- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wczesniej kupiłam z drutami tylko, że większe to zaś nie mogę chodzić w nich , bo czuję się jak w dybach mega niewygodnie i żebra mnie bolą zaraz. Nie wiem juz co kupić te do karmienia na allegro są bez drutów i może nie będą aż tak się cycki rozjeżdżały no sama juz nie wiem naprawdę. Pieprzone cycki:]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)

Sebek się rozkręca i coraz częściej zaczyna mnie boleć jak się rusza. Wg lekarza mamy 29tydz i 3dni, więc ma boleć bo mały rośnie i jakoś to przeżyję...I nie wiem jak to jest z tymi skurczami przepowiadającymi? Ja raptem kilka razy czułam takie mocniejsze skurcze, a tak to nawet nie wiem czy cos tam się z macicą dzieje czy nie

- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

kasiak ja też odczuwam bolesne kopnięcia szczególnie gdzieś pod żebrami, czasem to aż podskoczę do góry, a co to będzie jak malutka będzie miała mało miejsca do fikania a nóżki będą pod żebrami...ojojo....
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
kasiak kup sobie jakiś sportowy pełno tego jest na allegro i są wygodne po domu, a bez to ja nie chodzę , bo mi sie naciągną do pępka.
Skurcze braxtona mam kilkanaście razy dziennie. Boli mnie też przepona, bo macica uciska tak czytałam przed chwilą, bo juz tam sięga powoli masakra jakaś nie mogę siedzieć w pozycji jak na krześle tylko musze być odchylona jak na fotelu u dentysty.
- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja również siedzę odchylona, bo czuję ucisk, a o garbieniu w ogóle nie ma mowy , to już tak trwa 3/4 tygodnie, a co dopiero będzie za jakiś czas...Skurczów na razie też nie mam,albo ich nie zauważam
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)

- kaska1982
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.

a co do piersi to mi tez dosyc urosły, i juz sobie nawet kupiłam takie dopinki do tłu do stanika, zeby było luzniej pod biustem. A staników do karmienia tez jeszcze nie kupilam bo zastanawiam sie czy zamawiac na allegro? Zamawiała juz któras? Moze jakies linki przydatne?

- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- bea2a
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ze spaniem też mam problemy, tzn. chodzę 1-2 razy siku a poza tym przewracam się z boku na bok lub na plecy bo nie mogę całej nocy przespać w jednej pozycji. Mimo to jednak się wysypiam.
Byłam u kosmetyczki, do fryzjera umówiłam się na jutro bo dzisiaj nie było miejsca. Zastanawiam się ile włosków obciąć

A propos stanika do karmienia, to byłam na brafitting i wg specjalistki stanik do karmienia trzeba kupić najlepiej przed samym porodem bo wtedy piersi najwięcej rosną. I najlepiej tylko jeden a po porodzie można kupić jeszcze jeden bo jak zaczynamy karmić i nagromadza się pokarm to biust robi się jeszcze większy.
- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kaska1982
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.

- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agusiaa26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
więc tak w skrócie, piękne macie brzusie, Karolina widać że ty ciążówka jesteś, Natalia fajnie że wypoczęłaś i że pogoda dopisała:)
W nocy też się kręce bo mały kopie i nawet teraz daje koncercik:)
dziubasek mam to samo, ciągle sikam i piję a później się dziwie dlaczego wstaje w nocy co 3 godz:)
bea2a koniecznie pochwal się nową fryzurą i brzusiem bo ciekawa jestem jak urosłyście;)
NataliaK ja biorę Pregna DHA 250 rano i na wieczór cena ok 20-25 zł
dziś przyszły mi leginsy z allegro, polecam bo naprawdę super leżą, fajny materiał no i cena śmieszna;)
allegro.pl/infatti-20-getry-ciazowe-legg...y-m-i3146486091.html
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Co do cycorkow...to ja oczywiscie jestem mega szczesliwa(M tez

A co do wloskow- to ja mam na miejscu szwagierke-fryzjerke... rok temu moim postanowieniem bylo zapuszczanie wloskow(wiec podcinam tylko koncowki albo robie sobie grzywe)a kolory zmieniam jak rekawiczki... teraz jestem blondi ale niedlugo mam zamiar sobie zrobic rudy-marchewkowy z blond refleksami.
Kamilkaa nago to ja za bardzo nie mam jak spac(mezus wiecznie napalony-zyc mi nie da... a Miss tez nas nawiedza w nocy-wiec nie chce przed nia paradowac z gola pipka i dojkami