BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #665469 przez Patrizia
dzieki dziewczyny bede w tygodniu w rossmaie to sie zaopatrze zawsze to mniej miejsca zajmie chociaz i tak nie wiem czy sie zmieszcze do jednej torby :)

Ksawerek(*)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #665473 przez karolina_p123
Patrizia ja w rossmannie kupiłam takie małe puste pojemniczki: buteleczkę i buteleczkę z pompką ok 1- 1,5 zł i do nich przelałam kosmetyki te "próbki" są mało ekonomiczne w porównaniu: biały jeleń w płynie 300 ml- ok 15 zł, a mała buteleczka 50ml- ok 5 zł

11 lata 11 miesiąc temu #665474 przez kasiak
Albo można kupić małe butelki, jakoś po 100ml, takich jak do samolotu i przelać ulubione kosmetyki, bo niektórych nie ma w małej wersji.
Zróbcie za mnie porządki w szafkach! Zebrać się nie mogę, a czas ucieka i jak widać po niektórych dziewczynach, godzina 0 może nadejść w każdej chwili. A ciuchy w sypialni zalegają w różnych miejscach...
A brzuszek fika w najlepsze i nic sobie z moich "problemów" nie robi :) dziś znowu się ułożył inaczej i kopie i wierzga i nie wyobrażam sobie, że niedługo nie będzie go w środku!

11 lata 11 miesiąc temu #665480 przez Joanna89
ja biorę taką mini walizeczkę na kółkach, bo mało potrzebuję ,a jakby coś do 300 m do domku mam i mąż przyniesie:)

11 lata 11 miesiąc temu #665496 przez kaska1982
pascal trzymamy kciuki :) i jak to niespodziewanie może nastąpić? kurczę czas już sie zacząc bac :P Moja sąsiadka, któa też jest w ciąży ma na jutro rano stawić sie do szpitala na cesarkę, mały ułożony pośladkowo i to jej pierwsza ciąża wiec od razu założyli cięcie :) Ale jej zazdroszczę, że już za kilkanaście godzin będzie miała synka przy sobie :)

Te babeczki naprawdę super wyglądają :) muszą być mega smaczne, a ja mam takiego lenia do stania w kuchni :( ale chyba sie poświęce :)

Kurczę miałam odpoczywać ale nie potrafię :P do południa robiłam porządek w szafie w sypialni, żeby zmieścic gdzieś kocyki, pościel dla dziecka i większe ubranka na później... i co? niby zrobiło sie miejsce, a tu nic sie nie mieści :) za dużo tego wszystkiego :)

Dziewczyny co robicie na obiad? jakies pomysły bo już którys dzień mięsa i ziemniaków nie zniese :P

Ja tez kupiłam takie małe buteleczki i do nich przelałam kosmetyki, które używam na codzień, bo szkoda mi brac całych butelek, a poza tym u nas rossmana nie ma :(

Dzidzia broi dzis jak nakręcona :) cały czas wierzga i kopie, chyba piłkarzem będzie :)

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 11 miesiąc temu #665534 przez NataliaK
też miałam właśnie pisać o tych buteleczkach do samolotu bo tam wiecej wejdzie niż jest w tych malutkich kosmetykach :)

ja na obiad mam kluski z boczkiem i kapustką kiszoną bo już też mam dosyć miecha :D a na jutro robie kiełbaski w sosie pomidorowym.

Ciśnienie mi w koncu spadło do stanu normalności, mam nadzieję, że już tak zostanie

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #665536 przez bea2a
Co do pomysłu na obiadek to polecam coś w sam raz dla kobiet w ciąży - Kotleciki wege z czerwonej soczewicy. Są rewelacyjne i posiadają dużo żelaza i kwasu foliowego.

Zajrzyj na przepis: pasjakobiety.blogspot.com/2013/05/kotlec...wonej-soczewicy.html
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #665538 przez Qltoorka
O, z tymi pustymi buteleczkami to też jest myśl... :) Bo fakt, te małe wersje się nie opłacają...

11 lata 11 miesiąc temu #665540 przez dorkiszon
Fajne te wózki Lupo i Sonic podobają mi się, a nad baby Merc kiedyś tez się zastanawiałam.
Tez mieszkam na pierwszym piętrze i nawet mam winde w bloku także luz.
Pascal miała bliźniaki urodzić, bo już sie gubię ?

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #665544 przez Lacrijka
Pasal rodzi ?? Matko Bosko !! To co, żarty sie skończyły ?? Też mam sie pakowac ??
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #665551 przez Qltoorka
No, Lacra, coś się obijasz :P Pierwsza miałaś być ;) Tak obstawiałyśmy przeca ;)

11 lata 11 miesiąc temu #665558 przez kasiak
Lacra dobrze widziałam, że za tydzień rocznica? to może prezent sobie i mężowi zrobisz :P na każdą z nas przyjdzie pora, dziewczyny ściskamy udka i czekamy do wyznaczonego terminu!

11 lata 11 miesiąc temu #665561 przez dziubasek
Lacra kurna a ty jeszcze nie spakowana?????
Pasal kochana trzymajcie się dziewczyny... To wasza ostatnia prosta i będziecie razem :laugh:
jejku to może i ja zacznę się pakowac :unsure: jutro dzień rozpocznę od tej czynności ;)
Zostały mi 2 godziny pracy... Dostałam prezenty dla maleństwa, aż mi łezka poleciala :)

11 lata 11 miesiąc temu #665562 przez magdalenagal
No to co, seksu już pewno nie można...

11 lata 11 miesiąc temu #665565 przez dorkiszon
Skąd wiecie, że Pascal rodzi napisała smsa ?

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka