- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Paulinka, no ja wczoraj właśnie tam 10 różnych bodziaków w różnych rozmiarach kupiłam, super interes i nawet bardzo mi się podobają

Izula byłaś po te kuponiki?
Kalinka fantastyczne wiadomości przynosisz

Dziewczyny ja też mam wizytę w poniedziałek, na 18, ale o 17:30 KTG i nie mogę się już doczekać, no i muszę pospisywać sobie wszystkie pytania do lekarza, przede wszystkim o to żelazo nowe i alkohol, bo Iva tu jak diabeł kusi, a kiedyś Karmi było reklamowane jako bezalkoholowe prawda? Czy coś się zmieniło?
Papi no gratuluję postępów w pracach, ja się śmieję z Ivy że ma motorek w dupsku ale widzę, że Ty nie jesteś lepsza

Ja malin nie myję chyba jako jedynych owoców, robią się brzydkie i nie smakują już tak samo.
Spotkałam dziś na zakupach tą "kuzynkę" z małą i pytałam jakie ubranka małej zakłada to mówiła, że 56 ale sporo tych 56 jest jeszcze za dużych, mała ma 2,5 tygodnia, urodziła się z wagą 3500 i 55cm więc taka przeciętna myślę

A sprawdzałam chwilę temu nasze zeznania podatkowe, nie trzeba mieć wcale kokosów by nie dostać becikowego jak się okazuje, bo liczy się dochód a jak przeliczyłam ile nam z tego zostaje na życie to wychodzi 1300zł/os
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Kurcze chyba wybiorę się do tego Pepco, chociaż nie przepadam za tym sklepem, ale może się przełamię i uda mi się też tam coś znaleźć

Kalina cieszę się, że u Ciebie już jest lepiej i zaciskaj tam dalej nogi, żeby maleństwo jak najdłużej zostało w brzuchu

- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

A co do lodów to w Netto są Guliwery 3 za 4zł i jak dla mnie są jak Magnumy te z migdałami w czekoladzie

- paulinka.k22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
A co do lodów to w Netto są Guliwery 3 za 4zł i jak dla mnie są jak Magnumy te z migdałami w czekoladzie
OOO Guliwery są pyszne

A co do rozmiarów ubranek, ja kupiłam ostatnio 4 pajace rozmiar 56 i moja "wspaniała" teściowa stwierdziła, że za małe kupiłam

Nie będzie mnie przez weekend w domu, jadę do mojego taty przypilnować mu chaty, bo wszyscy ida na wesele do mojej kuzynki,więc jak wrócę to będę mieć pewnie ze 100 stron do nadrabiania

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8

Guliwerow hmmm chyba nigdy nie jadlam ale u mnie nie ma

Kalinka nie wiem czy pisalam ale super ze wiadomsci dobre nam przynosisz No i ze szyjka wrocila na miejsce Trzymamy za was kciuki ale wszystko zaczyna sie ladnie ukladac wiec jestem dobrej mysli!
A co tam u Akiny dawno sie nie odzywala Mam nadzieje ze u niej tez juz coraz lepiej!
Rany u mnie taki upal rozplyne sie zaraz a nie wiem skad katar zlapalam cholera! Nie ma to jak 30 stopni i katar. I zauwazylam jak dlugo postoje w tym upale to brzuch zaraz twardnieje chyba jednak dobrze ze w domu siedze bo zawsze sie moge polozyc.
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę

teraz ide sie myc ...
i bede prasowac.

a jutro grill u moich rodzicow wiec rano mam czas by ogarnac..a potem relaks

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie

Kalinka super że się wszystko normuje mam nadzieje że u Akiny też wszystko ok
Karolcia ciuszki wypasione wszystkie dziewczyny z wózków wypadną jak zobaczą Kornusia

Co do malin to powkładałam Julci na zime do słoiczków ale się pieruny pokurczyły to szok a dzisiaj włożyłam na teraz ogórków na małosolne także zaraz będzie wyżera

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Umieram... te upały po 30 stopni mnie dobijają... dziś w pracy nawet klima nie pomogła, bo musiałam troszkę się na zewnątrz pokręcić... wiecie praca zaczyna być już co raz to bardziej męcząca dobrze że jeszcze tylko 1,5 tygodnia i od 1 do 18 sierpnia na urlop, a potem chyba już poproszę doktorka o zwolnienie...
A teraz zacznę was nadrabiać gaduły jedne

- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

O a u nas koniec konserwacji, ciepła woda leci z kranu, to uciekam sie porządnie wyszorować bo od tygodnia to wodę w garach grzaliśmy, w taką pogodę prysznic to chyba największa przyjemność

Nic tu po mnie. Miłego wieczoru dziewczynki
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Dziewczyny ja też mam wizytę w poniedziałek, na 18, ale o 17:30 KTG i nie mogę się już doczekać, no i muszę pospisywać sobie wszystkie pytania do lekarza, przede wszystkim o to żelazo nowe i alkohol, bo Iva tu jak diabeł kusi, a kiedyś Karmi było reklamowane jako bezalkoholowe prawda? Czy coś się zmieniło?
Ja malin nie myję chyba jako jedynych owoców, robią się brzydkie i nie smakują już tak samo.
Karmi jest uważane jako bezalkoholowe tak jak Lech free,czy Żywiec zero czy jak on tam ma,chociaż każde z nich ma napisane,że zawiera do 0,5% alk.
A malinki to ja jem z krzakora ale te moje ogrodowe a resztę....zawsze lekko przepłuczę przed samym zjedzeniem

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Krakowianki ależ ja wam zazdroszczę tych spotkań- fajnie tak pogadać z innymi ciężarówkami... dobrze że ja mam chociaż forum

Natka przeczytałam że nie będzie Lenki i padłam... też już myślałam że znowu doktorek się pomylił

Iva ty torpedo!rower w 32 tygodniu... kurka ty się dinozaurem nazywasz??? to my wszystkie w porównaniu do ciebie jesteśmy stare dupy które kiszą dupę na kanapie

Iwonka kochana ja też sie poce jak prosiaczek i też muszę często bieliznę zmieniać... bo jak to kidyś serek napisała... jest smrodek..., samam juz nie wiem od czego bo infekcji żadnej nie mam więc może rzeczywiście to wina hormonów

Agamo o boshe twój suwaczek... 35 tydzień

Izunia ja mieszkam na opolszczyźnie i często jestem na śląsku i niestety muszę przynać Ci rację że to chyba jeden z brzydszych rejonów w PL... a szkoda bo gdyby odremontować te wszystki zabytkowe kamienice to naprawdę byłoby pięknie!!!
Nikie czytam...Wczoraj wieczorem mąż zjechał na noc do domu, co bardzo mnie ucieszyło A dziś rano obudziłam się z taką ochotą na .... i myślę sobie o!!! będzie jakaś pikantna historyjka... a tu co... maliny... kurka aż parsknęłam ze śmiechu

ufff zostało mi jeszcze 11 stron....
dzieczyny a ten ochraniacz to trzeba prać??? bo ja nawet o tym nie pomyslałam... w sumie po co, przecież nie będzie miał za bardzo styczności z maleństwem... samam już nie wiem
dobra czytam dalej...
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

No ciekawe jak tam Monia i nasza Dagmara....
Piszecie o lodach a ja nie moge się nażreć świderków takich z maszyny

BYłam z Filem na rowerkach tak powoli na spokojnie

Ciuszki dla małej pokażę Wam jutro bo już się piorą

A ja....rozwaliłam dupsko na kanapie przed tv,obok notebook i jak pani wielmożna hahaha
Należy się

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie
IWONKA też mnie plecy nawalają że czasami to niemoge miejsca znaleźć znam ten bólsłońce wyszło... a ja kładę się spać bo zdycham z bólu kręgosłupa...
Alivva podoba mi się FIL ja też mam brata Filipa ale mama woła na niego Flinston Filuś muszę pdrzucić tego Fila