BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #665401 przez carmelove
o kurde to trzymajmy kciuki za pasala i dziewczynki !

Ania - nasza dziewczynka !

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #665408 przez Kasik88
Ooo ... ale nowina, pasal trzymam kciuki żeby wszystko było ok z dziewczynkami !!!

11 lata 11 miesiąc temu #665411 przez NataliaK
bea najlepiej zaglądaj sobie na ta stonkę na fb www.facebook.com/pages/Stowarzyszenie-Po...545296884058?fref=ts tam masz na bierząco informację kiedy są szkolenia z chustonoszenia :) i jak maleństwo się urodzi to sobie juz idziecie nawet w pierwszym miesiacu żeby dziecko do chusty przyzwyczaić no i dowiecie się wszystkiego jaką chustę kupić:) super, że mężowi się spodobało! Dam znać jak bym ja też się wybierała chociaż mam koleżaneke ze stwowarzyszenia i pewnie bedzie mnie w domu uczyła ale zobaczymy może tez sie z mezem wybierzemy :)

trzymam kciuki za pasal i w sumie to trochę jej zazdroszczę, że TO JUŻ!

Qltoorka ubranek tych małych też nie mam za dużo, dziecku nawet wygodniej bedzie w tych wiekszych wiec nie ma co przesadzać z kupowaniem :)

któraś cos pisała jakie mamy świeto w tym tyg? w czwartek jest wolne bo jest Boże Ciało :)

11 lata 11 miesiąc temu #665412 przez nala
Również trzymam kciuki za pasal. Nie pozostaje już nic innego jak brać się za pakowanie torby do szpitala, bo nigdy nie wiadomo kiedy nastąpi godzina W.

11 lata 11 miesiąc temu #665433 przez agusiaa26
karolina_p i Patrizia też chciałam kupić Q7 ale gość w sklepie powiedział że jest ciężki i trudniejszy do montowania, cokolwiek to znaczy.Pomacajcie w sklepach

Marta27 od dwóch lat mieszkam w Poznaniu i uwierz mi do tej pory ta gwara poznańska mnie czasem bawi, w Lublinie skąd pochodzę laczki to np ciapy ;)

Pasal jesteśmy z Tobą!!! jesuu to już??? :ohmy: :kiss: :kiss:

karolina_p123 mój lupo już stoi w pokoiku, jestem zadowolona z zakupu chociaż może dużo kosztował ale stówa w tą czy w tamtą to nie ma dla mnie różnicy a naprawde wózek jak dla nas jest super.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #665434 przez patrysia305
o rany Pascal Trzymam za Was kciuki, oby wszystko było dobrze :)

u mnie określenie laczki też jest normalne :) hehe a ja z kuj - pom jestem.

Ja mam za dużo tych ubranek ale powiem Wam że praktycznie nic nie kupowałam
piekę golonkę zobaczymy czy mój luby będzie z niej zadowolony,

Trzymajcie kciukasy za moją wizytę dziś

Widziała któraś z Was może ten wózek bo ja się nad nim zastanawiam
allegro.pl/nowosc-wozek-verdi-sonic-3w1-...isy-i3251550602.html
może macie jakieś opinie

11 lata 11 miesiąc temu #665436 przez sloneczko33
Qltoorka napisał:

Marta27, a co to są "laczki"? :laugh:

Mam nadzieję, że każdy już powiedział co miał na temat drogich wózków, zasobności portfela...? :) Fakt, mnie też korci, by wypowiedzieć się na ten temat, opowiedzieć się po którejś ze stron, ale z racji aktualnego mojego statusu na forum nie powinnam być stronnicza :P

A dziubasek ma rację co do wózków-dlatego ja właśnie tym się kierowałam przy jego zakupie :) Mogłabym kupić nowy wózek do 2000 tys., bo tak się początkowo nastawiałam i za takimi wózkami się oglądałam, ale tak bardzo obawiałam się tego jaki okaże się "w praniu", że w końcu kupiłam używaną taniochę w bardzo dobrym stanie, bo jak nie będę z niego zadowolona to mi nie będzie przynajmniej żal i nie będę się piekliła, że teraz to już muszę tym jeździć tyle czasu :) A tak to się go popchnie za tyle za ile go kupiłam i "następny proszę" :) Zresztą, wszystkie moje koleżanki z wózków 3w1 lub 2w1 po okresie gondoli i mrozach zimowych przerzucają dzieciaczki do wózków typu "parasolka"... I ja chyba też tak zrobię-oglądałam już taką parasolkę z X-landera i byłam zachwycona jej zwrotnością i lekkością...

Poznanianki, fajnie macie w tym szpitalu na Polnej, o którym tak piszecie-możecie się spakować w reklamówkę ;)

agnesia, czy mi się wydaje, czy Tobie jeszcze brzuszek nie opadł, bo tak mi właśnie wygląda?

Patrizia, u mnie też remont trwa, ale ja się za robotę nie łapię :P Szkoda tylko, że mąż w tym tyg pracuje po 10h dziennie i w domu będzie o 19tej, więc za dużo nie porobi... Ale coś słyszałam, że w tym tyg jakieś wolne jest? Jakieś święto mamy?

sloneczko, jak to byłaś na Dniu Matki u syna? Synek nie mieszka z Tobą?

A ja poprałam i poprasowałam ubranka w rozmiarze 56...I co się okazało? Że myślałam, że mam TAK DUŻO ciuchów, a wyszło po posegregowaniu, że z tego rozmiaru mam 4 body z krótkim rękawem, 3 z długim, 3 pary śpioszków i 3 pajacyki...Oprócz tego mam więcej jakichś bajeranckich spodni i koszulek/koszul.... Nie sądzicie, że powinnam się jeszcze zaopatrzyć w ubranka, bo nie wyrobię z ich zmianą i praniem? Czy raczej już to olać, skoro się mówi, że z tego rozmiaru to dzieciaczek najszybciej wyrasta, a czasem jest już tak duży, że od razu zakłada się mu rozmiar 62...?

bylam w przedszkolu u niego o 14 byla msza dla rodzicow potem dzieci mialy wystep i piknik rodzinny na koniec byl

11 lata 11 miesiąc temu #665438 przez Joanna89
Patrysia trzymamy, nawet u stóp:)

11 lata 11 miesiąc temu #665441 przez sloneczko33
ja mam wiekszosc spakowana zostaly drobiazgi takie jak przybory do mycia koszula recznik i podklady

11 lata 11 miesiąc temu #665451 przez Patrizia
a orientujecie sie moze czy sa w rossmanie takie mini kosmetyki?? zele pod prysznic, szampon itd bo normlnych butelek nie chce mi sie taszczyc do szpitala

Ksawerek(*)

11 lata 11 miesiąc temu #665454 przez Qltoorka
Ja też juz te najważniejsze rzeczy spakowane, zostały tylko kosmetyki, sztućce. No i tego cholernego laktatora nie kupiłam jeszcze, bo się zdecydować nie umiem jaki...
Myślę, że aby nie zajmować cennego miejsca w torbie zakupię sobie takie małe wersje kosmetyków, takie "próbki"-można je kupić w Rossmannie-w sam raz na krótkie wypady poza domek :)

11 lata 11 miesiąc temu #665456 przez karolina_p123
agusiaa26 fakt wózek jest ciężkawy bo rama jest metalowa a jeśli chodzi o aluminium wykorzystywane w ramach jest ono naprawdę różne niekiedy ta aluminiowa rurka jest pusta w środku co jest przyczyną jej wygięć czy złamań (tak jak z czekoladowymi królikami na Wielkanoc :p ) ja jestem mimo wszystko zdecydowana na q7 tak czy siak to mąż będzie znosił stelaż, a i teściowa mieszka w bloku na przeciwko więc w razie potrzeby pomoże :)

11 lata 11 miesiąc temu #665462 przez Patrizia
ja tez sie waga nawet nie interesuje mieszkam na pierwszym pietrze wiec nie jest zle a wozek i tak moge zostawic na samym dole bo mamy klatki z domfonem sasiadka tak swoj zostawiala i nawet jak bylo caly czas otwarte to nikt tego nie ukradl a w bloku jest wiekszosc starszych ludzi ktorzy i tak maja wszystk na oku :P :) wiec przpilnuja :P

Ksawerek(*)

11 lata 11 miesiąc temu #665463 przez patrysia305
patrizia sa w rozmanie mini kosmetyki, ale bynajmniej u mnie był mały wybór co do szamponów.
Ja kupiłam większe bo nie wiadomo kiedy do tego szpitala trafię

11 lata 11 miesiąc temu #665466 przez Joanna89
Patrycja są , bo też takie malutkie sobie kupiłam do szpitala:)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka