BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 2 tygodni temu #631486 przez kaska1982
Hejka :)

Ja też mam taki "stożek", ale jakoś na razie mi to nie przeszkadza :) Myslałam, że tak musi być :) ale skoro to mięśnie to zajmę się nimi po porodzie :) Teraz jestem zdania, że wszystko może zaczekać, a dzidzia jest najważniejsza :) zresztą z moją dyskopatią lekarz odradzał wszelkie ćwiczenia poza spacerami i basenem, czego się trzymam :)

Widzę, że nie tylko ja robiłam wczoraj za kierowcę :) byliśmy na imieninach u mojego brata i niestety też przywiozłam do domu "troszkę" wstawionego faceta. Tyle tylko, że odkąd jestem w ciąży tp strasznie przeszkadza mi fetor alkoholu wogóle taki smród po przepiciu, wiec całą noc "spalismy" przy otwartym oknie, to znaczy S spał a ja przewracałam sie z boku na bok :( za to za "karę" musiał zrobic obiad a ja odespałam nockę :)

Spacerek dzisiaj tez już zaliczony :) niestety tak wieje, ze o mało mi głowy nie urwało, za to pies wybiegał sie z panem za wszystkie czasy i zastanawiam sie, który z nich wrócił do domu bardziej zmęczony :)

Kocham Cię syneczku!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu #631497 przez sloneczko33
witam wieczorkiem i ostatni wpisik nie czuje sie najlepiej jestem przeziebiona nos zatkany i od wczoraj kicham

12 lata 2 tygodni temu #631507 przez siwa342
A ja zakupiłam sobie huśtawkę ogrodową i dzisiaj dupsko na słoneczku huśtałam :) byle by pogoda była coraz ładniejsza....

MAJA

12 lata 2 tygodni temu #631528 przez Joanna89
osobka85 jak ja Ci zazdroszczę morza...choć kocham góry nad morzem też jest pięknie:)

Siwa ooo proszę :D my też mamy na działce huśtawkę hehe można sobie dzieciństwo przypomnieć :P

Nie dawno wróciliśmy od babci i ze spacerku z psami :) uwielbiam takie dni kiedy można spędzać cały dzień na słoneczku :)

12 lata 2 tygodni temu #631533 przez osobka85
Nikaa- mam nadzieję, że masz rację i zniknie :) z resztą z dwojga złego wolę celulit niż rozstępy!!

synek- Jaś <3

12 lata 2 tygodni temu #631537 przez osobka85
Asia ja specjalnie do trójmiasta sprowadziłam się z Mazowsza właśnie dla morza :) kocham morze i nie wyobrażam sobie mieszkać gdzie indziej.. a pagórki (może nie za duże, ale zawsze) w 3mieście też są :) ale i tak uważam, że zdecydowanie za rzadko chodziłam na spacery nad morze.. Ale myślę, że teraz z mężem i z Jasiem będziemy nadrabiać :)

synek- Jaś <3

12 lata 2 tygodni temu #631547 przez dziubasek
Hej dziewuszki :laugh:
Ja tez kocham morze(chociaz odkad mieszkam w uk to bylam tylko raz nad plskim morzem)ale kupilam sobie ziemie w kolobrzegu(moze kiedys bedzie mnie stac na budowe domu i na stare lata osiade tam)
Sloneczko wygrzej sie kochana
A hustawka tez mi sie marzy tylko u mnie pogoda najczesciej deszczowa wiec to lipka :angry:
Ja po pracy pelna wigoru przed chwila wstawilam ciasteczka francuskie z owocami do piekarnika...mhmhmhmh pychotka
Wogole to sie zrobilam troszke taka kura domowa w tej ciazy(gotuje, pieke w domku wszystko lsni)-kiedys nie zebym byla jakims brudasem ;) ale bywaly rzeczy wazniejsze(silka, fitnes, ploty)...teraz liczy sie tylko rodzina :laugh: i zaczyna mi sie to podobac :laugh:

12 lata 2 tygodni temu #631555 przez emi87
uniuni ja też tak mam z brzuchem :) też jak go napinam (np przy podnoszeniu sie) robi mi sie górka i trójkątny brzuch :) smieszne to jest :) a mi sie wydawało że to normalne, ze po prostyu mięsnie inaczej sie układaja.
cięzko mi sie też przekrecać z boku na bok (jakbym zakwasy miała) i bolą mnie czesto stopy jak za bardzo poszaleje z robotą.
a wcieło mnie na chwile bo i w pracy sporo roboty i przy domku tez (mamy ewidentny syndrom wicia gniazda :D )

my dziś aktywna niedziela - ogarnialiśmy w domku, robiliśmy porzadki, segregowalismy....oboje chyba podświadomie sie szykujemy do przyjścia na świat nowego członka rodziny :) ach i nic tak kobiety nie cieszy jak nowe rolety i zasłonki hahaha :D :P
teraz wcinam surowe buraki :P

12 lata 2 tygodni temu #631558 przez karolinkanice16
Hej kochane my dzisiaj byliśmy w mieście kupiłam dla siebie co nie co, zaliczyliśmy spacer w parku a na dniach mamy plan wybrać się do zoo i nad morze :)

A to my z dzisiaj :)

Niby 104cm w brzuszku a jak zapnę płaszczyk albo kurtkę to nawet aż tak nie widać, że jestem w ciąży :).

12 lata 2 tygodni temu #631560 przez Joanna89
Tzn ja zbyt kocham góry żeby zamieszkać nad morzem, ale morze też jest piękne,szczególnie poza sezonem hehe

Mięśnie się po porodzie zejdą po jakimś czasie więc nie ma się czym przejmować:)

12 lata 2 tygodni temu #631565 przez dziubasek
Karolinka ja tam widze twoja pileczke nawet w zapietej kurtce ;) wygladasz oczywiscie bosko :)

12 lata 2 tygodni temu #631567 przez osobka85
a to my z dzisiejszego spacerku

synek- Jaś <3

Załączniki:

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #631568 przez Joanna89
karolina pięknie wyglądasz :)
Ja może w tygodniu pojadę do Krakowa:)
osobka85 a gdzie Ty jesteś kulka?? ładnie wyglądasz:)

12 lata 2 tygodni temu #631571 przez osobka85
hmm nie umiem dodawać kilku zdjęć na raz... to jeszcze jedno poniżej.

A na poprzednim ta mała czerwona kulka na klifie to ja ;)

synek- Jaś <3

Załączniki:

12 lata 2 tygodni temu #631573 przez osobka85
Karolinka- śliczne zdjęcia!!! takie kolorowe, wiosenne :)

synek- Jaś <3

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka