BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #674025 przez bea2a
Qltoorka wrzucałam o tych badaniach kiedyś. Dla Ciebie wrzucam raz jeszcze: pasjamamy.blogspot.com/2013/05/badania-u-kobiet-w-ciazy.html

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #674033 przez dorkiszon
magdalenagal hahaha to ja przeważnie zaryje drzwiami o brzuch jak otwieram :D
No mój chłop poszedł na nocke moge impre robic hahaha

11 lata 11 miesiąc temu #674038 przez bisbas
dziubasek napisał:

Karolcia ty mbnie nawet nie strasz tym przenoszeniem bo ja pierwsza pipke przenosilam tydzien a tej juz nie mam zamiaru.... mowie wam za dwa tygodnie zaczynam sporty wyczynowe- wycisne ja sila ;)
sprawdzilam moja ksiazke ciazowa- tutaj nie ma takiego badania jak ten wymaz, wiec licze na to ze nie mam zadnej bakteri itp....

nie ma nie ma Dziubasku ja o te badanie prosilam w pierwszej ciaży powiedzieli mi że absolutnie oni tam grzebać nie będą i koniec ja ani w pierwszej ciąży ani teraz nigdy nie miałam badania ginekologicznego i wiem że go nie bedzie wiec co kraj to obyczaj mam tylko nadzieje ze wszystko ok

11 lata 11 miesiąc temu #674042 przez dorkiszon
U mnie jakis kutafon sobie przypomniał i wierci o tej porze nienawidze tych bloków :/

11 lata 11 miesiąc temu #674118 przez kaska1982
Dorcia ludzie najczęściej sobie przypominają o wierceniu dziur właśnie w takich godzinach :angry: Znam to bo całe życie w blokach mieszkałam :)

Kąpiel zaliczona, brzuszek nasmarowany i wymasowany :) nic tylko zmykać do łóżeczka :) mam nadzieje ze dzis bedzie spokojniej :)

miłej nocki :)

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 11 miesiąc temu #674141 przez karolinap
Kaska1982 Trzymam kciuki za spokojna noc :*

11 lata 11 miesiąc temu #674148 przez patrysia305
Ja tez w Bydgoszczy bede rodzic, fajnie byloby do tego lipca dac radę pozostac w zdrowym dwupaku. Ciekawe w jakim szpitalu jest ta mozliwosc oddania krwi.

11 lata 11 miesiąc temu #674159 przez kasiak
Mąż dziś wrócił szybciej z pracy :laugh: poogladalismy filma, dziabnęliśmy domowego szejka, ja w sumie dwa :blush: pogadalismy w końcu po ludzku, bo normalnie to małż obiadek prysznic i spanie, wiec nie za wracam mu gitary gderaniem....
Wykąpałam się, rozgrzałam plecy, nasmarowałam kolana bo mnie stawy przepotwornie bolą.
Nadrabiam wpisy, wariatki wy koniec pisania bo ciężko ogarnać! :kiss:

Ja jestem ready to go :) mogę rodzic nawet jutro :laugh: a jak przyjdzie co do czego to się pewnie osram z wrażenia B)

11 lata 11 miesiąc temu #674167 przez karolinkanice16
kasiak rozbawiłaś mnie tym ostatnim zdaniem :D, przeczytałam mojemu A. i sam się śmiał :D.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #674172 przez siwa342
a ja łapie doła,kurcze musze być wyprostowana jak sztachetka bo dychać nie umiem i szczeliłam sobie focie brzuszka i załamka-rozstep na rozstepie,coraz wiecej :(:( wiem nie powinnam narzekać,cieszyć się że z Majką na razie wszystko ok i wogóle ale jakoś nie umiem,chyba już sobie daruje robienie zdjęc chyba że w ubraniu

MAJA

11 lata 11 miesiąc temu #674188 przez karolinap
siwa342 Nie smutaj się :* trzeba właśnie myśleć w ta stronę ze z Majka wszystko ok! Wiem, ze się łatwo mowi ale nie martw się, większość z Nas ma rozstępy, i najgorsze są początku bo są widoczne ale później zbledna, pojawi się Majka i o nich zapomnisz :*
Takze teraz kladz się do łóżeczka, przespij te smutne myśli a jak wstaniesz to bedzie juz lepiej :*
Pamiętaj, dla meza i tak zawsze będziesz sexy zona i najcudowniejszą mama :*

11 lata 11 miesiąc temu #674193 przez kasiak
Kurde już leżałam i musiałam wstać zrobić kanapkę bo zgłodniałam :dry: na wagę nawet nie chodzę bo padnę ;)
Spanie standardowo mi przeszło, leczę przy okazji zgagę, zaraz podejmę próbę zaśnięcia ;)

Siwa rozstępami się nie dołuj, bo nie ma czym. Ja też wyglądam jak tygrys, zwłaszcza na cyckach tam to kreska na kresce, a brzuch też swoje już pokazał. Lepiej, że wiesz o nich teraz niż jakby ci niespodziankę po porodzie miały zrobić i wyskoczyć z niczego ;) no i pokaż mi mamuśkę, która rozstępów nie ma? Taka juz nasza natura, że są i możemy się smarować nawet smalcem a one mają to gdzieś :P
Dobranoc mamuśki, miłych snów zwłaszcza tym, które cierpią na bezsenność :cheer:

11 lata 11 miesiąc temu #674206 przez Qltoorka
Halo! Jest tu kto???
Mam brązowe plamienia....czytałam na necie i ponoć nie mam się na razie czym martwić... Wychodzi na to, że podczas badania lekarz mógł mi naruszyć szyjkę.... :( Będę bacznie obserwować dalszy postęp. Mąż się już trzęsie ;) A ja czuję, że mnie tam w środku trochę zaczyna pobolewać, jakbym miesiączkę dostała....

11 lata 11 miesiąc temu #674216 przez siwa342
kasiak najgorsze jest to ze znam pare mam bez rozstepow :(

karolinap no mąż mówi że mu nie przeszkadzają i że on tez ma hihihi moze jak zbledną to jakoś mi przejdzie,moze te hormony na mnie działaja i kiedyś wkońcu trzeba było złpac dołka

MAJA

11 lata 11 miesiąc temu #674218 przez siwa342
Qltoorka może to po badaniu nam też mówili że czasem tak może być,jak jest tego mało to spoko gorzej jak plamisz więcej to leć do szpitala

MAJA

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka