fosforu u małych dzieci sa dużo wyższe niz te które są w laboratorium wypisane- bo tam są normy dla dzieci powyżej 10 roku życia.Ale oczywiście moja pediatra stwierdziął,że jest inaczej i wymyśłiła jakąś dziwną dietę Emi.Ja się z nią nie zgadzam- więc idę jutro skonsultować yniki u innego pediatry.
ale krzywicy nie mamy

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 6 miesiąc temu #765603 przez mgielka22
Fanka jak masz podwyzszone OB tzn ze jakis stan zapalny toczy sie w organizmie i on walczy z infekcja ;)

11 lata 6 miesiąc temu #765614 przez Pyśkaaaa
Marta :) www.groupon.pl/oferty/cala-polska/empikf...CRM_1_0_0_288&a=1661

jak masz duzo zdjęc przyda sie :) z empiku nie zamawiałam jeszcze...

11 lata 6 miesiąc temu #765638 przez Marta M
Pyśka dziękuję :) Ale teraz zamówię u nas bo prawie na to samo mi wyjdzie, właśnie dziś zawożę pierwszą turę 400 zdjęć i wyjdzie mi 156zł a za te z empiku 138, także 18zł różnicy a nie muszę do Krk po nie zasuwać tylko blisko mnie ;) Normalnie gość bierze 80gr za sztukę, powyżej 400 56gr, powyżej 1000 39gr a przez październik powyżej 200 za 39gr także tutaj jednak skorzystam ;) Drugą turę już nie wiem czy w październiku wyrobię bo mamy za dużo wydatków więc może wtedy skorzystam z grupona :) Jeszcze raz dziękuję...

A teraz mykam, bo mnie na leczo wzięło i musze zrobić a Maja jeszcze śpi, także do dzieła :) Potem mam korki więc nie wiem czy jeszcze dziś wejdę..

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #765641 przez pati-m
Jestem znowu. Wypłakana, ale już mi trochę lepiej. Mam nadzieję, że to tylko hormony bo sama ze sobą nie wytrzymuję. Już nawet nie wspomnę, że nawarczałam na S. jak tylko się pojawił w drzwiach.

Dziękuję za propozycje śniadanek. Kacper większość z nich wcinał, kiedyś ;) Ale ostatnio straszny niejadek się zrobił. Doszło do tego, że muszę naprawdę kontrolować ile zjadł w ciągu dnia, bo je naprawdę mało. Z obiadami już cuduję by go zachęcić więc jakoś w miarę, ale inne śniadanie i kolacja to zawsze są przejścia.
Dziękuję Marta za pomysł z sałatkami. W sumie tego mu jeszcze nie serwowałam, chyba że okazjonalnie. My też malowaliśmy, ale wczoraj farbkami i pędzlem. Nawet stopami :silly:

Pyśka - dziś widziałam spodnie jeansowe w biedronie i to właśnie z takiego delikatnego mięciutkiego jeansu. Co prawda ja nie brałam, bo nie potrzebujemy, ale może sobie obejrzyj.
A co do 5 10 15 to ja zamawiałam Kacprowi na lato mnóstwo koszulek jak była wyprzedaż, i to właśnie online i jestem z jakości bardzo zadowolona.

11 lata 6 miesiąc temu #765737 przez Agusia83
A ja smarkam,chyrlam i staram sie by dzieciaki sie nie zarazily..

Ja właśnie Emi robiłam badania i ob ma 58:-(

Odezwę sie później no Artek wariuje na kolanach.

11 lata 6 miesiąc temu #765749 przez gosia2324
Dziewczyny pojechałam po Kubę ok 14.00 i co ????
Moje dziecko nie chciało ze mną isc do domu :cheer: :cheer: :cheer: :unsure:
Pani musiala go namawiać.
Myslam ze poszedł tam jednorazowo jak np do kuleczkowa raz na jakiś czas i chciał jeszcze zostac hmmmm

Maja :kiss: jaki talent.

Ja beczałam wczoraj jak bóbr, dzis juz lepiej :blink:

11 lata 6 miesiąc temu #765750 przez iwonaNAVI
Gosia no widzisz ja tez mialam w grupie takich rodzicow co przychodza zamartwieni a dziecko nie chce wyjsc do domu :) to dobry znak :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #765754 przez iwonaNAVI
Dziewczyny jak myslicie moze by poslac juz Oliwke do przedszkola mam takie za 60 zl na rok + na materialy i ewentualnie wycieczki...wiadomo duzo by sie nauczyla wiecej niz w domu z babcia...tylko obawiam sie ze zacznie chorowac :( i to by bylo tyko od 13-16:30 wiec trzeba by bylo troche pokombinowac kto by ja mial wozic jakby mnie nie bylo
co o tym myslicie? co byscie zrobily na moim miejscu?

11 lata 6 miesiąc temu #765758 przez monika1984lodz
nogi włażą mi nie powiem gdzi e tak się złaziłyśmy
Emi pada ale musze ją jeszcze trochę przetrzymać chociaż pół godziny więc włączyłam jej klub myszki miki

jeja co ?Wy z tym płakaniem??

Kuba :lol: super :)

Agusia jeja ciekawe co to :(

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 6 miesiąc temu #765769 przez mgielka22
Monia a co to z Twoim awatarkiem sie zrobilo???

Placzcie placzcie oczy trzeba co jakis czas oczyscici :silly: czasem lepiej wtedy sie robi :)

Mnie brzuch jeszcze boli :dry: M odgrzal sobie nalesniki a mni ena :X bierze...

AGusia zdrowiej Kochana :kiss: pamietam ze mozna brac ossccillococcinnum na przeziebienie w ciazy i jak sie karmi bo jest bezpieczne sprobuj moze Ci troszke pomoze Kochana no i syrop prawoslazowy najlepiej podziala na kaszel i xylogel na katar :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #765771 przez kasia79
fanka lepiej idz do lekarza i sprawdz co to za zapalenie.

Piękne malowanki :) moje dziecko ostatnio ma manię wycinania, bierze Kacpra nożyczki i wycina sobie. dom cały w papierkach.

Kubuś przedszkolak dzielny :)

Pati musisz wytrzymać tą burzę hormonów, przejdzie.

Amelka nie chce oglądać telewizji woli bawić się klockami, lalkami, nieraz chcę żeby posiedziała spokojnie przy bajkach, ale nic z tego :(

Agusia zdrowiej szybciutko.

Ja cały dzień czekam, mieli z playa zadzwonić z ofertą przedłużenia umowy i cisza, a mój telefon już ledwo zipie.

zapomniałam co miałam napisać ........

11 lata 6 miesiąc temu #765774 przez maja1982
heloł :)

agusia - zdrówka kochana :kiss:

gosia - ale masz przedszkolaka :) fiu fiu :) fajnei ze tak sie zaaklimatyzował - czasami po kilku dniach jest kryzyzs - ale Kubcio już duzy:) jak Jagódka bez Kubcia??

pati - mam nadzieję ze juz bedzie lepiej :) a odnośnie jedzenia to u nas zawsze rano mleko tj ok 6.30-7 a potem ok.9-10 śniadanko (zwykle to co my - kanapkiz szynką,serkiem, rybką, kiełbaski, jajko)

iwonka - ja gdybym nie pracowała napewno lolek do 3 rż byłby ze mną :) a potem przedszkole :)

Majusia - śliczna artystka :)

pyska - i co udało sie cos kupic dla mamy??

gosia -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

zaraz lolcio do kąpieli, D jedzie dzisiaj do wawy :(

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #765776 przez slowiczek
Iwonka, ja bym posłała :) sama czekam z utęsknieniem na moment kiedy z Natalki zrobię przedszkolaka :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka