- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- bea2a
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4
Dziewczyny ja dopiero teraz zdałam sobie sprawę, że jestem już w 9 miesiącu ... Bardzo bym chciała dotrwać powyżej 38 tygodnia bo jak powiedziała położna wtedy mają pewność, że płucka są w pełni wykształcone
- MlecznaMama
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
Emi warto sprawdzić co się dokładnie dzieje, już nie ma żartów. Lepiej się upewnić i spać spokojnie. Ale myślę,że wszystko ok. Daj znać. Czekamy
Pozdrawiam Mamusie w szpitalu.
Spokojnej nocy dziewczyny
- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
My już na nogach ,robię pranie a na 8 zmykam na basen, potem badania krew, mocz i jakieś zakupki:)
miłego dnia:)
- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-
Co do twoich skurczy zwieksz sobie dawkę magnezu, mnie tu teraz podają 3 razy dziennie po 2 tabletki magnezu. Teraz w końcu żadnych skurczy lydek nie mam... Brzuch jak leze też już miekszy. W szpitalu sprawdzają czy jest twardy brzuch na lezaco- czy ty jak lezysz to też ci się brzuch stawia?
Ją dziś spalam w szpitalu jak zabita i nawet się nie obudzilam gdy obok zostala przyjęta o godz 4.00 nowa dziewczyna. 15tydzien, krwawienia. A tak zamula, że normalnie przestalam sluchac i ciesze się że dziś wychodzę... Zero pozytywnego myślenia. I jeszcze tu wspomina o martwym porodzie swej siostry... Weźcie mnie stąd.....
Joanna, my God, Jaki ty masz już ogromny brzuszek. Wyciagnij spod kiecki tą piłkę. :-P
Kaska, daj znac jak tam na kontroli.
- kaska1982
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.

Qltoorka widzisz jednak idziesz do domku

Emi sprawdź co jest bo naprawdę nie ma żartów

Madziu glowa do góry

wiecie, tak sobie myślę że teraz to już wszystkie powinniśmy mieć spakowane torby i być gotowe na godzinę zero

miłego dnia

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Qoltoorka hihi już któraś osoba mi to mówi ,żebym wyjęła piłkę

Wróciłam z basenu i sklepu, badania tez zrobione. W PEPCO kupiłam letnią sukienkę za 30zł !
No i wyprane wszystkie ubranka, pieluszki i kocyki

Ale dziś fajnie bez słonka, ale ciepło

Mam w brzuszku małego sportowca, nie wiem kiedy mała śpi... ciągle trzepocze sie i wyciąga

- magdalenagal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Uwaga Uwaga !!!!
17 czerwca Lacra będzie mamą... piękna data co ????
Aaaaa prze-prze-prze piękna

A Lacra już jest Mamą

- agusiaa26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dużo zdrówka dla Ciebie i Twoich dziewczynek!! Trzymamy kciuki kochana !

Joanna89 mój malutki już chyba jest za duży na takie wybryki, a jeszcze niedawno szalał pewnie jak twoja;) Zauważyłam że teraz sonduje mi brzusio powoli, nóżkami też już wolniej i mniej boleśniej i szkoda mi go bo pewnie ciasnota no i chcialby byc już przy cyciu mamusi

- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- agusiaa26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Z Pola wszystko ok, wyniki słabsze ale nie najgorsze - trochę żelaza mało. GBS pobrany

Joanna89- to jesteśmy na tym samym etapie - wszystko wyprane - czas na prasowanie

Lacrijka - piękna data

PatriziaTak milo się zrobiło ze napisałaś do Nas. Rzeczywiście niby jesteśmy tylko wirtualnie obcymi sobie przyszłymi mamami a tak się tu ze sobą zzylysmy. Pati, jesteś Nasza Bohaterka!
A, kuzynki synek który miał problemy z aorta jest juz po opercji. Operacja się udała wiec wszystko idzie ku dobremu

Mój wujek wczoraj też tak spojrzał na mój brzuch i mowi: Karolinka, oddaj dzieciom piłkę

- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mi się coś wczoraj stało źle się poczułam położyłam się nagle zachciało mi się kupę

- magdalenagal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Pół nocy nie spałam- skurcze łydek... Ale jakoś specjalnie tego nie odczuwam. Mam też prikaz od Menża położyć się w ciągu dnia. Mój Kochany

Uniuni nic mi dalej nie pomaga na te skurcze. Najgorsze jest to że pojawiają się np. kiedy przewracam się z boku na bok. A w nocy wstaję 3 razy na leki i wtedy mam obowiązkowo spacerek żeby rozchodzić te cholery... Zastanawiam się nad maścią rozgrzewającą żeby łydy nasmarować, muszę poczytać na ten temat.
Uniuni i Bea A co do cukru- ja właśnie po 1h mam taki niski cukier. I wierzcie mi że nawet po 8 pierogach z kapustą i grzybami miałam normalny (pierogi bez tłuszczu, skwarek czy innego dodatku). Nawet po 2-óch kawałkach pizzy miałam 105 ma/dl (to jest jakieś 6mmol/l). Nie brakuje mi słodkiego (uzupełniam owocami), tłuszcze i tak ograniczałam do tych roślinnych (oliwa z oliwek) ale kurcze, mam obawy czy w takim razie dobrze się żywię. A diabetolog na urlopie (z resztą i tak nie miałabym ochoty iść do tego wała

Qltoorka brzuch stawia mi się jak przesadzę z chodzeniem (spacerki, zakupki, sprzątanko) a jak leżę to jest rozluźniony na szczęście. Ale wiem że to zasługa fenoterolu i asparginu. Dziś spróbuję jeszcze dołożyć magnezu, bo kolejna nie przespana noc i mogę chodzić na wstecznym

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Za tydzień dowiem się jak będę rodzić. Zaczynam się stresować lekko. Głowa Misia dalej pod żebrami.
Buziaki.