- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Idę walnąć sobie kawkę (bleee nie lubię), i może jajca usmażę do tego.
Trzymam rękę na pulsie i czytam regularnie. A jak się nie odezwę to znaczy, że padłam na łóżko i nie mam siły na nic.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- ..I have dark soul you will never see through it..

jade chyba zaraz do sklepu po czereśnie.. widziałam wczoraj w sklepie.. co prawda 50zł za kg, ale ja i tak dużo nie mogę zjeść, to wezmę sobie z pół kilo

- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Qltoorka takie zmiany to ja jeszcze jestem w stanie zrozumieć
Była dziewczynka, jest chłopiec, ale w drugą stronę? Bo jak można siuraka z czymś innym pomylić
jade chyba zaraz do sklepu po czereśnie.. widziałam wczoraj w sklepie.. co prawda 50zł za kg, ale ja i tak dużo nie mogę zjeść, to wezmę sobie z pół kilo
Też widziałam czereśnie, ale zadowoliłam się dżemem wiśniowym, niby nie to samo ale ujdzie. No i chodził za mną rabarbar, a tu zonk 75kr za kg. Jakoś mi chęć przeszła.
Uniuni a dostałaś kartę do Kiwi na pieluchy? Bo mi właśnie przyszła parę dni temu i będę testować jak ten system działa, bo co 4 paczka gratis. I jeszcze gratisowy kubeł na pieluchy muszę zamówić, chyba z Barnas hus. Niby tylko 200 kr kosztuje, ale jak można go dostać za darmo to czemu nie

- kaska1982
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.

Właśnie wróciłam od dentysty

Co do fotelika to ja też w zestawie 3 w 1, ze wszystkimi atestami

A wracając do pomylenia płci na usg to u nas czasem sie zdarza, więc mimo że powiedziano mi ze chłopiec to wolę sie do konca nie nastawiac bo różnie to bywa

- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Kasiak ja odebrałam paczkę apotek1, vitus apotek, pojemnik na pieluchy z BarnasHus i dokupiłam wkłady, bo są w promocyjnej cenie przy odbiorze pojemnika. Jeszcze czekam na kupon z Rimi i z Kiwi (Libero wysyła swoją paczkę do odbioru w kiwi) i chyba jeszcze coś dostałam z babyverden.no

Kartę z Kiwi na pieluchy mam już jakiś czas, dostałam przy okazji kupna podpasek

- bea2a
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja też dzisiaj kiepsko spałam. Co chwilę się na siku budziłam i jakoś duszno mi było.
Qltoorka nie straszcie z tą inną płcią przy narodzinach. Ja mam USG na każdej wizycie i miałam też 4D,więc mam nadzieję, że płeć jest dobrze potwierdzona. Co prawda nie mam aż tak dużo różowych rzeczy ale już się nastawiłam na dziewczynkę

- Marta27
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
I ja byłam już na łowach zakupowych w lidlu kupiłam sobie te jeansy ciążowe i stanik również, do tego dwa pęczki rzodkiewki którą ostatnio pożeram. W biedronce też byłam ale niestety już nie było tej mega paki pieluszek w rozmiarze 2 więc wzięłam tą mniejszą paczkę dwójeczek. Kupiłam też wkładki laktacyjne i chusteczki nawilżające
Co do chrzestnych to jeszcze nad tym nie myśleliśmy ja mam jedną siostrę a moj małżonek siostrę i brata.
Dziewczyny i jak z dzisiejszymi warsztatami wybieracie się?
- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- moonia154
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Musiałam dziś nadrobić mnóstwo stron, bo wczoraj z okazji zbliżającej się burzy brakło mi internetu

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jak więc ktoś taki ma być chrzestną mojego dziecka?? Wiem, że za jakiś czas znów będziemy ze sobą normalnie rozmawiać, ale póki co- to ja nie chcę, bo mam dość głupich kłótni. Niestety, nie mam nikogo, bo moje kuzynki, koleżanki mają już po troje, czworo chrześniaków i nie chcę nikogo dobijać

- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-
Ostatnio miałam taką sytuację w Biedronce - jedna kasa otwarta, zrobiła się kolejka, podchodzi ochroniarz i mówi, że zaprasza do kasy nr 4-głównie zwracał się do mnie... i wszyscy ludzie za mną popędzili tam na złamanie karku... On znów do mnie, żebym przeszła tam a ja mu wskazałam tą kasę, żeby zwrócił uwagę, jak inni mnie potraktowali, choć i tak przecież stałam przed nimi i że tam już jest jeszcze dłuższa kolejka niż tu... W dodatku miałam pecha, bo laska przede mną zaczęła kasjerkę wypytywać o ceny wszystkich wódek, więc wyszłam ostatnia....
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Jajeca zjedzone, kawę popijam i kusi mnie czekolada, zostało jeszcze kilka kratek, a jak pachnie

- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

W Białymstoku za to same wieśniaki i buraki.. nikt mnie nie przepuścił, nie ustąpił miejsca, a taksówkarz próbował naciągnąć

Kasiak ja ostatnio dużo siedziałam w domu i miałam czas na to

Monia nie chciałaś wysłać prezentu? Ja mam 8letnią chrześnicę w Pl i wysyłam jej prezenty np zamawiając ze strony internetowej i tylko musi być odebrane lub wpuścić kuriera

- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
A chresniakowi mojemu i meza chrzesnicy tez wysylamy prezenty do pl... no w tym roku przylatuje do mnie moj chrzesniak na wakacje z moja mama wiec umowilismy sie ze sobie sam cos wybierze:)
- Jamajka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)

NataliaK mnie się zdecydowanie bardziej podoba ten niebieski wózek

Co do chrzestnych to my coś wymyślimy.. co prawda z chrzestnym może być problem, ale zobaczymy co będzie.. jeszcze nas długo ten temat nie będzie niepokoił, bo my będziemy chrzcić Mikołaja dopiero gdzieś koło roczku. A jak nie będzie chętnych to ich strata.
Qltoorka ja nie wiem ile jest paczek rozmiaru 2 w tej dużej pace. Ale nie kupiłam tej mega paki dla Leny, bo to są dwie standardowe paczki pieluch junior, czyli zaoszczędziłabym 4 zł na jednym opakowaniu, 8 zł na 'megapace'. Dla Lali więc nie brałam, bo mam zapas, a dla Dzidzi nie będę się aż tak zaopatrywać, bo nie wiem czy nie będzie miał uczulenia. Różnie bywa.. jak po newbornach nie będzie wysypany to wtedy będę kupować Dady 2.