BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 3 miesiąc temu #1025031 przez mysia5
Aśka, ale on już poszedł spać... już śpi odkąd go położyłam do łóżeczka po kąpieli, bo jeść nie chciał :( może obudzi się szybko w nocy, nie wiem już naprawdę... już wypluł smoka nawet więc wiem że twardo śpi.
Dobrze że apetycik dopisuje :)

Nasz miś też ma skarbonkę :)

Basiu, super waga :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu #1025034 przez asiekasiek
Basia zazdroszczę!!!

Mysia właśnie doczytałam. kurde to dziwne właśnie... a gorączki nie ma?
Podziękowania: mysia5

9 lata 3 miesiąc temu #1025035 przez Zazanna
Mysia bidulku, też bym się zamartwiała. Aj jedzą za dużo źle, za mało jeszcze gorzej.. Ale na pewno się w nocy obudzi z krzykiem, że głodny :)

Siedzę i wyszukuję te materiały i masakra.............. wszędzie to samo. Wszystko na jedną modłę o.O
Ale coś wynajdę :evil:
Bobanio zasnął, to akurat godzinkę poszperam na spokojnie :)

9 lata 3 miesiąc temu #1025036 przez Kasia888
Rany dziewczyny ale żeście poszalały :)
Mysia, Kropka czy to zaraźliwe na tym forum, mój też dzisiaj bardzo mało zjadł nie wiem o co chodzi może przez zęby?
Raz mi zjadł tylko 80, teraz mu wcisnęłam ale to na siłę140 i rzucał się przy butli a przecież normalnie zjadał 180-200 :(
I zrobił tylko rano kupę, martwię się że po tym antybiotyku znowu będzie coś nie teges z brzuszkiem :pinch:

Basia to super waga :)
Kas fajnie, że już ogarneliście z kontem dla małej
Zaz, Jurada jak czujecie, że chcecie rozkręcić swój mały biznes to czemu nie i od razu ile potencjalnych klientek z forum :laugh:
Asiek musisz ją czym prędzej oduczyć tym bardziej, że wspominałaś że już po pół roku wracasz do pracy.

9 lata 3 miesiąc temu #1025037 przez kasandra9
Basiu, gratuluję wagi!:)
Zaz, ale cudooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo:

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1025039 przez Kasia888
Pesq ale Agacia wcina, a z tym kleikiem już sama nie wiem, czytałam, że robią się po nim zaparcia, za dużo czytam w tym necie :pinch: :pinch:

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1025042 przez Kasia888
Tylko, że przecież zaraz będzie miał 5 miesięcy i nie może być na samym mleku.
Nic zapytam się pediatry tylko, że ona też niewiele wie, bo idziemy do takiej młodszej.
Czasami mam wrażenie, że sama więcej wiem na temat różnych leków, chorób itp.

9 lata 3 miesiąc temu #1025043 przez Kasia888
Kurde znowu literówek narobiłam i nie da się tego edytować........................................................

9 lata 3 miesiąc temu #1025044 przez basiek149
Asia czego zazdrościsz? Przecież wg tabelki ważysz tylko 1kg więcej więc co to jest :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

I zapomniałam się wcześniej odnieść co ro rajstopek :) Jak Kubuś ledwo co się urodził zmusiłam mojego męża żeby pojechał i kupił Kubie rajstopki. Nie wyobrażacie sobie nawet miny mojego T. hehe :D Ale rajstopki miał może z dwa razy, raz w dzień chrztu pod spodenki do kościoła a drugi raz też pod spodenki na jakiś spacerze. Samych rajstopek nie trawię :)

Co do własnego biznesu to pewnie, że warto. Jak się nie spróbuje to się człowiek nigdy nie przekona. A bransoletka Jurady jest przepiękna! :) Ja lubię takie zawieszki na sznureczkach jako bransoletki ale ta Jurady z koralikami też jest przeurocza. Więc śmiało :)

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1025046 przez mysia5
Asiu nie ma gorączki, mierzyliśmy kilka razy.

Kasia , teraz dałaś mi do myślenia o tym kleiku, bo rano dodałam do mleka i dzisiaj nie ma kupy ! :angry: :dry: :(
a codziennie minimum jedna jest, dziś zero :pinch: wrrrrr, co ja zrobiłam temu maluchowi mojemu :( może go brzuszek boli i nie chce jeść, no przeraża mnie to że ostatni raz jadł o 16.30 a jest 22.30 i do tego śpi :(
normalnie mam taki stres przez to, że cała radość jaka dzisiaj była w ciągu dnia z prezentów itd poszła w niepamięć :(
mam nadzieję, że jutro będzie dobrze :(
też myślałam, że może ząbki ale smarowałam mu a tak i tak nie jadł...

9 lata 3 miesiąc temu #1025047 przez Kasia888
Mysia niestety czytałam sporo o kleiku i u maluchów z tendencją do zaparć pojawia się problem z kupą i jeśli nie przejdzie po kilku dniach to trzeba odstawić...

Basiek haha :cheer: pewnie coś w tym jest

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1025048 przez kropka 889
Mysia ja czasami daje jej jeść przez sen. Jeżeli długo nie je i zasnie to na spiocha i zawsze coś tam zje

9 lata 3 miesiąc temu #1025049 przez mysia5
Mam nadzieje ze jutro będzie kupa, teraz już się będę bała cokolwiek mu podać... ech
zobaczę o której się obudzi w nocy i czy coś zje.
Kropka on na śpiocha nie bardzo sobie daje żeby coś mu dać, będzie mi odwracal główkę i ostatecznie skończy się płaczem a nie chciałabym tego. W nocy jak się sam budzi to jak go biorę patrzy a późnej dopiero zamyka oczka i tak je , ale to musi sam chcieć.
No nic , idę się położyć i zobaczymy jaka będzie noc. Zasnąć pewnie nie będę mogła ale będę sobie patrzeć na Niego chociaż.
Spokojnej nocy kochane ;*

9 lata 3 miesiąc temu #1025053 przez asiekasiek
Basia bo wazysz o kg mniej i jesteś jeszcze o 4 cm wyższa :) wiec lepiej to wygląda :)

9 lata 3 miesiąc temu #1025055 przez pesq
Mysia u mnie identyczna sytuacja. Wczoraj zjadła za caly dzień 600 ostatni posiłek o 16 bo o 19 50 ml i krzyczała.. Tak wiec hej. I tez dalam jej kleik a taki gęsty wyszedł ze szok i boje się o kupę ale martwic się zacznę dopiero po poludniu teraz idę spać :P

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia