- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- moonia154
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Qltoorka ja również miałam badanie na hiv na początku ciąży.
Dorkiszon ja miałam podobno zastój na nerce już dłuższy czas i lekarze byli zdziwieni, że nic nie czułam. Jak w zeszłym tygodniu dostałam ataku to się dowiedziałam, że mam "coś" wielkości niecałego centymetra na lewej nerce i stąd moje komplikacje zdrowotne. I, podobnie jak Ty, z niedoboru piwka

Jutro idę do mojego konowała- dziś kończę Amotaks i trzeba będzie zdecydować co dalej, choć Fenoterol mam brać przez dłuższy czas (to taki lek na podtrzymanie ciąży). Tak więc 3majcie kciuki, żebym przeżyła spotkanie z doktorkiem,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moonia154
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

sprawdzilam moja ksiazke ciazowa- tutaj nie ma takiego badania jak ten wymaz, wiec licze na to ze nie mam zadnej bakteri itp....
- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- ..I have dark soul you will never see through it..

Qltoorka przepraszam

Monia heheh az się martwić zaczęłam, bo ja też do chmielolubnych należę i też nie piłam piwka od pazdziernika

- moonia154
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wiesz co , a jaki to jest ból , bo mnie po prawej stronie bolała, ale chyba nerka pod żebrem, a jak nerka boli to w którym dokładnie miejscu ? Tak bardziej na plecach czy centralnie na boku ?
Ja pije 1,5 l wody i do tego mleko więc ogólnie może ze 2 l nie daje rady więcej. No raz mi się zdażyło 3 l wypić.
- moonia154
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- moonia154
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- siwa342
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- moonia154
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- magdalenagal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Chyba przegięłam pałę ze sprzątaniem dziś. Plery mnie bolą a Młody najwyraźniej zachwycony kołysaniem, bo co siadłam to kopał jakby mnie gnał do roboty. Monsz umył okna, zawiesił firany (a darłam mordę jak wściekła, bo jakby miał amnezję i nie wiedział jak się firany wiesza...) Umył mi meble (ale tylko z góry, bo resztę sobie sama umyłam jak był w robocie- jakbym miała leżeć i czekać aż przyjdzie wyrąbany jak koń po westernie i miałby narzekać, to pierdzielę. Nafuczę się ale zrobię) jutro jeszcze zagnam Gada do pomalowania sufitu w łazience a w piątek skręcenia kołyski, zniesienia łóżeczka i wózka ze strychu i będziemy stedy-ready to go. No i jeszcze świętą torbę spakować, bo ja też jeszcze się nie zebrałam w sobie

A badania HIV miałam robione, kiłę też. W zasadzie większość badań.
Pampersów do szpitala biorę małą paczkę z Rossmana. Jest ich tam chyba 30. W razie czego Monsz dowiezie.
Zazdroszczę Wam tego apetytu. Ja raczej nie mam smaku ani siły jeść. Ale powiem Wam coś świńskiego na wieczór- mieliśmy dziś fasolkę po bretońsku na obiad. Zjadłam trochę bo bardzo lubię. A efekt po fasoli wiadomy. Teraz siedzę i się wiję... Mówię do Menża, że fasolka dotarła do miejsca przeznaczenia. A ten na mnie patrzy i pyta: "Żartujesz że już rodzisz..." Musiałam tłumaczyć że nie ta fasolka i nie to miejsce...
Dziubasku hot chocco! Ciesz się słońcem. To ostatnie jego podrygi na irlandzkiej ziemi

Uniuni Ty mówisz że masz wysoki cukier a ja ile i czego bym nie zjadła to mam dziwnie mały ostatnio... I nie jem mniej niż przed dietą. I w sumie specjalnie nie wymyślam. Nie wiem co to ma znaczyć... Nasi biedni Rodacy! Zawsze ich ktoś wyrucha a oni muszą obmyślać plan jakby się zemścić. To masz tam taki Gang Olsena na norweskim lądzie.
moonia154 jak zaczynasz brać fenoterol to serdecznie współczuję. Ja jak zaczęłam to trzepało mną jak w delirium. Dobre dwa tygodnie zanim się przyzwyczaiłam

agniesia ależ Słodziaczek. Koniecznie Go od nas wyściskaj. Ja jak mojego Miśka dorwę to Go chyba nie puszczę tak będę ściskać

kaska1982 nie przejmuj się niezgrabnością. Ja co rusz się huknę w brzuch. Cały czas wydaje mi się że się gdzieś zmieszczę a to zawadzę o drzwi, w sklepie myślę że wlezę między ludzi. A w niedzielę myślałam że zmieszczę się między facetem i babką- gość mnie nie zauważył (nie wiem jak to możliwe) i mnie zawadził łokciem. Potem przyszła jego Córa (z 15 lat) i tak machała łapami że trzy razy mnie przyhaczyła. Myślałam że im nakopię do dupy.
Czas na mierzenie cukru i szybki masażyk plecków bo dziś bez tego się nie obejdzie.
- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

alba77W sumie nie zapytalam tej pani ktora o tym mowila w ktorym szpitalu w Bydgoszcy jest ta akcja. Wiem tylko ze od 1 do 5 lipca.
Powiem Wam ze ja tez caly czas mam cos w buzi, zjem jedno i siegam po drugie. Rzeczywiscie zapotrzebowanie jest wieksze w 3 trymestrze

magdalenagal Dzieki za wiesci od Jamaiki

agnesia Sliczny slodziaczek z Twojego synka :* czekamy na relacje z porodu - jak Ty to zrobilas w 2,5 godzinki?

karolinkanice Jak zawsze slicznie i kolorowo

Dzis wstawilam pierwsze pranko polciowe

Od kilku dni non stop rozmawiam z Pola, gadam do tego brzucha i dzis idac do sklepu do niej gadam a nie widzialam ze idzie za mna facet. Musial miec ubaw ze mnie

W sklepie czekalam przy kasie a pani cos sobie sprzatajac mowi: Och, nie zauwazylam Pani. Na co ja: Chyba teraz ciezko mnie nie zauwazyc

Lece na final Top Model

Buziaki