- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolinkanice16
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥

- emi87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
- Otrzymane podziękowania: 0

agusia u mnie to chyba nabiał...przestałam jeśc i od wczoraj wieczór moje dziecko znowu jest sobą

jorgus no dzielny z niego facet

ach jaki przystojniak

dziubas wiedziałam!!!!! gratuluje :* eee tam najstarsza co ty gadasz-na pewno bedziesz najbardziej sexowna mamuśka na całej uczelni

dorkiszon mam sucha skóre - straszniem mi sie wysuszyły lokcie, dłonie (aż czasami mi niemiło czegoś dotykać bo mnie ciary przechodzą).
karolinap az ja sie troszke wzruszyłam

karolinkanice ach sie bidulo dorobials...dobrze że przynajmniej dbaja o ciebie w domciu

Natalka mysle że czy sie wybierze te płatne czy z NFZ to sie żalować nie bedzie

- agusiaa26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nie wiem naprawde co mu jest, na dwor nie moge pojsc bo chwile pospi i sie drze i niczym go nie uspokoisz...
Jesli macie jakies pomysly to prosze o pomoc, jeszcze nie plakalam ale powoli trace sily z tego wszystkiego:(
Dziubasku gratulacje!!!
- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
U nas fajnie przespana noc, mała poszła spać już koło 21 chyba ta pogoda ją zmogła..spała do 23.30 i tak potem do 2,30 i 5 , potem wstała już o 7.30 na dobre. Teraz husia się w huśtawce ze swoim smoczkiem, napiła się herbatki i dziecka nie ma hihi
My USG bioderek już mieliśmy ,wszystko jest OK
Szczepienie 5 września ciekawe jak Ala to zniesie...
Co do skóry niemam suchej, wciąż dodaje do woda oliwki jak się kąpie.
Męzul w pracy, idę nastawić pranie.
Pozdrawiamy z Alą

Uploaded with ImageShack.us
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
W nocy miałam spadek formy ( chyba przez te nerwy wczoraj) wzięłam kobitki do siebie męża wygonilam do drugiej sypialni i dopiero niedawno się obudzilysmy...
- NataliaK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Janek właśnie zasnął po karmieniu więc mam wolną chwilkę :)jak się obudzi to wybierzemy się na spacer bo ładna pogoda dziś a po południu idziemy na szczepienie trochę się martwię jak zareaguje ale mam nadzieję, że wszystko dobrze pójdzie.
- agusiaa26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Natalia Julek dodtaje mleko mod. Wczoraj nawet na spacerze dostal i ryk bo wypil cala butle, w domu cyc i w koncu sie pozygal.nie wiem moze do lekarza pojde bo szkoda mi dziecka
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Ja sie wczoraj poryczałam. Sebek mi dał w kosc troche, bo sam lezy tylko pare minut i zaczyna marudzic wiec musze wziac na rece, albo polozyc w innej pozycji i z robienia czegokolwiek w domu musze zrezygnowac

Jak mu mowie, ze dzien byl ciezki bo Sebek daje ognia to mi nie wierzy, bo Sebek wieczorem jest przeze mnie wybawiony i wytelepany na wszystkie sposoby to lezy zmeczony i spiacy. A tylko wtedy ojciec go widzi i rano jak jest wesoly i wyspany:dry: ostatnio byl po poludnium w domu i dalam mu Małego do przypilnowania to po godzinie był na granicy złosci bo mu Sebek dal popalic. W zadnej pozycji nie bylo mu wygodnie, caly czas bawic sie chcial...
Jutro ide do lekarza, kontrola pozno, ale lekarz mial urlop poetm nie bylo wolnych terminow i dopiero na jutro byl pierwszy wolny. Cudow nie bedzie, z tego co wiem to podwozia mi raczej nie sprawdzi. Ogolnie o badanie krwi mi chodzi, czy jest wszystko ok.
- bea2a
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Brałam do zeszłego tygodnia witaminy, które mi zostały z ciąży ale już się skończyły i zastanawiam się czy jakieś sobie kupić czy w ogóle nie brać?
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
My po spacerku byłam wywołać zdjecia żeby sobie powieścić w pokoju:) No i zabieram się za robienie albumy dla małej ,mam zamiar wkleić zdjęcia z ciaży, jej zdjecia z USG , opaskę z urodzin i kikucik pępowinowy

Od kąd w moim domu zawitała huśtawka jestem na wakacjach, Alusia bardzo lubi w niej siedzieć, nawet gdy nie śpi to słucha melodyjek itp,wcześniej musiałam nosić ją na rękach,a nosić 5kg...:/
Jedynie gdy ją usypiam robię to na rękach na podusi

- NataliaK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- MlecznaMama
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
Dziubasku gratuluje! a co to za szkołe zaczynasz jak można spytać?
Była dzisiaj położna i Robert waży 3350g chyba nie ma na tym forum dziecka które tak mało waży. Położna powiedziała,że jest w dolnej granicy przybierania ale że nadrobi i że w stosunku do masy urodzeniowej wszystko jest w normie.
Ja z Robertem mam problem ulewania w dalszym ciągu. W dodatku jak go pionizuje to zaczyna płakać i nie wie człowiek o co chodzi.
- MlecznaMama
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17